2017 EKİM Anne adayları

Ateş ölçme cihazı aldınız mı? Kulaktan ölçen mi daha iyi sizce yoksa alından ölçen mi? Braun almayı düsünüyorum. Kulaktan ölçen var. Bir de temassız alından ölcen var. Kararsız kaldım.

Dagi'den aldığını çok beğendim. Güle güle kullan. Kumaşı nasıl?

Çok güzel hepsi canım, sağlıklı mutlu günlerde giyinmeyi nasip etsin Allahım..
Benim ilk oglumdan kalan iki gecelik iki pijama takımı olmak üzere dört ayrı kıyafet var ikinci cocuk olunca birçok şey evde oluyor zaten :)
Zaman azalıyor heyecan artıyor, artık her gün başka doğum haberi alabiliriz sağ salim kucagimiza alalım yavrularimizi...

Bu arada ben gecelik aldım ama 1 tane de pijama alacağım. Bunu çok beğendim. Düşünebilirim. Ama beden konusunda kararsızım. Normalde M giyiyorum ama 15 kilo aldım. Sence L mi almalıyım? 1.67 boyum. Şu anki kilom 71. Sen kaçsın? Pembe pijamanın bedeni oldu mu sana?

evet canım ama geçicek bu günler kaç gün kalması öngörüldü aşağı yukarı bi hafta fln gibi bişey söylediler mi göğüslerin yara mı oldu dikişler ilk başta problem ama 10 güne kalmaz bişeyin bebişin kime benziyo :)

Sanki doğum izni yönetmeliğinde yıllık izinide söylüyordu belkide yanlış okudum canım:) ben zaten doğum iznine ayrıldım artık. 5 hafta aktarıldı benim. 31 temmuzda almıştım, 5 eylülde ayrıldım. 5 hafta dediler

Canım benimde ailem yanımda değil malesef sadece ben doğuma geldim. 40 falan çıktıktan sonra evime döneceğim. Ben doğudayım annem de ancak 1 ay kalabilir bende. Ondan sonra mecbur bakıcı alcam yanıma, ücretsize ayrılacağım. Zor bir süreç beni bekliyor açıkcası

kızlar doktordan çıktım nst de aktif sancı çıkmadı bi tsne 70 çıktı bebek baya hareketli dedi doktor doğum pozisyonunda ama henüz leğen kemiklerinin içine yerleşmemiş bugün tam 36yız 2817g olmuş sıpam progestanı bırakıcaz bundan sonra rahim ağzı idare edermiş ztm ebe de son zamana kdr kullanılınca doğum zorlaşıo rahim ağzı incelip açılmadığı için dedi bu arada almamış olanlar için hasta bezi çok naylon terletio depend al daha ii dedi mutlaka 2 den az pijama gecelik koyma dedi bebeği yıkamadığımız için kıyafeti kirlenebilir 3 çift koyabilirsin dedi çok kusuolar ağız bezi önlük mutlaka koy dedi öyle işte :)

bnmde bugün 9a 5 çıktı hastanede ölçtüler pek yükselmioda düştüğü çok oluo
Dün 14/9 çıkıp bugün 10/7 tuhaf geldi bana acaba adam mı yanlış ölçtü diye ikilimde kaldım ben salı günü gelsin bakalım hayırlı haberlerle gelirim inşallah yediklerine çok dikkat ediyorum

Güle güle kullan canm.ben de kendim mağazadan burdaki aynı markayı aldm.bone markası gercekten kumaşı cok güzel

Masallah canm bebeğine.herkes depend öneriyo.bi paket alınca yeterli oluyo zaten.

Zor bir süreç gercekten.ama ikizlerin oyun oynaması cok tatlı oluyorlar.bir de ikizlerden biri her zaman daha düşük kilolu oluyo.ve biri digerini yönetiyo yol gösteriyo akıl veriyo:)gördüğüm ikizler hep böyle.

Ee benim is arkadaşımın esi bu sekilde yapmış. Sanmiyorum ya oyle sey olmaz
32. Hafta calisabilir eapoeumu aldiktan sonra iki defa ust uste ayak bilegimi cok kotu burktum yuruyemiyordum nerdeyse, ama arastirdim ve ortopedi dahi rapor verse calisabilir raporun bozuluyor yani 32 den sonra ne oldugu fakr etmeksizin alacsgin rapor calisabilir raporunu bozacagi icin alamiyorsun

Progestanla ayrılma vaktimiz geldi desene :)
Doğru demiş hemşire ben ilk oglumda iki takım pijama koydum yetmedi, affedersiniz ilk takım anestezinin etkisiyle kusmustum öyle kirlendi ikincisi iki saat sonra kan oldu öyle ortada kaldım eşim hemen eve gidip günlük giydiğim bir takım aldı ve ben bütün fotolarda onunla çıkmış oldum :) Şimdi akillandim kardesimin dolabında bekleyenleride aldım ,dört takım hazırladım tecrübe böyle bişey ışte :)

Dagi'den aldığını çok beğendim. Güle güle kullan. Kumaşı nasıl?
Kumaşı %50pamuk %50 mopal yazıyor. Mopal bir çeşit ipek karışımıymış. Terletmiyormuş ve yumuşacık.

Teşekkür ederim canım.
İkinci çocukta bende hiç çıkmicam alışverişe sanırım. Hevesle herşeyi aldım. Bebek için olan herşey yeşil sarı mavi karışık. Kız olsa da olur :)
Heyecan hat safhada. İki hafta sonra başlar haberler :) Amin inşaAllah

Pembe dagiyi soruyorsan o lohusa kategorisinden değil oyüzden L beden tam olacaktır canım.

Evet baktım. Lohusa kısmında yoktu. Teşekkür ederim.

Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle bir an önce kavuşursun bebeğine allahın izniyle. Sakın üzülüp stres yapma kendine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…