2017 EKİM Anne adayları

Derya hn mı ilgilendi peki
Yok canim benim doktorum mürvet hanım o da zaten doğumu yaptırdı onun işi benimle bebekle alakası yok :) ama sana bunu gönül rahatligiyla soyleyebilirim hastanenin ebeleri muhtesem cok inceler cok anlayislilar kesinlikle canımı acitmadilar o kadar muayene onca işleme rağmen hep yavaş hareket ettiler hemsirelerde öyle cok iyiler

Atıldı guzelim ama hic hissetmedim biliyormusun. Hep oyle diyorlardi ben en cok o kesikten korkuyordum yok o an hissetmiyorsun kesigi derlerdi inanmazdim ama öyleymiş :) sonra zaten iğne yapıp uyusturup o şekilde dikiyor o kısımda korkulcak hicbisey yok
Cook saol canim :KK68:

Bnde çok merak ediyorum. Ya normal doğum illa zor ama bnce unutursun ya olup bitiyor çünkü neleri unutmuyosun ki :) nefes egzersizlerini deniyormusun zor ya ama bilmek gerek doğuma giren bi çok kişi aynı şeyi diyor ikinman gereken zamanı bilmen gerekmiş :KK66:
Ben
Bnde çok merak ediyorum. Ya normal doğum illa zor ama bnce unutursun ya olup bitiyor çünkü neleri unutmuyosun ki :) nefes egzersizlerini deniyormusun zor ya ama bilmek gerek doğuma giren bi çok kişi aynı şeyi diyor ikinman gereken zamanı bilmen gerekmiş :KK66:
Ben şu olaydan sonra doğumun yaklaştığını anlayıp ciddiye alıp araştırmalar yapıyorum daha önce hep daha çok varmış gibi erteledim ama artik ciddiye alıp başlayacağım normal doğum için gerekli olan herseye

@Medusa85 canim gozun aydin.gecmis olsun Zor bi surec gecirsende bebegine kavusmussun cok sukur sagliginiz yerinde bi haftadanda kuvezden cikar insallah ve evinize donersiniz. Rabbim bundan sonra sknti vermesin.

Onemli birsey Yok canim hafif agrilarim var uyuyamiyrm ondan dedim :) bazi geceler uyuyamayanlar oluyorya kimse yazmamis o yuzden
Bu gece bende uyumadım bir kere wc ye kalktım bir kere kızım uyandı uyku falan kalmadı oturdum çamaşır katlıyorum şimdi kahvaltı hazırların eşime sonra kızı kreşe vurur kafayı yatar uyurum inşallah

Kızlar ellerinde ve kaburgalarinda ağrı olan varmı benim biraz enfeksiyon var yoksa ondanmi yapıyor
Var canim ben. Sabah kalktığımda sanki el parmaklarimi cekicle kirmislar gibi ağrıyor. Karbugalarim haftalardir agriyor. Uyku meselesine gelince her saat başı wc ye gitmem yetmiyormuş gibi saat 5 de ayaktayim.

@mutlurabia nin bebisi icin kapi susu ve kendi icin lohusa seti olmus mu kizlar :)
CYMERA_20170911_095042.jpg
CYMERA_20170911_095340.jpg

Eklentiler

• CYMERA_20170911_095042.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 19
  • CYMERA_20170911_095042.jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 18
Benimde el parmak eklemlerim fln aciyor ellerim sisiyor. Dr norrmal su toplar bu dobemde dedi. Ksburgalarda hergun olmasada agriyo
Bende ufak ufaj sisliklerimmoluyordu ama bu ay iyice derim acimaya basladi odemlerden:( artik bu ayda normaldir diye dusunuyorum bende.

Butun kemiklerim kirilmis gibi agriyor. Karnimin derisi gerilmekten agriyor curumus gibi zaten catladim durdum:) bir de inanilmaz asagi dustu karnim, bacaklarimin ustunde tasiyorum gobegimi:) ama yine de sikayetim yok son bir ay nolcak yahu:)

Back