2017 EKİM Anne adayları

Yok canım şikayet etmiyoruz hamdolsun bu günlerimize canimdan can cikicak tabiki kolay değil Rabbim isteyen herkese tatdirsin anne olmayı benim arkadaşım var 20 senelik evli olmuyor çocuğu ağlıyor birkere olmasa dahi onu içimde hissetsem diye bunları bilerek nasıl nonkorluk edebiliriz canım benim

İnşallah hepimizin sütü yeter ama tedbirli olmak lazım
Sende al bi kutuda olsa

ben ebelerle konuştum araştırdım bizin hastane aptamil veriyormuş. istersen bir sor ona göre alırsın

Aptamilin içeriği pek hoşuma gitmedi benim
Bi sonraki kontrolde bi sorayım bakayım

Bugün çıkınca alıcam canım
Kaşık aldım bende ama mama tabağı gibi birşey almak lazım bide yada ufak cam termos falanmı alsam acaba
Amin inşallah

ben almadm ya almak lazım mı acaba hastanenin heryeri eczane dolu ama

Canım benim eşim şehir dışında olabilir
Oradan gelmesi uzun sürer falan ben o yüzden önden her ihtimali düşünüp çanta hazırlıyorum
Siz o gün alsanızda olur tabi :)

Ay canım çok sağol benim de dr iyi ama görmedimiz kısımdaki çalışanlar nasıl diye ciddi tedirgindim 35+3 üm ama dr da sanki erken gelebilir gibi bir ima da bulundu bende herşeyi merak eder oldum sen çok şükür kavuştun erkenci bebişine :) darısı başımıza :)

Bnde bakıyorum çok şey var ya millet neler deniyo :) ya o diil de bn şeyden korkuyorum 33.haftaya kadr progestan kullandm bn rahmi kalinlastirip doğumu zorlaştırıyor diyolar doğru mu acaba ?

Normal kontrolde 15-20 dk duruyorsun, ben sola yatmıştım çok sıkıntı olmadı. doğum için gittiğinde 30-60 dk takip ediyorlarmış, doğumda götüreyim diyorum
Himm ablam doğumda yan yatirdilar surekli nst de bağlı durdm dedi bir iki kere dolaştırıp geri yatirmislar devlet hastanesinde .

Ben çalışabilir aldım. Dr. 35 gün sonra çalışamaz almayı unutma dedi. Herkes unutuyormuş diye de uyardı. 3 hafta kaldı.
bugün bidaha konuştm hastaneyle sgk lılar için raporda gün belirtildiğinden çalışamaz die almana gerek yok ama öğretmnler için fln izne ayrdıldığı gün belirtilmiomuş 32. hfta raporunds onlar gidip 37 de çalışamaz die alacskmış öyle dediler ztn sisteme otomatik çalışamaz görüldüğüm tarih girilmiş öyle dediler

nryse bizde adam bol kardeşim eşim annem babam kv ne ararsan var birazını sana göndereyim kalabalığın

nryse bizde adam bol kardeşim eşim annem babam kv ne ararsan var birazını sana göndereyim kalabalığın
Annemler şehir dışında onlarda son anda gelebilecekler
Kv ler ile aynı şehirdeyiz ama ben istemedim birde onun stresini yaşayamam
Eşim işi dolayısıyla şehir dışına çok çıkıyor şansımıza o zaman nerede olur belli değil
Arkadaşlarım var sadece
Kendim hallederim diye düşünüyorum ama bakalım :)

Hiç korkma kuzum ebeler muhtesem :) doguruyorum başımda kendi doktorum 4 tanede ebe vardi. Biri doktora yardim ediyor biri nefes gosteriyor bana digeri başımı oksuyo ellerimi demire tutturuyor cok ilgililer yani.

Eskiden ayaklarimda sisti ama artik evde oldugum calismadigimmicin indi sisi yalniz ayak numaram büyümüş eski ayakkabilarim olmuyo :) benimde gobegim indi ya. Bebisler artik siginamadigi icin geriliyo sanirim karnimizda. Ama dedigin gibi sikayetim yok bunlardan bebegim sagliklica dunyaya gelsinde tek dusuncem o suan icin.

Bugün çıkınca alıcam canım
Kaşık aldım bende ama mama tabağı gibi birşey almak lazım bide yada ufak cam termos falanmı alsam acaba
Amin inşallah
)
Ben biberonun kabını kullanırım diye düşündüm.
Sayende aklıma benim de eşimin şehir dışı durumu geldi. Haftanın 3günü dışarda. Sanki programlı gelecekmiş gibi planlar kurduk Allahım ya. Mama aldıracak illa biri olur ama o kişinin çabuk getirir mi acaba stresindense bende alıp koyayım en iyisi. Ayy inşaAllah eşlerimiz yanımızda olur o an.

Bugun gece nobetcisi benim sanirim
Benim de bu ara uyku düzeni bozuldu, gözümden uyku akıyor ama uyuyamıyordum. Şu rahatlatıcı müziklerin olduğu arka planda kadının konuştuğu kayıtlar var, dün kursta onu yaptık, bıraksan uyuyacaktım. Dene istersen canım

Ben çok beğendim güle güle kullansın @mutlurabia , senin de ellerine sağlık canım

Dün uzun zamandır görüşmediğim bir arkadaşımla görüştük, sen daha olmamışsın göbüş aşağı düşmemiş diyor Göbüş düşünce zati daha rahat ediyormuşuz diye duydum, kaburgalara baskı azalıyormuş,benim de sola yatınca kaburgalar batıyor aksi gibi umarım göbüş düşünce geçer

Himm ablam doğumda yan yatirdilar surekli nst de bağlı durdm dedi bir iki kere dolaştırıp geri yatirmislar devlet hastanesinde .
Dün doğumhaneyi gezdirdiler yan yatan kadınlar gördüm, bak şimdi aklıma geldi.Yanda ben de daha fazla rahat ediyorum

İnşallah canım ama her ihtimali düşünelim tabi :)

Topa gerek yok o zamn :)

Evet bu aksam bulabilirsem onlara bakayim iyi fikir canim. Son donemlerde uyku problemleri hat safhada malum vucut kendini hazirliyor uykusuzluga sanirim. Ben gunduzde uyuyamayan biri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…