- 5 Mart 2015
- 7.196
- 30.506
- 598
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #27.861
Canm önemli olan doktorun tecrübesi ve öngörülü dikkatli olması.devlet ya da özel farketmiyo gercekten.bak ben de burda muayenesi cok da pahalı olmayan özel bi dr gidiyorum.sadece doktora guvendigim icin o hastanedeyim.ama cogu arkadasm ücreti daha razla ama daha az tecrubeli özel bi hastane var oraya gidiyorlar.sırf daha iyi hizmet icin.bi arkadasa neden o doktora gidiyorsn diye sordgmda bana asansorleri bos oluyo kalabalk olmuyo diye cevap vermisti.şok oldum.açıkçası bana yeni dogan unitesinden doktordan bahsetseydi keşke.simdiki doktorum devlete gecse ben takibi ordan devam ederdim.maddi olarak sıkıntm olmamasına ragmen küçük bi ilcedeki devlet hastanesinde yumurta takibi yaptrdm ben.bak cok şükür şimdi bebegim karnımda.o zaman ordaki doktora guvendim yaptrdm.sen de stres yapma bol bol dua et.İnsaallah bebegimizi kucagimiza aldigimda bu sıkıntılarmzı unutacaz.Aynen öyle cnm kabul etmek zorundalar o yüzden şimdilik stres yapmamaya çalışıyorum
Cnm 18. Haftamda gittim lakin sabah 6 da gittiğim halde akşam 6 da zor muayene oldum o yüzden tövbe etmiştim paramla rezil olayım demisim keşke ayda bir gün olsun bekleseydim boş yere özele para dökmüşüm
Çok da haklısın cnm benimde artık zerre guvenim yok özele ne varsa devlette varmış demek ki erkek bı Dr buldum devlette gayet de ovuyorlar duruma göre bakacağım
Valla herseyimi devlette yaptirdim doğumdan korktuğum için cesaret edemiyorum devlette bakalım hayırlısı doğum nerde olurAynen öyle cnm kabul etmek zorundalar o yüzden şimdilik stres yapmamaya çalışıyorum
Cnm 18. Haftamda gittim lakin sabah 6 da gittiğim halde akşam 6 da zor muayene oldum o yüzden tövbe etmiştim paramla rezil olayım demisim keşke ayda bir gün olsun bekleseydim boş yere özele para dökmüşüm
Çok da haklısın cnm benimde artık zerre guvenim yok özele ne varsa devlette varmış demek ki erkek bı Dr buldum devlette gayet de ovuyorlar duruma göre bakacağım
Cadillac aldim. 1300 tlBebek arabalariniz kac
Paraya aldiniz
Ucu birlikte AMA
Oto koltugu
Duz yatak( bassinet )
Birde oturdugu sey isimlerini bilmiyorum
900 dolar a bulduk burda bana cok pahali geldi NUNA MIXX2 markası
Kayseri'de yım cnm maalesef istemekle olmuyor kira var borç ödüyoruz ucu ucuna geliyor herşey bakalım doğum evi ne diyecek ilk kilolu hamile ben değilim sıkıntı olmaz sanmıyorum özelde ki Dr beni korkuttu tansiyonum 14 e 9 sınırda tansiyon ilacı kullanicam doğuma kadar eğer risk görürse fakulteye sevk edecek
Ben de duramıyorum hep bir iş gözüme takılıyor hemencecik yapıp korkumdan yatağa geçiyorum bişey olmasın diye, yada yarım bırakıp kalanı eşime yaptırıyorum.
Perşembe günü benim de kontrolüm var. Bakalım belki biz de Doğum tarihini konuşuruz.
tekden hastanesini araştırdınmı hiçKayseri'de yım cnm maalesef istemekle olmuyor kira var borç ödüyoruz ucu ucuna geliyor herşey bakalım doğum evi ne diyecek ilk kilolu hamile ben değilim sıkıntı olmaz sanmıyorum özelde ki Dr beni korkuttu tansiyonum 14 e 9 sınırda tansiyon ilacı kullanicam doğuma kadar eğer risk görürse fakulteye sevk edecek
Niye verdi canm ?Kan sulandırıcı iğne vermiş bana hiç kullanmadım ben nasıl kullancam
Valla niye verdi bende bilmiyorum sağ ayağım sola göre daha çok sisiyor damar dobler verdi ondan sonra yazdıNiye verdi canm ?
Karnının yanlarından yapman senin için rahat olur bn hala yandan yapıyorm deriyi iki parmağının arasına al iğneyi batir ilacı sık :) anlatıyorum ama biri gosterse dah iyi olur internette videolar var istersen bi kaçını izle
acaba pıhtılaşmamı varValla niye verdi bende bilmiyorum sağ ayağım sola göre daha çok sisiyor damar dobler verdi ondan sonra yazdı
Kan akışnda sıkıntı gördüğü icin vermistir.her gün vurunacaksan once saglk ocagnda hemşirelere sor sana anlatarak yapsınlar.2.gün onlarn yannsa kendin vur.sobra alsrrsn zaten.biz 2 gün hastanede esimle beraber gittik.o da baktı ben cesaret edemedim esim vuruyo her günValla niye verdi bende bilmiyorum sağ ayağım sola göre daha çok sisiyor damar dobler verdi ondan sonra yazdı
aslında kendin daha rahat vuruyorsun. zamanla alışıyorsun. ben internette videoları izleyerek öğrendimKan akışnda sıkıntı gördüğü icin vermistir.her gün vurunacaksan once saglk ocagnda hemşirelere sor sana anlatarak yapsınlar.2.gün onlarn yannsa kendin vur.sobra alsrrsn zaten.biz 2 gün hastanede esimle beraber gittik.o da baktı ben cesaret edemedim esim vuruyo her gün
Sağol cnm en iyisi özellikle Dr kuvezi sor çünkü özel hastane Dr bana devlet daha iyi dedi kısacası çocuğumu paramla rezil ettin kendimi de devlet hastanesi evime yakın olduğu halde özele gittim cnm dua ediyorum kendimle beraber bütün hamilelere de ediyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınCanm önemli olan doktorun tecrübesi ve öngörülü dikkatli olması.devlet ya da özel farketmiyo gercekten.bak ben de burda muayenesi cok da pahalı olmayan özel bi dr gidiyorum.sadece doktora guvendigim icin o hastanedeyim.ama cogu arkadasm ücreti daha razla ama daha az tecrubeli özel bi hastane var oraya gidiyorlar.sırf daha iyi hizmet icin.bi arkadasa neden o doktora gidiyorsn diye sordgmda bana asansorleri bos oluyo kalabalk olmuyo diye cevap vermisti.şok oldum.açıkçası bana yeni dogan unitesinden doktordan bahsetseydi keşke.simdiki doktorum devlete gecse ben takibi ordan devam ederdim.maddi olarak sıkıntm olmamasına ragmen küçük bi ilcedeki devlet hastanesinde yumurta takibi yaptrdm ben.bak cok şükür şimdi bebegim karnımda.o zaman ordaki doktora guvendim yaptrdm.sen de stres yapma bol bol dua et.İnsaallah bebegimizi kucagimiza aldigimda bu sıkıntılarmzı unutacaz.
Korkma cnm çünkü sıkasan devlete gönderiyor özele de gitsen komplikasyonlar oldu zaman devlete yolluyorlarValla herseyimi devlette yaptirdim doğumdan korktuğum için cesaret edemiyorum devlette bakalım hayırlısı doğum nerde olur
Sağol cnm biliyorum kilolu tek hamile değilim artık şansa kadere kaldı iş yapacak birşey yok şu saatten sonra bedava doğum yaptırırım dese gidip olmam ozeldeki Dr açıkçasıCanim kiloyu kafana takma kilolusun diye yapmamislardir belki benim esimin bi akrabasi yaklasik 150 kilo ile ikiz dogurdu. Diger arkadaslarin da dedigi gibi tansiyondan korkmuslardir hem de kendine guvenemeyen bi doktorla devam etmektense sana bunu acik acik soyleyip daha iyi bi doktora gitmeni soylemesi de iyi bisey bu tarafindan bakmaya calis ama en onemlisi moralini bozma streslenip de daha da kotu hissetme kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?