- 1 Mart 2016
- 608
- 510
- 33
- 33
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #27.621
Bide emiş gücü kuvvetli olsa :) ama mamadan ziyade sutumu biberonda iciyor mamayi almıyor bi umudum orada sariligi icin iyi gelir diye. Evet canim hemen hemen butun bebeklerde sarılık problemi yasaniyormusBebegin annesini istiyo desene:)emdikce sarılığı gecer merak etme.bu zamanda bütün bebeklerde sarılık oluyo sanki.
Amiiin canım benim insallahInşallah tez zamanda kavuşur bizim icin de koklarsın minigini
Az once geldim hastaneden bu sefer aldı canim sutu biberondan. Ilk once emzirme denedik sonra sagdigimiz sutu verdik biberonla bi guzel icti cok sukurAy inşallah cnm sütün çok önemli nasıl beslenecek ya biberonu almiyorsa
oh maşallah :)Az once geldim hastaneden bu sefer aldı canim sutu biberondan. Ilk once emzirme denedik sonra sagdigimiz sutu verdik biberonla bi guzel icti cok sukur
Canım ben bu sefer evolvia aldım. Kızımda hep aptamil kullandım ama çok gazlı bebekti. Hemde en şekerli mamaymış aptamil. Kızımı kof şişirmişti.Mama olarak ne aldınız
Hastaneler hep aptamil öneriyor ama ben sma yada evolvıa arasında kaldım
Birde kanguru alan varsa hangi model neden tercih etti yazarsa şahane olur :)
Kendimi cok beceriksiz hissediyorum ama :)oh maşallah :)
İçerik olarak en iyisi sma ve evolvıa zaten canımCanım ben bu sefer evolvia aldım. Kızımda hep aptamil kullandım ama çok gazlı bebekti. Hemde en şekerli mamaymış aptamil. Kızımı kof şişirmişti.
Mama olarak ne aldınız
mama bende almadım. hastaneler veriyor. çok gerekli olursa hastanelerin etrafı eczane dolu eşim alır. o yyüzden acele etmiyorumMama olarak ne aldınız
Bende kararsız kaldım slingmi kangurumuMama alıp almamakta gelgitdeyim. Eşim lazım olursa gece de olsa bulurum hemen diyor, kendisi sektörün içinde.
Aptamile çalıştığım dönemden antipatim var. Raf ömrü çok uzun ve gdo nedeniyle toplanan ürünleri oldu. Hastane alın dese de almam.
Benim tercihim 1.evolvia sevmezse 2.seçeneğim Sma olur.
Kanguruyu bebeğin doğduktan sonra almanı tavsiye ederim. Bazı bebekler hiç sevmiyor. Bebeğinle mağazaya gidip alabilirsin. Doğumdan itibaren sling daha rahatmış ama ben ihtiyaç görmüyorum o yüzden almadım
Ben biraz pimpirikliyim şimdi hangi mamayı kullanıyorlar bilemediğim için alıp koymak istiyorum :)mama bende almadım. hastaneler veriyor. çok gerekli olursa hastanelerin etrafı eczane dolu eşim alır. o yyüzden acele etmiyorum
Bende hala araştırıyorum. Evolviayı almazsalar bende smayı denerim olmazsa. Ben mecbur eninde sonunda mama veririm gibi. Çünkü yetmeyebilir süt ikizlere. Yinede elimden geldiğince Rabbim nasip ederse emzirmeyi düşünüyorum inş.İçerik olarak en iyisi sma ve evolvıa zaten canım
Baya araştırdım bende
İkisinden birini alıcam bakalım
Öncesinde hc ikinmicanmi ? Baak bn sancı geldikçe derin nefes alıp ikincaz saniyomo zamn çatala çıkınca ikincaz bi tek . Çok sükur sen atlattın bebeginide cikarsaydiniz Allah in izniyle
biz doğurana kdr sen alışmış olcaksn :)Kendimi cok beceriksiz hissediyorum ama :)
ben almadm ya almak lazım mı acaba hastanenin heryeri eczane dolu amaİçerik olarak en iyisi sma ve evolvıa zaten canım
Baya araştırdım bende
İkisinden birini alıcam bakalım
ben ebelerle konuştum araştırdım bizin hastane aptamil veriyormuş. istersen bir sor ona göre alırsınBen biraz pimpirikliyim şimdi hangi mamayı kullanıyorlar bilemediğim için alıp koymak istiyorum :)
Ozaman panik olmamak için evolvia al koy canım. Bir de yumuşak mama kaşığı koydum ben çantaya, biberona alışmasın Sütüm olmazsa kaşıkla veririm diye.Bende kararsız kaldım slingmi kangurumu
Biraz daha araştırayım
Benim eşimin şehir dışında olma ihtimali var
O yüzden herşeyi ayrıntılı bi şekilde ayarlamam gerek
Hastaneler promosyonlar yüzünden sanırım hepsi aptamil öneriyor
Canm dogumu nerede yaptn peki?özel hastane mi arastrma da mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?