• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 EKİM Anne adayları

İshal için kahve limon yap canım ,baktın olmuyor doktora git bence ,ben çektim çok zordu sancısı

Doktor gel gaita tektiki yapalim dedi ya hic gidesim yok midem berbat hem de nasil yapiliyo acaba bu tetkik kendi mi ornek aliyo ben kendim mi veriyorum ooof of biktim valla

Doktor gel gaita tektiki yapalim dedi ya hic gidesim yok midem berbat hem de nasil yapiliyo acaba bu tetkik kendi mi ornek aliyo ben kendim mi veriyorum ooof of biktim valla
Geçmiş olsun canm ya git bence baktr ishal iyi değil diyolr .

:KK53: bi dogursaydik.

Ya bnm iki gundur sabah uyandığımda sancim oluyo sonra geciyo . Niye sabah acaba:KK48:
Hayırlısıyla doğuraydık valla ,bi de doğumdan sonra bunlar artar bebek zayıf mı sütün mü yetmiyor yok işte sıcak bunu giydirmişsin yok soğuk böyle ayy bitmeeez :)
Benim akşamları oluyor canım dün bi yazı okudum sancı dediğimiz hormon loş ışık severmiş gece vs doğum çok olurmuş bu yüzden

Ben üç gün çektim çok zordu gerçekten ,bence git yoksa kurtulamazsın ishalden büyük bi ihtimal reflor verecek

Kaka na bakılacak işte sebebini öğrenecekler ishalin bir çok sebebi olabilir ki biz hamilelere hiç iyi değil su kaybediyorsun ister istemez

Kaka na bakılacak işte sebebini öğrenecekler ishalin bir çok sebebi olabilir ki biz hamilelere hiç iyi değil su kaybediyorsun ister istemez

Evet dogrudur ben direk onerebilceginiz bisey var mi diye sordum zaten doktora ama o da bugun gel dedi hemen :( insallah gecer ya resmen eziyetmis kahve geceden beri 4 5 kasik yedim hic bi ise yaramadi

Evet dogrudur ben direk onerebilceginiz bisey var mi diye sordum zaten doktora ama o da bugun gel dedi hemen :KK43: insallah gecer ya resmen eziyetmis kahve geceden beri 4 5 kasik yedim hic bi ise yaramadi
Çok geçmiş olsun canım ,biz hamilelere şu ilacı kullan diyemezler zaten ,Allah şifa versin bol bol su içmeyi unutma

Bnde alsam Dr Browns alcaktm ama almadm ya bide burası küçük şehir 2 dkda istediğin yere ulasabiliyosn baktn lazm esimi yollarm avmye ebebekten alır gelir hemen :)
bende ist dayım ne ararsan her yerde mevcut sokak araları bile eczane dükkan dolu hiç o eksik işine takılmamak lazım

:KK53: bi dogursaydik.

Ya bnm iki gundur sabah uyandığımda sancim oluyo sonra geciyo . Niye sabah acaba:KK48:
bnmde sabah ya da gece uyandığımda kasık ağrım oluo ya tuvaleti tutmaktan ya da sabit yatmaktan sıkışıo die düşünüyorum ama artk yürürken fln bacak aralarım ağrıo

iş yerlerinde yapılanda kendin veriosun kulak çubuğu gibi bişeyle doktor kendi almaz ya idrar tahlili verio gibidir ya dediğim gibi

Evet dogrudur ben direk onerebilceginiz bisey var mi diye sordum zaten doktora ama o da bugun gel dedi hemen :KK43: insallah gecer ya resmen eziyetmis kahve geceden beri 4 5 kasik yedim hic bi ise yaramadi
canım mikrobik olabilir zehirlenme tarzı olabilir üşütmüş olabilirsin yada stresten olabilir önce ne sebeple olduğunu bilecek ki ona göre tedavi uygulasın ezberden olur mu hiç

iş yerlerinde yapılanda kendin veriosun kulak çubuğu gibi bişeyle doktor kendi almaz ya idrar tahlili verio gibidir ya dediğim gibi

Insallah kendi almiyodur oyle kulak cubugu gibi biseyle. Ay ne igrenc seyler ya bunun tahlili mi olrmus yasa ki neler goresin :(

canım mikrobik olabilir zehirlenme tarzı olabilir üşütmüş olabilirsin yada stresten olabilir önce ne sebeple olduğunu bilecek ki ona göre tedavi uygulasın ezberden olur mu hiç

Baksin bakalim da hemen cozum bulsun insallahhh

Insallah kendi almiyodur oyle kulak cubugu gibi biseyle. Ay ne igrenc seyler ya bunun tahlili mi olrmus yasa ki neler goresin :KK43:

Baksin bakalim da hemen cozum bulsun insallahhh
tıpta iğrenç olur mu hiç canm neler görüyo onlar hepsi insan sağlığı için doktor kendi almaz ztn sen laba numune bırskırsın gerilme ben düğün günümden bş gün önce bi ishal bi bulantı acillik olmuştum çok fenaydım meğer psikolojikmiş serum taktılsr geçti :D

tıpta iğrenç olur mu hiç canm neler görüyo onlar hepsi insan sağlığı için doktor kendi almaz ztn sen laba numune bırskırsın gerilme ben düğün günümden bş gün önce bi ishal bi bulantı acillik olmuştum çok fenaydım meğer psikolojikmiş serum taktılsr geçti :KK70:

Bana da insallah hemen serum takar da daha etkili olur ilac iki saat etki etsin diye beklemiiim:)

Bi video paylaştı burda onu izlesene :) çömelme faln yapıyorlar bide hurma yiyomusun?
Izledim canim yapmaua calistim dun ama isye belli bi sure yapmam lazim sanirim. Hurmayida dun basladim yemeye. Ama iste bunlar acilmanin kokay olmasi icin fakat benim acilma var sanci yok :))

Bana da insallah hemen serum takar da daha etkili olur ilac iki saat etki etsin diye beklemiiim:)
Gecenncumartesi bende istifra nendeiyle acile gittim dediler bugünler e hamilelerde salgin var herhalde ishal mide bulantisiyla geliyolar serum takiyrz diye.

Gebelik sekerinde bebek iri okur diolarda ondan sormustum ayni haftadayiz saniri

Biz sizinle ayni haftadayiz gunu dahil
Daha ben ultrasona firemedim yurtdisindayim da
Gebelik sekerinde irinolyyo cocuk diyolar ondan merak ettim

Cok onden giden bir bebegim yok ki, haftasiyla uyumlu her olcumu, bu haftada bebegin 2.5 ila 3,5 kilo araliginda olmasi gerekiyormus zaten.

Ama acikcasi ben bu olcumleron gercekligine zerre kadar inanmiuorum. Beni ayni haftada bir doktor 300 digeri 600 gr cikartti 20 li haftalarda,nasil inanabilirim ki olculere...

Arkadasima 4 kilo 52 cm dediler bebek 3100 gr 46 cm dogdu. Dogmadan asla bilemeyiz bu degerleri acikxasi

Back