2017 EKİM Anne adayları

Aynı endiseyi ben de yaşıyorum da o yüzden sordum :) Benim bugün aksam kontrol ama sadece nst bağlayacak bugün. Catı muayenesi 37 haftadan sonra dedi bana. Bazılarında hafif kanama oluyormuş ondan tedirginim. Kanamadan korktugum için 9 ay hiç ilişki bile yasamadık düşün yani. Yoksa alttan muayene çok oldum ama hepsi hamilelikten önceydi.
Canim doktorum dun bana iliskiye gir dedi. Dogumu baslamasina yardimci oluyormus sanciyi tetikliyormus ama ben korkuyorum

Birazdan bugünkü 3. NST ye giricem. Noluyor yaa.
Kalp atışlarında düze yakın çizgiler oldu. Dr beğenmedi. Kahvaltı da yapmıştım halbuki. Bu sefer tatlı yeyip girecekmişim ve doğumhanedekine bağladılar. İnşaAllah ters bir durum yoktur yaa.
34 haftalıkken ilk nst bağlandığında benim de öyle oldu. Dr yemek ye üstüne tatlı ye gel dedi. Yedim gittim normalleşti durum meğer karnım açmış iyi hissediyordum anlamamışım. Endişe etme. Senin de öyledir büyük ihtimal..

Birazdan bugünkü 3. NST ye giricem. Noluyor yaa.
Kalp atışlarında düze yakın çizgiler oldu. Dr beğenmedi. Kahvaltı da yapmıştım halbuki. Bu sefer tatlı yeyip girecekmişim ve doğumhanedekine bağladılar. İnşaAllah ters bir durum yoktur yaa.
çıktın mı canm yeni gördüm bende bişeyler yiyip giriyorum genelde tatlı şeyler

Anlaşıla
n hepimizi bir doğum korkusu sardı. Ama normalmiş bu. Sonuçta ilk defa yaşayacağız. Yani ben öyleyim. Sancı diyorlar da nasıl bir sancı bilmiyoruz ki. Dayanılmayacak birşey mi acaba? Yaşayıp göreceğiz artık. Benim bi endişem de yeterli açılma olmazsa alttan kesi atmaları. Sanki sancıya dayanırım da ona dayanamazmışım gibi geliyor. Hayırlısıyla sağ salim kurtulabilsek şu doğumdan.
kesi olayını ben ebeye sordum. ilk gebeliklerin hepsinde yapılıyormuş. yanlış yırtılmayı engellemek için. oluşan yanlış yırtılma ömür boyu çekersin dedi. zaten sancıdan dolayı hissetmezsin bile dedi.
Sezeryanda olduğu kadar fazla dozla vurmuyorlar diye biliyorum. Onu iyi ayarlamaları lazım yani.
epiduralde 4cm açılmada veriliyormuş. 10cm açılma olunca ikinci doz verilmiyormuş. ıkınma rahat olsun diye. yani açılma esnasındaki sancıları hissetmiyorsun sadece.ıkınmaya engel değil

Bebeğim için ördüm nasıl olmuş kızlar
21903709_10211899648381409_2004457596_n.jpg

Bilmiyorum canım da devlet hastaneleri biraz tuhaf sanki ,biri geldi ben nst sonucumu gösterecektim işte 6+5 haftalık işte heyecanlı kalp atışını duymak istedi biz dışarıya vermiyoruz sesi dedi ,yani belki zararı vardır bilemem ama iki üç saniye açsan duysa hevesi kursağında kaldı kadının ya
genelde küçükken görüntü ile gösteriolsr biraz büyüynce sesi açıyolar ben ztn 8 haftalık gitmiştim direkt sesi açmıştı doktor ama özelde tabi

Anlaşılan hepimizi bir doğum korkusu sardı. Ama normalmiş bu. Sonuçta ilk defa yaşayacağız. Yani ben öyleyim. Sancı diyorlar da nasıl bir sancı bilmiyoruz ki. Dayanılmayacak birşey mi acaba? Yaşayıp göreceğiz artık. Benim bi endişem de yeterli açılma olmazsa alttan kesi atmaları. Sanki sancıya dayanırım da ona dayanamazmışım gibi geliyor. Hayırlısıyla sağ salim kurtulabilsek şu doğumdan.
O kesiyi hissetmediklerini soyluyor cogu bayan cnm o an yeterli acilma olursa zaten kesmiyorlar ki

Çok güzel olmuş ellerine sağlık :)
teşekkür ederim

ay çok tatlışlar yaaa bende örsem diyodum bi ara ama netten alayıp örebilirmiyim bilemedim şimdide sanki hiç bişeye halim yok
çok rahat örersin. istersen sana yardımcı olacak bir grup önerebilirim. bolca tarif var ve herkes birbirine yardım ediyor.ben akşamları dizi izlerken birgün kolunu birgün bacağını derken bir gün örülecek şeyi birkaç günde ördüm.

Süpersin çok tatlı olmuşlar :)
teşekkür ederim

Back