2017 EKİM Anne adayları

Valla canim ben yasal.bi dayanak bulamadim ama baskanligimizin dairemizle ilgilenen insan kaynaklari özlügünü arayip sordum oyle dediler kesinmi ben ona göre ayarlicam dedim kesin dediler. Aksi sekildeyse bi haftam yanmis olacak

Geçmiş olsun canm bu ara herkeste bisi var ya :/ bndede var ufak sancılar ama bndeki enfeksiyon dan ilaç kullanmaya başlayınca azaldı kasılma ve sancılar ama hala var. Nstde bndede çıktı sancı ama açılma yoktu . İçini rahat tut haftamiz ilerledi doğada bilirler artık :)

Valla canim ben yasal.bi dayanak bulamadim ama baskanligimizin dairemizle ilgilenen insan kaynaklari özlügünü arayip sordum oyle dediler kesinmi ben ona göre ayarlicam dedim kesin dediler. Aksi sekildeyse bi haftam yanmis olacak
Bak burada yazıyor. Alabiliyorsun ama bunlar sonra eklenmiyor.

Canım valla bende hem kasılmaların arasındaki süre sık ve duzenli olmadigi için hemde şancı çekilmeyecek gibi olmadığı için bekliyorum sabırsızlıkla çünkü hastaneye gittiğim geceki sancinın yanında bunlar bir hiç :) bu arada bebis icin de kasar peyniri ve yumurtayi cok tuketiyorum ondan gelisimi iyi olabilir

Valla aynen sanki artik yavas yavas bir iki haftaya doğurmaya başlayacak gibiyiz :) buarada nst de sancin en fazla kaç cıktı birde çatı muayenesini nasıldı senin ben biraz zorlandım ama

Atlatirsiniz tabi cnm kilo almış mı minigin Dr ne diyor ne zaman çıkarabilirler mis kendi kendine nefes alabiliyor mu
Kilo almamış biberonu kabul etmemis hastaneye cagirdilar beni kuvezden cikarip Kucagima verdiler emzirmeme yardimci oldular beni emmeye çalıştı ayni sutu biberonda veriyorlar almıyor nefesi duzene girmiş ama sarılık baslangici olduğu icin ışık falan veriyorlar doktor pzt net bilgi veririm duruma gore cikarabilrmde dedi

anlaşılan uyuyamanlar grubumuz var :) bide bende wc su yat kalk wc su döngüsü var wcye gidiyorum yatağa dönerken 2 bardak su içiyorum iki saat sonra tekrar kalkıyorum :)
Gün içinde ben 1 bardak su içsem tuvalete gidiyorum zati 2 bardakla çıkamaman normal, geceleri suyu azaltsan belki rahat edersin canım?

Gayet güzelmiş güle güle kullan canım. Benim boyum 160 cm, şu anki kilom 78 kg, n11den bondy'nin 17209 ve 17213 modellerini aldım arkidişler. Bana l beden oldu.

nurblc kuzucuk bir an önce annesine kavuşmak için biberonu almamıştır belki, sarılığı da en kısa zamanda düzelir inşallah, pazartesi kavuşursunuz umarım

su içmem lazm kafasıyla içmiyorum ki içim yanıo resmen :)

Benim eltim 4çocuk doğurdu. Karnım hep aşağıda ve 2cm açıklıkla 10 gün gezerdim diyor. Endişe etme inşaAllah sağlıkla bekler bebişin. Yine de hazırlıklı ol canım.

Doktorunuz 34 sonrasi ne kadar siklik,a cagiriyor sizi
haftada bir.

Hamilelikte vajinal akinti yasayan varmi normali nasil olmali acaba
Beyaz renktemi,?
Beyaz yada şeffaf kokusuz kaşıntı yapmayan normal. Yeşilimtrak olursa enfeksiyon göstergesiymiş.
Yoğun sümüksü ve kanlı veya pembemsi olursa nişan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…