2017 EKİM Anne adayları

Bebek arabalariniz kac
Paraya aldiniz
Ucu birlikte AMA
Oto koltugu
Duz yatak( bassinet )
Birde oturdugu sey isimlerini bilmiyorum
900 dolar a bulduk burda bana cok pahali geldi NUNA MIXX2 markası
bizimkinin oto koltuğu var bide puseti puseti portbebe olarakta kullanılabiliyo dediğim düz yatak pozisyonunda yani 1600 tl ye aldk

sıcaklar beni de bayılttı yaa deniz fln da yasaklandı bana 30. haftadan beri keyfini süremediğim yaz çok uzun sürdü resmen uyutmuyo bile
kontrolü olanlar hayırlı haberlerle gelin bebişleriniz tosun olma yolunda ilerlesin :)
bnm de bugün işte son günüm çok şükür evde nasıl vakit geçicek acaba bide artk doğdu mu doğacak mı sie beklemek var ayy çok heyecanlı kendime evde bi aktivite bulmam lazm dağıtmalık lavanta kesesi fln mı yapsam napsam evde boş kafayı yerim yokss

Ay şükür demek işinin son günü, tebrik ediyorum canım, bu zamana kadar çok çalıştın zati kitap oku, film izle azıcık dinlen bebişe enerji topla, ben işten çıkınca sudan çıkmış balığa dönmüştüm ama insan alışıyor, eve dip köşe girişme yaniseni yormayacak şeyler yap

Kızlar moralim çok bozuk 4 günde 1 kilo almışım içtiğim su kadar tuvalete gitmiyorum dün 3.5 litre su içtim Dr fakülteye yönlendirdi erken doğum riskin olabilir dedi orda küvez daha iyi dedi çok moralim bozuldu yarın fakülteye gideceğim şuan aglamamak için zor tutuyorum kendimi

Canım kiloyla erken doğum riski nedir bağdaştıramadım? Başka bir sorunmu var?

Tansiyon da 14/9 14/10 çıkıyor bilmiyorum Dr öyle söyledi cnm kilo artışım fazla 4 içtiğim su kadar ev ye gitmiyorum
Hemen kardiyoloji bölümüne görün doğum sonuna kadar ilaçla kontrol altında tutsunlar. Bebeğin gelişimi normalse sıkıntı etme ama yine de doktor ne diyorsa yap. Demek ki vücudun su tutuyor bunlar kilo değil korkma. Seni sevk ettiği hastaneden dediğim gibi kardiyoloji bölümüne git 24 saat boyunca sana tansiyon aleti takacaklar üzerine eve gidebiliyorsun onunla ama çıkarmıyorsun (anlatırlar zaten orada) eğer doktor gerek görürse hemen ilaç yazıp seni gözetim altında tutuyor. Bebeğin gelişimi kilosu iyimi? Rabbim yardımcın olsun.

Bebeğin gelişimi kilosu iyi cnm çok şükür bana fakülteye kadın doğum bolümüne git 3 haftada 4 kilo aldığını ve tansiyonunun 14 e 10 olduğunu şöyle dedi gerekli testleri yaparlar dedi

Bebeğin gelişimi kilosu iyi cnm çok şükür bana fakülteye kadın doğum bolümüne git 3 haftada 4 kilo aldığını ve tansiyonunun 14 e 10 olduğunu şöyle dedi gerekli testleri yaparlar dedi
Tamam şükür korkma o zaman demekki bebeğini etkilemiyor ama seninle alakalı şüphelenmiştir gebelikte yüksek tansiyon sevmiyor doktorlar zaten olmaması lazım. Dediklerini yap doktorunun ve rahat ol bebeğin rahat maşallah. Sen stres yaptıkça düşmez tansiyonun. Randevunu al biran önce. Bende idrarda protein bile çıktı ama bebeğin gelişimi iyi olunca takmadı bile doktorum, şükür şuan yok ama doktorlar önce bebeğe bakıyor risk durumunu söylüyor. Bekleme biran önce hallet, çok ama çok geçmiş olsun, durumu bildir bize.

14 e 10 cok yuksek sayiliyo mu ki ya acaba idrar sokturucu biseyler mi yiyip icmeyi denesen

ay yok temizlik yapamam ztn annemde genç sayılmaz birini bulcaz artk
ben yapıyım desemde bırakmazlar herkes erkenden doğurcam die korkuo çoraplarımı bile eşim giydiriyo prize bişey takıcam sen eğilme die gelip kendi takıo

Tansiyon da 14/9 14/10 çıkıyor bilmiyorum Dr öyle söyledi cnm kilo artışım fazla 4 içtiğim su kadar ev ye gitmiyorum
ödem yapmış tansiyonda yüksek diye düşünmüştür preeklampsifen mi şüphelendi bnm kuzen 37de zorunlu sezaryen oldu ama balon gibi şişmişti resmen tansiyonu kaçlardaydı haberim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…