2017 EKİM Anne adayları

Valla inan bisi diyemicem hastane değil ticarethane olmuş resmen. En ufak şeyde bir şeyi bahane edip sezeryana alıyorlar . İnslh olur doğumun 38de bnde 38de olsun istiyorum yuruyus yap dediler de bnm agrim çok oluyo :/

Benim oğlan bayram sonrasında cok hareketlendi. Hareketleri sırtıma ve kaburgalarima ağrı yapıyor. Ozellikle kaburgalarima.

Rapor al canim sende. Ben rapor alicam yarin 10 gunluk. Rapor bitince izne çıkarım dedim

Ozel sektordeyim ben. Ay insallah bizde oyle degildir. Moralim bozuldu simdi
Özel sektörü bilmiyorum canım ama büyük ihtimal aynıdır. 5 hafta çalışabilir raporu aldıktan sonra izin ya da rapor alİrsan çalışamaz olduğunu düşünüyorlar çünkü 32 den sonra doğum izni başlıyor. Onu iyi araştır öyle kullan bence. Bir hafta bir haftadır doğumdan sonra :)

Valla inan bisi diyemicem hastane değil ticarethane olmuş resmen. En ufak şeyde bir şeyi bahane edip sezeryana alıyorlar . İnslh olur doğumun 38de bnde 38de olsun istiyorum yuruyus yap dediler de bnm agrim çok oluyo :/
Inşallah bakalim en saglikli ve olabildigin e erken gelsin inşallah. Cok az zaman kaldi burda güzel haberleri paylasirizz

Rapor al canim sende. Ben rapor alicam yarin 10 gunluk. Rapor bitince izne çıkarım dedim
Ama canim 32+0 da dogum öncesi 8 haftalik analik izni basladiya zaten calisabilir raporu ile işe devam edebiliyoz artik aldığımız raporlar sayilmiyo direk analik iznine cevrilip ondan düşüyor. O yuzden rapor hakki bitti artik

Inşallah bakalim en saglikli ve olabildigin e erken gelsin inşallah. Cok az zaman kaldi burda güzel haberleri paylasirizz

Ama canim 32+0 da dogum öncesi 8 haftalik analik izni basladiya zaten calisabilir raporu ile işe devam edebiliyoz artik aldığımız raporlar sayilmiyo direk analik iznine cevrilip ondan düşüyor. O yuzden rapor hakki bitti artik

Ben de yoruluyor küçücük bedeni diye üzülüyorum. Hani su içince geçer ya bizde, sanki su içsem geçecekmiş gibi düşünüyorum :) Neyse nefes alıştırması demek ki. Sevindim.

Sen kaçıncı haftadasın? Ne güzel tam okul açılmadan ayrılıyorsun izne. Ben okul açılınca 2 hafta daha gideceğim.

İnternetten araştırdım en az bı saat yürü diyor cnm dediğini yapacağım mutlaka

:) Bizim doğumlar da başlar eylül sonunda yavaş yavaş :) herkes doğurur guzl haberlere az kaldı ))

İnsallah her şey yolundadır. Hangi şikayetle gittin de doktorun öyle düşündü? Hakkınızda hayırlısı olsun
Randevum vardı cnm tansiyon la kilo fazla çıkınca öyle düşündü salı tekrar çağırdı bakalım hayırlısı olsun

Geliriz inşallah cnmsag sağlim kucagimiza alsaydık hayırlısıyla

Dün kontrole giderken apt. asansörü bozuktu. İnerken kıramp girdi sağ bacağıma. doktordan döndüm asansör halaa bozuk. Epi topu 4kat çıktım. Dinlendim hep ama Bugün pertim bacak kaslarımın ikisi de taş gibi kalkmıyor. Ağlicam artık yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…