- 3 Eylül 2013
- 296
- 199
- 303
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #28.641
Ben de şu an hastanedeyim 60 çıktı doktoru bekliyorum, ama bu sadece kasılma benim asıl kasıklarım belim çok fəna nst de de çok ağrım oldu ama o an çıkmadı onu ölçmüyor kiBu kadar kesiyor icilebilecek maksimun dozu iciyorsun diyor. 60 80 60 şeklinde çıkıyor.
Allah korusun canım. Kötü düşünme. Tok karnına gitmek gerekiyor. Bana da öyle dedi. Sen hareketlerini hissetmiyor musun?
Canım benimde olmuştu bebeğin pozisyon değiştirmesinden olabilir demişti
İçini ferah tut
Bunda iyi çıkar inşallah
Eğer imkanın varsa kontrole git canım. Haftasonunu rahat geçirirsin en azından. Sancı ve bel ağrısı şikayetine göre açıklığına bakar muhtemelenSancılar için günde 3 defa adalat içiyorum ama dün gece ve bugün yine çok sancım var ne yapacağımı bilemedim doktoru aradım açmadı belki cumadadır hastaneye mi gitsem, halsizliğim falan da var acaba üşüttüm midemi falan o yüzden mi böyleyim, belim kopacak gibi ağrıyor
Bazen algilamiyor icini ferah tut cnm yoktur insallah birsey varsa da mudahele ederler hemen korkma
Hareketlerini hissediyor musun? hissediyorsan hiç korkma canım, hem hastanedesin,bende geçen hafta iki kez gittim, aynı günde nst için , artık bebeklerimize bişey olmaz Allahın izniyle...
Bizi de haberdar et...
34 haftalıkken ilk nst bağlandığında benim de öyle oldu. Dr yemek ye üstüne tatlı ye gel dedi. Yedim gittim normalleşti durum meğer karnım açmış iyi hissediyordum anlamamışım. Endişe etme. Senin de öyledir büyük ihtimal..
çıktın mı canm yeni gördüm bende bişeyler yiyip giriyorum genelde tatlı şeyler
Amin amin bende de oluyordu ama bu kadar sert hic olmamisti ondancanim normal hepimiz ayniyiz ve giderek artiyo. Boyle kasildiginda ozellikle kaburgalara batiyo uyku zaten olmuyo uzanamiyorum bile battigi icin kalkip oturuyorum yada yürümeye calisiyorum.Ve benimkide artik geceleri hareketlenmeyr basladi. Allah kurtarsin hepimizi inşallah kolayca
Yarim uyuturlar cnn sag saglim alda gerisi muhim degil nasip herkes normal istiyor ama iste evkat herseyden ote geliyor bana da deseler risk var hic dusunmeden sezeryan olurum sonucta evladimizin hayati soz konusuEğer imkanın varsa kontrole git canım. Haftasonunu rahat geçirirsin en azından. Sancı ve bel ağrısı şikayetine göre açıklığına bakar muhtemelen
Çok sağ olun kızlar. Neyseki sorunsuz eve geldik.
Aç gidip Kan vermiştim. NST ye girmeden özellikle gidip kahvaltı yapıp tekrar hastaneye geçtim ama yediklerim yetmedi herhalde yada görevli doğru takamamış. Çünkü nst sırasında karnımın dışından bile hareketleri çoktu. 3.nst için baş ebeye yönlendirdi ve duble çikolatayla çok iyi çıktı nst.
Bu arada kızlar 3.nst yi doğumhane içinde bağladılar. Bir tane kadın geldi yan tarafa. 3kez bağırdı ve sonrasında ohh ohh diye sesi geldi ve ardından bebeğin sesi. Herşey bir dk içinde oldu resmen. Beni ağlama tuttu. Çarşamba günü Sezaryen olucam ben ama normal Doğum içimde kaldı. Mecbur olmayan herkes normali denemeli bence.
:) canm geçen bnm probu düzgün oturtamadı kız heralee baktım kalp atışını gösteren sayılarda hiç bişey yazmıo söyledim bu ölçmüo geralde diye bebek hareket etmiş kalbi kaçırmış alet dedi yerini değiştirdi aletin ozaman gümgüm duyulmaya başladı kalp atışıEğer imkanın varsa kontrole git canım. Haftasonunu rahat geçirirsin en azından. Sancı ve bel ağrısı şikayetine göre açıklığına bakar muhtemelen
Aç gidip Kan vermiştim. NST ye girmeden özellikle gidip kahvaltı yapıp tekrar hastaneye geçtim ama yediklerim yetmedi herhalde yada görevli doğru takamamış. Çünkü nst sırasında karnımın dışından bile hareketleri çoktu. 3.nst için baş ebeye yönlendirdi ve duble çikolatayla çok iyi çıktı nst.
Bu arada kızlar 3.nst yi doğumhane içinde bağladılar. Bir tane kadın geldi yan tarafa. 3kez bağırdı ve sonrasında ohh ohh diye sesi geldi ve ardından bebeğin sesi. Herşey bir dk içinde oldu resmen. Beni ağlama tuttu. Çarşamba günü Sezaryen olucam ben ama normal Doğum içimde kaldı. Mecbur olmayan herkes normali denemeli bence.
Kesinlikle katılıyorum normali deneyin acı var ama sabredin sezeryan acısı 10 gün sürüyor.Eğer imkanın varsa kontrole git canım. Haftasonunu rahat geçirirsin en azından. Sancı ve bel ağrısı şikayetine göre açıklığına bakar muhtemelen
tedbir amaçlı vermiş. erken doğum olursa bebeğinin ciğerleri gelişsin diye. vermeside iyi olmuş. huzursuz olma canım. hattaKızlar sancı için doktora gittim günde 3 defa adalat alıyordum, sancım 60larda çıktı doktor ameliyattaydı eve geldim telefonla sekreteri bilgi verdi iki tane ciğer geliştirici iğne vermiş ama nst normal dedi niye şimdi bu iğne size? ?
Evet tedbir amaçlı vuruyorlar ama 34. haftadan itibaren bu ignelere gerek olmadığını söylemişti doktorum ben 32. haftada vuruldum.tedbir amaçlı vermiş. erken doğum olursa bebeğinin ciğerleri gelişsin diye. vermeside iyi olmuş. huzursuz olma canım. hattaokeanoss00 da vuruldu diye biliyorum.
Tedbir amacli cnm olurda erken gelirse diyedir korkmaKızlar sancı için doktora gittim günde 3 defa adalat alıyordum, sancım 60larda çıktı doktor ameliyattaydı eve geldim telefonla sekreteri bilgi verdi iki tane ciğer geliştirici iğne vermiş ama nst normal dedi niye şimdi bu iğne size? ?
Arkadaşım dikiş yüzünden 15 gün oturamadığını söyledi.doktora göre değişebilir canım. ben doktora değil ebeye sordum oyle dedi. cevredende kesildiğini duydum hep. ama kimse hissetmediğini söyledi.
Evet tedbir amaçlı vuruyorlar ama 34. haftadan itibaren bu ignelere gerek olmadığını söylemişti doktorum ben 32. haftada vuruldum.
Bebeğimin gelişimi de önden gidiyordu ama yine de vermiş, yan etkisi zararı yoksa iyi. Erken doğum kesinleşmiş gibi hissettim bir an, hayırlısı inşallah, çarşamba kontrole bekliyor bakalımTedbir amacli cnm olurda erken gelirse diyedir korkma
http://m.mavikadin.com/hamilelikte-bebegin-gelisimi-icin-neler-yemeliDoktorda küçükmüş gibi konuştu. Benim haftamdaki bir kac kisi daha kilolu olunca kendimi sorumlu hissettim bakamadim mi diye. Simdiden vicdan yapıyorum cok
Aynen canm kendi haline bırakılırsa perine bölgesi yirtilabiliyormus ve bunu surekli çekmek zorunda kaliyormussun o yüzden onlar uygun bir yerden kesiyolarmis genelde . Hatta ablam ikinci doğumunu yaptı demiş kesi yapmadaydiniz keşke diyede çok az zaten kendi haline kalsa farklı farklı yerlerden parcalanabilirdi demişler.hiç kesilmeyeni duymadım :) düzensiz yırtılmasn die genelde kesi dikiş oluo herkeste
Ayy yavrum benim. Ne acı. Bunun bi de saç kılı yüzünden olanı gördüm. Benim saçlar rapunzel gibi ve dışarda tesettürlü olduğum için evde hep salık bırakırım. Anne topuzu yapıcam Doğum itibariyle.Kızlar bebişlerinizin çoraplarının icini kontrol edin iplikler varsa kesin. Özellikle baskılı corapların içi küçük küçük iplik dolu olabiliyo rabbim korusun bebeklerimizi.
Eki Görüntüle 2047979
Evet bugün 9 da geldi paşam:) doğumda hiç ağrı sızı hissetmedim çok güzel geçti ama sonrası biraz ağrılı oluyor biraz önce kalkıp yürüdüm başım döndü 2 tur atıp yatağa geri döndüm.bebek çok iyi uykucu biraz emmek için bile zorla uyandiriyoruzF feyzayldz @bengisu022 Kızlar doğum yaptınız mı merak ettik? Nasıl geçti? Umarım her şey yolundadır. Bebekler ve sizin sağlığınız iyidir inşallah. Bize doğum hikayenizi anlatın müsait olursanız. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?