2017 EKİM Anne adayları

Evet bu aksam bulabilirsem onlara bakayim iyi fikir canim. Son donemlerde uyku problemleri hat safhada malum vucut kendini hazirliyor uykusuzluga sanirim. Ben gunduzde uyuyamayan biri olarak
son durumun nasl oldu canım bnmde çok şükür yarın işte son günüm progestanı bıraktırdı doktor bana

son durumun nasl oldu canım bnmde çok şükür yarın işte son günüm progestanı bıraktırdı doktor bana
En son persembe gitmistim rahim boyu 1.3e düşmüş tekrar. Mantar nedeniylede fitil verdi tekrardan. 37ye kadar beklese bize yeter dedi. Ayni devam yani ama cokda kisitlamiyorum kendimi ev islerimi fln yapiyorum yinede. Persembe tekrar kontrolum var. Acilma fln varmi bakariz dedi. Senin 37 oldu o zaman. Kaygiyi atlattin artik dogsada sorun olmaz.

380904.jpg

https://www.mothercare.com.tr/mothercare-my-first-tavsanli-uyku-tulumu_380904?d=16390

636135935780188246.jpg

https://www.mothercare.com.tr/mothercare-roket-baskli-uyku-tulumu_381269?d=16393

Mavikelebek0134 Mavikelebek0134 pagan angel pagan angel buraya bakın arkadaşlar hep aldılar. çok güzel pamuk gibi ve kaliteli. ben çok memnun kaldım. fiyatıda uygun

Off kızlar cok dertliyim. Hala bebek arabası alamadım. Hangi bebek arabasına baksam kotu yorum okuyorum. Yarin almaya gidicem ama hala kafamda bisey oturmadı. Alacağım yerde. Casual. Kraft. Sunny baby. Baby 2 go ve baby fox var. Bana fikir verin nolur. Yoksa kafayı yiyeceğim.

bugün bidaha konuştm hastaneyle sgk lılar için raporda gün belirtildiğinden çalışamaz die almana gerek yok ama öğretmnler için fln izne ayrdıldığı gün belirtilmiomuş 32. hfta raporunds onlar gidip 37 de çalışamaz die alacskmış öyle dediler ztn sisteme otomatik çalışamaz görüldüğüm tarih girilmiş öyle dediler
Sanırım o tarihten önce almak istersek çalışamaz almalıyız. Ama yine de riske atmayacağım ben alacağım. Ne olur ne olmaz. Hemen veriyorlar zaten.

Off kızlar cok dertliyim. Hala bebek arabası alamadım. Hangi bebek arabasına baksam kotu yorum okuyorum. Yarin almaya gidicem ama hala kafamda bisey oturmadı. Alacağım yerde. Casual. Kraft. Sunny baby. Baby 2 go ve baby fox var. Bana fikir verin nolur. Yoksa kafayı yiyeceğim.
ben casual trona aldım. arkadaşım ve eltim kullandı çok memnunlar. bende aldım çok beğendim. bir düğme ile kapanıp açılıyor.

Back