2017 EKİM Anne adayları

Bebegin annesini istiyo desene:)emdikce sarılığı gecer merak etme.bu zamanda bütün bebeklerde sarılık oluyo sanki.
Bide emiş gücü kuvvetli olsa :) ama mamadan ziyade sutumu biberonda iciyor mamayi almıyor bi umudum orada sariligi icin iyi gelir diye. Evet canim hemen hemen butun bebeklerde sarılık problemi yasaniyormus

Mama olarak ne aldınız
Hastaneler hep aptamil öneriyor ama ben sma yada evolvıa arasında kaldım

Birde kanguru alan varsa hangi model neden tercih etti yazarsa şahane olur :)

Mama olarak ne aldınız

Canım ben bu sefer evolvia aldım. Kızımda hep aptamil kullandım ama çok gazlı bebekti. Hemde en şekerli mamaymış aptamil. Kızımı kof şişirmişti.

Canım ben bu sefer evolvia aldım. Kızımda hep aptamil kullandım ama çok gazlı bebekti. Hemde en şekerli mamaymış aptamil. Kızımı kof şişirmişti.
İçerik olarak en iyisi sma ve evolvıa zaten canım
Baya araştırdım bende
İkisinden birini alıcam bakalım

Mama olarak ne aldınız

Mama alıp almamakta gelgitdeyim. Eşim lazım olursa gece de olsa bulurum hemen diyor, kendisi sektörün içinde.
Aptamile çalıştığım dönemden antipatim var. Raf ömrü çok uzun ve gdo nedeniyle toplanan ürünleri oldu. Hastane alın dese de almam.
Benim tercihim 1.evolvia sevmezse 2.seçeneğim Sma olur.

Kanguruyu bebeğin doğduktan sonra almanı tavsiye ederim. Bazı bebekler hiç sevmiyor. Bebeğinle mağazaya gidip alabilirsin. Doğumdan itibaren sling daha rahatmış ama ben ihtiyaç görmüyorum o yüzden almadım

Mama olarak ne aldınız

mama bende almadım. hastaneler veriyor. çok gerekli olursa hastanelerin etrafı eczane dolu eşim alır. o yyüzden acele etmiyorum

Bende kararsız kaldım slingmi kangurumu
Biraz daha araştırayım

Benim eşimin şehir dışında olma ihtimali var
O yüzden herşeyi ayrıntılı bi şekilde ayarlamam gerek
Hastaneler promosyonlar yüzünden sanırım hepsi aptamil öneriyor

mama bende almadım. hastaneler veriyor. çok gerekli olursa hastanelerin etrafı eczane dolu eşim alır. o yyüzden acele etmiyorum
Ben biraz pimpirikliyim şimdi hangi mamayı kullanıyorlar bilemediğim için alıp koymak istiyorum :)

İçerik olarak en iyisi sma ve evolvıa zaten canım
Baya araştırdım bende
İkisinden birini alıcam bakalım
Bende hala araştırıyorum. Evolviayı almazsalar bende smayı denerim olmazsa. Ben mecbur eninde sonunda mama veririm gibi. Çünkü yetmeyebilir süt ikizlere. Yinede elimden geldiğince Rabbim nasip ederse emzirmeyi düşünüyorum inş.

Öncesinde hc ikinmicanmi ? Baak bn sancı geldikçe derin nefes alıp ikincaz saniyom o zamn çatala çıkınca ikincaz bi tek . Çok sükur sen atlattın bebeginide cikarsaydiniz Allah in izniyle

Aynen öncesinde ıkınmıyosun. Sadece derin nefes alıp verdim ben. Beni 8 cm sonrası mahvetti zati. Öncesinde çok sancı çekmedim 6 cme kadar kendi kendine açıldı ki.. Sancı odasında 3 cm de zorlanan hamileler vardı. Değişik ve zor bir deneyim. Mucize bir taraftan.. Allah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin herkese

Kendimi cok beceriksiz hissediyorum ama :)
biz doğurana kdr sen alışmış olcaksn :)
ben yenidoğanları kucağıma bile alamazdm korkudan şimdi kendi bebeğimi nasl tutucam nasl altını değiştircem banyo yaptırcam ezmircem diye düşünüyorum herkes doğurduğun zaman bişey oluo anne oluosun bakıosun herşeyi kendin yapmak istiyosun dio ama bakalım nolcak biz acemi bebekler acemi öyle öyle alışcaz birbirimize canım :)

Ozaman panik olmamak için evolvia al koy canım. Bir de yumuşak mama kaşığı koydum ben çantaya, biberona alışmasın Sütüm olmazsa kaşıkla veririm diye.
İnşaAllah hepimizin doyuruculu bol sütleri olur da bunların hiçbirine gerek duymayız.

bende süt sağma makinesiyle mamayı sorayım bu hafta ki kontrolde ebelerinde bazıları çok suratsız hiç konuşmuolar geçen denk gelen baya bişiler söyledi ama bnm aklıma gelmedi mamayı sormak aklıma bide normal doğumda epidurali düşün dedi aktif sancılar 6cmden sonra başlıyo epiduralde 4 5 cm de vuruluo rahat olursun fln dedi ama bi yerde de ıkınmak zorlaşıo die okumuştm sizde epidural normal düşünen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…