- 7 Şubat 2017
- 113
- 176
- 33
- 36
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #27.561
Valla canim ben yasal.bi dayanak bulamadim ama baskanligimizin dairemizle ilgilenen insan kaynaklari özlügünü arayip sordum oyle dediler kesinmi ben ona göre ayarlicam dedim kesin dediler. Aksi sekildeyse bi haftam yanmis olacakSanki doğum izni yönetmeliğinde yıllık izinide söylüyordu belkide yanlış okudum canım:) ben zaten doğum iznine ayrıldım artık. 5 hafta aktarıldı benim. 31 temmuzda almıştım, 5 eylülde ayrıldım. 5 hafta dediler
Geçmiş olsun canm bu ara herkeste bisi var ya :/ bndede var ufak sancılar ama bndeki enfeksiyon dan ilaç kullanmaya başlayınca azaldı kasılma ve sancılar ama hala var. Nstde bndede çıktı sancı ama açılma yoktu . İçini rahat tut haftamiz ilerledi doğada bilirler artık :)Kızlar dün gece çok kötü bir şancı ile uyandım felaket bişeydi gaz sancısı zannettim sürekli olup geçmeyince sicak dusa falan girdim belki gecer rahatlarim diye baktim gecmiyor yürütüyor bile hastaneye gittik nst ye bağladılar sancim cıktı düzensiz olmakla birlikte hemen çatı muayenesi yaptılar 2cm açıklık ve %40 incelme varmış kesede sonra serum taktılar ama sancılar azalıp bebeğin kalp atışı iyiydi ultrosanda baktılar 2800 ve 49 cm cıktı başı bayağı aşağıdaydı suyu falan da iyi kordonda da sıkıntı yok eve gönderelim suyun gelir yada sancıların düzenli olarak 6 dk ya bir düşerse gel dedi şimdi düzensiz kasilmalarim oluyo sizce açılma devam etmiş midir salı günü kontrolüm var o güne kadar beklesem sıkıntı olur mu
Bak burada yazıyor. Alabiliyorsun ama bunlar sonra eklenmiyor.Valla canim ben yasal.bi dayanak bulamadim ama baskanligimizin dairemizle ilgilenen insan kaynaklari özlügünü arayip sordum oyle dediler kesinmi ben ona göre ayarlicam dedim kesin dediler. Aksi sekildeyse bi haftam yanmis olacak
Canım valla bende hem kasılmaların arasındaki süre sık ve duzenli olmadigi için hemde şancı çekilmeyecek gibi olmadığı için bekliyorum sabırsızlıkla çünkü hastaneye gittiğim geceki sancinın yanında bunlar bir hiç :) bu arada bebis icin de kasar peyniri ve yumurtayi cok tuketiyorum ondan gelisimi iyi olabilirCok gecmis olsun.Bu haftalarda kasılmalar normal canm.dogum kasılması ve sancısı farklı oluyo.hatta ikisi aynı anda oluyormuş.stres yapma canm doktorum normal dogum sancısı öyle bi olur ki farkedip doktora gelmemen mümkün değil demisti.gem bebegin kilosu da iyi masaallah.gecen her gün avantaj.
Valla aynen sanki artik yavas yavas bir iki haftaya doğurmaya başlayacak gibiyiz :) buarada nst de sancin en fazla kaç cıktı birde çatı muayenesini nasıldı senin ben biraz zorlandım amaGeçmiş olsun canm bu ara herkeste bisi var ya :/ bndede var ufak sancılar ama bndeki enfeksiyon dan ilaç kullanmaya başlayınca azaldı kasılma ve sancılar ama hala var. Nstde bndede çıktı sancı ama açılma yoktu . İçini rahat tut haftamiz ilerledi doğada bilirler artık :)
bu perşembe 35.haftamda gidiyorum. bundan sonra her hafta görücem seni dediDoktorunuz 34 sonrasi ne kadar siklik,a cagiriyor sizi
beyaz akıntım sürekli oluyor. normalmiş doktor yeşil olmadıkça sıkıntı yok dediHamilelikte vajinal akinti yasayan varmi normali nasil olmali acaba
Beyaz renktemi,?
Kilo almamış biberonu kabul etmemis hastaneye cagirdilar beni kuvezden cikarip Kucagima verdiler emzirmeme yardimci oldular beni emmeye çalıştı ayni sutu biberonda veriyorlar almıyor nefesi duzene girmiş ama sarılık baslangici olduğu icin ışık falan veriyorlar doktor pzt net bilgi veririm duruma gore cikarabilrmde dediAtlatirsiniz tabi cnm kilo almış mı minigin Dr ne diyor ne zaman çıkarabilirler mis kendi kendine nefes alabiliyor mu
Insallah canım:) maşallah ay çok merakla bekliyorum kendi bebeğimi de siz de biran önce sağlıkla kavuşun inşallah
Dimi canim sabırZor zamanları geçirdiniz çok şükür birazdaha sonra yanında inşaallah
Gün içinde ben 1 bardak su içsem tuvalete gidiyorum zati 2 bardakla çıkamaman normal, geceleri suyu azaltsan belki rahat edersin canım?anlaşılan uyuyamanlar grubumuz var :) bide bende wc su yat kalk wc su döngüsü var wcye gidiyorum yatağa dönerken 2 bardak su içiyorum iki saat sonra tekrar kalkıyorum :)
Gayet güzelmiş güle güle kullan canım. Benim boyum 160 cm, şu anki kilom 78 kg, n11den bondy'nin 17209 ve 17213 modellerini aldım arkidişler. Bana l beden oldu.Hastane çantamı sonunda tamamladım. Halaa pijama almamış olanlara örnek amaçlı resim koydum ben bunları aldım. Lohusa sepetinden aldığım pijamanın kumaşını çok beğendim. Beklemiyordum bu kadar iyi olmasını doğrusu. Çok incecik de değil.
Pijamalar M beden, sabahlık S beden
normalde 36 dan sonra her hafta çağırıolsrmış genelde ama bn problemli olduğum için 34den beri her hafta gidiyorum ondan önce de 2 haftada 1 gidiyodum bi süredirDoktorunuz 34 sonrasi ne kadar siklik,a cagiriyor sizi
su içmem lazm kafasıyla içmiyorum ki içim yanıo resmen :)Gün içinde ben 1 bardak su içsem tuvalete gidiyorum zati 2 bardakla çıkamaman normal, geceleri suyu azaltsan belki rahat edersin canım?
Gayet güzelmiş güle güle kullan canım. Benim boyum 160 cm, şu anki kilom 78 kg, n11den bondy'nin 17209 ve 17213 modellerini aldım arkidişler. Bana l beden oldu.
Insallah canim Allah in izniyle. Ben de hissediyorum az kaldinurblc kuzucuk bir an önce annesine kavuşmak için biberonu almamıştır belki, sarılığı da en kısa zamanda düzelir inşallah, pazartesi kavuşursunuz umarım
Benim eltim 4çocuk doğurdu. Karnım hep aşağıda ve 2cm açıklıkla 10 gün gezerdim diyor. Endişe etme inşaAllah sağlıkla bekler bebişin. Yine de hazırlıklı ol canım.Kasılmalar için sayaç tutuyorum ama çok düzensiz hatta ben kasilmari cocuk kendini yaslior ve karnım taş gibi oluyor diyordum ama dün biraz araştırdım ki rahim kasilmasiymis bunlar birde dün bir anda bebek aşağı indgi için göğsümun altı resmen boşaldı ve fazla olan mide yanmalarim bitti bir anda. Birde enfeksiyon meselesini hiç söylemesi acaba beş dk ya bir inice derken çok sürmez ve gelir diye mi düşündü ki
haftada bir.Doktorunuz 34 sonrasi ne kadar siklik,a cagiriyor sizi
Beyaz yada şeffaf kokusuz kaşıntı yapmayan normal. Yeşilimtrak olursa enfeksiyon göstergesiymiş.Hamilelikte vajinal akinti yasayan varmi normali nasil olmali acaba
Beyaz renktemi,?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?