2017 EKİM Anne adayları

ilk doğumlarda kesiyorlarmış yeterli açılma olması beklenirken yanlış bir yırtılma olmasın diye
Benim doktor kesi atmiycam dedi. Kendisi yirtilirsa oralari dikerim ama kesik atmam dedi.
Natural dogum diyip durdu Kafam karisti benimi kandiriyor:))

genelde küçükken görüntü ile gösteriolsr biraz büyüynce sesi açıyolar ben ztn 8 haftalık gitmiştim direkt sesi açmıştı doktor ama özelde tabi
Görüntü de vermedi :)) devlet hastaneleri bebek iyiyse tamamdır deyip geçiyorlar

Benim doktor kesi atmiycam dedi. Kendisi yirtilirsa oralari dikerim ama kesik atmam dedi.
Natural dogum diyip durdu Kafam karisti benimi kandiriyor:))
doktora göre değişebilir canım. ben doktora değil ebeye sordum oyle dedi. cevredende kesildiğini duydum hep. ama kimse hissetmediğini söyledi.

doktora göre değişebilir canım. ben doktora değil ebeye sordum oyle dedi. cevredende kesildiğini duydum hep. ama kimse hissetmediğini söyledi.
Bence rahim yeterince acilirsa gerek kalmaz canim. Tabi insallah oyle olur. Bide bebegin iriligine bagli olsa gerek.
Ben o kesiyi hic takmiyorum cunku dogum yapmis olan kime sorsam kesik falan hicbisey hissetmiyorsun tek zor olan sanci diyorlar.

Halkayi gecirebilmen icin kesik biryeri mi var cnm burda bincuk taki malzemeri saten yerler var ordan alicam bende bide siteye giremedim cnm link de mi sorun
https://bitlipirelibirminikkedi. blogspot
bak adresi ayrık yazdım. aradaki boşluğu sen birleştir. forum adresi değişiyor. blogspot yazan yerin sonuna com tr ekle :)

Back