2017 EKİM Anne adayları

bide benim 32. hafta çalışabilir raporumda izin başlama tarihi 13 eylül yazıo doktorun sekreteri 13. de işe gitmiceksin başka da rapor almayacaksn otomatik ayrıldın sayılcak ztn erken 36da fln ayrılsaydın rspor güncellemesi gerekirdi dedi sizlerin nasl oldu

bide benim 32. hafta çalışabilir raporumda izin başlama tarihi 13 eylül yazıo doktorun sekreteri 13. de işe gitmiceksin başka da rapor almayacaksn otomatik ayrıldın sayılcak ztn erken 36da fln ayrılsaydın rspor güncellemesi gerekirdi dedi sizlerin nasl oldu
Canım tarih yazsada istirahat raporu almak gerekmiyor mu? Nette 3 rapor dan bahsediliyor hep. Çalışabilir, çalışamaz( istirahat) ve doğum raporu. Ben ilk 2 sini aldım. En son doğum raporum kalıyor

biz doğurana kdr sen alışmış olcaksn :)
ben yenidoğanları kucağıma bile alamazdm korkudan şimdi kendi bebeğimi nasl tutucam nasl altını değiştircem banyo yaptırcam ezmircem diye düşünüyorum herkes doğurduğun zaman bişey oluo anne oluosun bakıosun herşeyi kendin yapmak istiyosun dio ama bakalım nolcak biz acemi bebekler acemi öyle öyle alışcaz birbirimize canım :)
Öyle :) ben en cok boğazına süt falan kacinca korkuyorum bugun oldu mesela hemsire yanimda olmasa napardim dedim aay noluyo falan kiz aldi ters çevirdi hemen :)

bende süt sağma makinesiyle mamayı sorayım bu hafta ki kontrolde ebelerinde bazıları çok suratsız hiç konuşmuolar geçen denk gelen baya bişiler söyledi ama bnm aklıma gelmedi mamayı sormak aklıma bide normal doğumda epidurali düşün dedi aktif sancılar 6cmden sonra başlıyo epiduralde 4 5 cm de vuruluo rahat olursun fln dedi ama bi yerde de ıkınmak zorlaşıo die okumuştm sizde epidural normal düşünen var mı
doktorum bana 10 ekime sezaryen için gün verdi. ama o güne kadar 9-10cm açılman olur suyun gelir normal doğuma alırım dedi. eğer böyle birşey olursa bende epidural normal yaparım diye düşünüyorum.

Öyle :) ben en cok boğazına süt falan kacinca korkuyorum bugun oldu mesela hemsire yanimda olmasa napardim dedim aay noluyo falan kiz aldi ters çevirdi hemen :)
Ya Allah analı babalı buyutsun . msjlarini okuyunca istemsizce yuzum guluyo. Ne güzel kavustun yavruna darısı başımıza inşallah :)

Ben çalışabilir aldım. Dr. 35 gün sonra çalışamaz almayı unutma dedi. Herkes unutuyormuş diye de uyardı. 3 hafta kaldı.

Yaa :KK43: Dün aldım bile. Kulaktan ölçen. Dr.lar hep onu öneriyormuş. Bir de alından ölçenlerde yanlış ölçme durumu olabiliyormuş diye yorumlar okudum.

Hastanede de alından ölçer kullanıyorlar genelde. Hayırlı olsun canım hepsi işe yarıyor aslında ben alından ölçer alacağım o bana daha pratik geliyor

Ya Allah analı babalı buyutsun . msjlarini okuyunca istemsizce yuzum guluyo. Ne güzel kavustun yavruna darısı başımıza inşallah :)
Amin canım benim bide alıp evimize gitsek tamamlanicaz. Dualarim sizinle Allah sizi de sag salim kavustursun yavrularinizla o koku gercekten dunyanin en essiz kokusu herseyine hayran oluyor insan

Yaa :KK43: Dün aldım bile. Kulaktan ölçen. Dr.lar hep onu öneriyormuş. Bir de alından ölçenlerde yanlış ölçme durumu olabiliyormuş diye yorumlar okudum.
Canım hiç pişman olmayacaksın merak etme. Ben 6 yıldır kullanıyorum kulaktan ölçeri. 5 snde okuyor, ölçmeside o kadar kolayki. Temazsızlar 1-2 derece eksik veriyor. Hem alnın önünden ölçsem başka, şakaktan ölçsen başka sonuç veriyor.

Amin canım benim bide alıp evimize gitsek tamamlanicaz. Dualarim sizinle Allah sizi de sag salim kavustursun yavrularinizla o koku gercekten dunyanin en essiz kokusu herseyine hayran oluyor insan
Amin. Gidersin canım az kaldı kavusursunuz maşallah durumu iyii.
Böyle pozitif normal doğum hikayeleri duyunca içim biraz olsun rahatliyo.
Doğum psikolojisine girdim bir kaç gündür

Aynen öncesinde ıkınmıyosun. Sadece derin nefes alıp verdim ben. Beni 8 cm sonrası mahvetti zati. Öncesinde çok sancı çekmedim 6 cme kadar kendi kendine açıldı ki.. Sancı odasında 3 cm de zorlanan hamileler vardı. Değişik ve zor bir deneyim. Mucize bir taraftan.. Allah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin herkese
Senin doğum anı zor olmuş

Ben çalışabilir aldım. Dr. 35 gün sonra çalışamaz almayı unutma dedi. Herkes unutuyormuş diye de uyardı. 3 hafta kaldı.
kiminin raporunda izne ayrılacağı tarih yazmıyomuş ama seninkinde yazıomu benim çalışır raporumda izin başlama tsrihi 13 eylül dşe belirtilmiş

Amin. Gidersin canım az kaldı kavusursunuz maşallah durumu iyii.
Böyle pozitif normal doğum hikayeleri duyunca içim biraz olsun rahatliyo.
Doğum psikolojisine girdim bir kaç gündür
Doğum gerçekten mucizevi bişey korkmamak elde değil tabi ama kendimi sartlandirdim en şiddetli ağrı esnasinda bile şimdi biticek birazdan gecicek Allah cok büyük yardim eder hep böyle soyledim kendimi boyle rahatlattim ve doğumum hızlı oldu bence. Bunyeylede alakasi var elbette ama ilk once psikoloji. Kendinizi sıkmamaya çalışın

Doğum gerçekten mucizevi bişey korkmamak elde değil tabi ama kendimi sartlandirdim en şiddetli ağrı esnasinda bile şimdi biticek birazdan gecicek Allah cok büyük yardim eder hep böyle soyledim kendimi boyle rahatlattim ve doğumum hızlı oldu bence. Bunyeylede alakasi var elbette ama ilk once psikoloji. Kendinizi sıkmamaya çalışın
Doğru söylüyorsun canım kesik falan atıldı mı peki

Doğru söylüyorsun canım kesik falan atıldı mı peki
Atıldı guzelim ama hic hissetmedim biliyormusun. Hep oyle diyorlardi ben en cok o kesikten korkuyordum yok o an hissetmiyorsun kesigi derlerdi inanmazdim ama öyleymiş :) sonra zaten iğne yapıp uyusturup o şekilde dikiyor o kısımda korkulcak hicbisey yok

Back