2017 EKİM Anne adayları

Valla canim sac muhabbetinin tipda bi kesinligi yok ama halk dilinde hala sac var ondan diyorlar. Bi dogsunlar bakalim dogruluk payi varmi diye :))

,

Benim kız da saçsız doğacak galiba mide yanmam olmuyor denecek kadar az :) umarım acilman olur ama sandın yoksa zor tatlım haberin olsun daha ben sancısız 10 cm acilanini duymadim

Valla canim sac muhabbetinin tipta bi kesinligi yok ama halk dilinde hala ayni seyi soyluyorlar.
Bi dogsunlar bakalim dogruluk payi varmi diye :))

Allah analı babalı büyütsün cnm gözünüz aydın bir sabırsız Ekim bebisi daha erken gelmiş :) maşallah

Bugün birkaç defa kasığımda iğne batması gibi bir acı oldu. İlk defa böyle birşey yaşadım. Kasılma dediğiniz şey bu mu? Yoksa sancı mı anlamadım.

Ne guzel saglikla bebisini kucagina almissin. Hayirli olsun canim. Ekim benisleri erkenci zaten

Cnm acilman olduğu için suni ile hemen açılabilir eğer idrar değilde bı anda su bosaldiysa suyun gitmiş olabilir çünkü idrarı tutabilir misin ama şu kendi kendine akıp gidiyormuş yatakda
O 5dkda ben zaten dustaydim ve yakin olunca tutmama gerek kalmamisti ondan anlayamadim sonradan aklima geldi
Benim kız da saçsız doğacak galiba mide yanmam olmuyor denecek kadar az :) umarım acilman olur ama sandın yoksa zor tatlım haberin olsun daha ben sancısız 10 cm acilanini duymadim
Sancisiz evet acilmaz tabi en fazla 5e ulasir bekleriz:)) ama sorun olmuyo sanirim 2 hafta fln durabiliyo aciklikla o arada da sanci illaki gelir herhalde. Bi tanidiginda benim gibi olmus suni sanciyla 2 saate dogurmus:))

Benim hiç mide yanmam olmadı ama doktorum kontrollerde saçlarını gösteriyor. Ben göremesemde :)

Gözünaydn canm Allah analı babalı büyütsün.ins bizlerde sağlıkla kavusuruz.

Valla canim sac muhabbetinin tipta bi kesinligi yok ama halk dilinde hala ayni seyi soyluyorlar.
Bi dogsunlar bakalim dogruluk payi varmi diye :))
Canım karşı komşumun hiiç mide yanması olmamış oğlu maşallah bi sürü saçla doğdu, ablam 9 ay boyunca mide yanması yaşadı yeğenim de baya saçlı doğdu velhasıl saçın mide yanmasıyla ilişkisi var mı ben anlamadım :))

Çok teşekkür ederim. Darısı size inşallah.

Çok teşekkür ederim. Darısı size inşallah.

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Biz de 35 haftalık olduk. Bakalım ne zaman gelecek.

Okudugum yazilarin hepsinde kaynatilmali yaziyordu. O zaman kaynamis suyun icinde bekleteyim bende canim.
Cnm ilk kullanimdan once kaynatiliyor.ben bebegime iki yasina kadar hem emzik hem biberon kullandım.biberonları her kullanimdan sonra kaynattım.

Gözün aydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Biz de 35 haftalık olduk. Bakalım ne zaman gelecek.
Çok teşekkür ederim. Onlar kendi zamanlarını belirliyor gibiler.Sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…