2017 EKİM Anne adayları

Canım yaşadığın yer neresi senin merak ettim ben Isparta da yasıyorum bunu doktor için sordum yanlış anlama bizim burda genelde kalp atımı duyulana kadar haftada 1 kesin gidiyoruz kalbini duyduktan sonra 15 de bi oluyor randevular senin 1 ay sonraya çok uzak geldi bana
İst. Anadolu yakasındayım Cnm bn Pendik yüzyıl hast. Gidiyorum randevu bulmak zor istediğim dr. O yüzden bu kadar geç Oldu

:p öyle zaten hepsi once terziye gidiyor genetik ya almıyoruz herkes zayf 30dan sonra alıyoruz biz :sampiyon: valla olmazmi öyle hamile bak bn varm :p
Gayet guzel de kuzucuk kilo almalisin malum hamilelikte depolardan gidiyor annem bana oyle diye diye 1 bucuk senede 54 kilo oldum bende vardir bir bildigi azicik guclu olayim dedimde bakalim bebekten sonra verebilcek miyim zaman gosterecek :halay:

Gayet guzel de kuzucuk kilo almalisin malum hamilelikte depolardan gidiyor annem bana oyle diye diye 1 bucuk senede 54 kilo oldum bende vardir bir bildigi azicik guclu olayim dedimde bakalim bebekten sonra verebilcek miyim zaman gosterecek :halay:
Kilo ile ne alaka kız depom doluydu zaten kan tahlililerm hep temz çıkar sağlıklısn kiloyu napcn der doktor. Ustelik gebelk öncesi folik asit ve b12 takviyesi de aldm.. ama kilo konusunda haklisn almam gerek evlenmeden önce 50 kiloydm ben hem ev hem iş bunyem kaldırmadı sanırm sonra hamile kaldm işten ciktm oda kurtaj oldum mu çok kötü oldm dahada zayfladm sıkıntı dan birazda böyle oldm anlayacn alirm inslh . Bugn tekrar tartilacm bakalm almismiym :KK66:

bakmaz mıyım canım ya valla yemediğim şeyleri yiyorum onun için yeterki tutunsun da büyüsün diye :anne::anne::anne: Rabbim hayırlısıyla tez zamanda sanada nasip etsin inşallah:KK36::KK36: birde şu kalp atışlarını duysaydım :KK51::KK51:

Duyarsin canım Allahın izniyle tren geçiyor gibi çok değişik ben de 18 martta gidicem ve 2 ay 3 haftalık olmuş olacak çok heyecanlıyım zaman gelmiyor gibi

Kızlar bnm haftalarda olupta belirtisi olmayan var mı sanki bi anda kesildi korkuyorum bebeğime bişey oldu die:110:
Benimki de kesilse canım. Arada nadiren bir belirti gelip gidiyor. Dün ben bildiğin sıradan insan gibi oldum. Neyse dedim nasılsa elimden bişey gelmez. Akşam saat 11 gibi midemin ağzıma gelmesiyle fena oldum. Şimdi üst karın kaslarım ağrıyor. Arada da göğüs ağrım oluyor

Yaaa ben grip oldum. 3gündür eşim gripti bana geçmesin diye çok uğraştık. Kemik suyuna haşlama, nane limon ne varsa yaptım iyi ettim adamı, o iyi şimdi ben fenayım. Hapşuruk burun akıntısı, Boğaz ağrısı herşey var. Offf yaaa. :KK43:

Yok ben kompedan dan dan almistim icinde yine ince bir sunger var sutyen gibi ama atlet gibi giyiyorsun inanilmaz rahat bisey ben yazlari butun yazi bunlarla geciriyorum bir siyah bir beyaz almisim simdi bulamadim da tekrar vala sadece yikamak icin cikariyorum uzerimden kirli sepetine bile atmiyorum:)
Bende çok görmüştüm onlardan ama uçlarını belli eder diye cesaret edememiştim , eğer göstermiyorsa uçlarını nerden aldığını söylermisin kuzum bizde alalım :)

X