2017 EKİM Anne adayları

hiçbirşey olmaz Allahın izniyle merak etme.çok okuma insan okudukça dahada çok siniri bozuluyor .benim ilk kızımda doktorum bana artık internetten bişeyler okuyorum diye çok kızıyordu.sen internetten oku zamanı gelince evde doğur derdi.
Allah herşeyin hayırlısını versin hepimize.Ben yarın sana haber veririm ,ağrılarım benimde var yani korkmayalım.
Agrilar beni genelde korkutmuyor da... ben sese takildim...

kızlar bende bulantıdan ölücem galiba ya ne yapsam geçmiyor ne yapıcam böyle bilmiyorum, çalışıyorum o kadar zor oluyor ki önerebileceğiniz bir şey var mı?

Benimde var miyom aldirmak istedim kucuk diye almadilar insallah buyumez gebelik suresince senin nerede rahmin icinde mi disinda mi duvarinda faln mi?
Rahmin icinde canim b3n de aldirmak istedim hic doğum yapmamissin bir de 2.5 cm dediler ama ilk gebeligimde 5.5 _6 cm olmuştu simdi de kese miyoma yakin

Agrilar beni genelde korkutmuyor da... ben sese takildim...
bence ses tamamen makina ile alakalı.ben bir önceki hafta gıtmıstım o zaman 5+6 ydı.Doktor çok derinden alıyorum demişti bende çok derinden olmasına takılmıştım.İnan duysaydında başka şeye takıcaktın biz şu an herşeye evham yapmaya hazırız.

bence ses tamamen makina ile alakalı.ben bir önceki hafta gıtmıstım o zaman 5+6 ydı.Doktor çok derinden alıyorum demişti bende çok derinden olmasına takılmıştım.İnan duysaydında başka şeye takıcaktın biz şu an herşeye evham yapmaya hazırız.
İnsallah hersey yolundadir ya rabbim yavrularimizi bagislasin nolur

Duyarsin canım Allahın izniyle tren geçiyor gibi çok değişik ben de 18 martta gidicem ve 2 ay 3 haftalık olmuş olacak çok heyecanlıyım zaman gelmiyor gibi

ayy inşallah canım haftalar geçmiyor ya resmen:kızgın::kızgın: Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :KK36::KK36::KK36:

İyi bari canm bnm diğer gebeligimde sigmiyordu almistm yeni ama bunda şişmedi hepside oluyo :) bnmde göğsüm yok malesf :p

valla acısı olmasa ben şişmesinden memnunum ama çok acıyor ya dokunamıyorum birde destekli sütyen taktığım için onunda kenarları batıyor daraltıyor içimi valla birde yanıyorlar ya çok :KK23::KK23::KK23:

X