- 20 Mart 2016
- 9.147
- 11.032
- 248
- 35
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #27.361
kızlar benimde hep aklımda ama nickler öyle ksrışık ki hatırlayıp etiketleyemiyorum dur bi deniyim A Aysmll oldu mu acaba yoksa yabancı birini mi etiketlemiş oldumİyi canım ya sağlıkla kavuşmuşlarya sevindim.. darısı bize inşAllah..
Bu arada diğer erken doğum yapan arkadaş vardı, nikini hatırlayamadım a ile başlıyordu. Durumları nasıl acaba?
Hoşaf iç cnm bol bol sağ inşallah gelir kendini üzme uzulunce de olmaz sütunInsallah canım Allah razi olsun. Sutum hic gelmiyo bakalım bide sutum gelse rahatliycam
Canım gözün aydın çok şükür ki sağ salim kavuştun bebeğine Allah sağlıklı analı babalı büyütsün inş Derya Hn7 eylul saat 11.15 dogum yaptim. 34+5 gunluk 2390gr dogdu o kuvezde ben bugun öğlen taburcu olucam. Dua edin teyzeleri bi an once kavusalim oglumla. Ayrica buraya bakamadigim zaman icerisinde sordugunuz merak ettiğiniz için hepinize tek tek cok tesekkur ederim Allah sizi de sag salim kurtarsın.
7 eylul saat 11.15 dogum yaptim. 34+5 gunluk 2390gr dogdu o kuvezde ben bugun öğlen taburcu olucam. Dua edin teyzeleri bi an once kavusalim oglumla. Ayrica buraya bakamadigim zaman icerisinde sordugunuz merak ettiğiniz için hepinize tek tek cok tesekkur ederim Allah sizi de sag salim kurtarsın.
Gözün aydın canım Allah uzun ömürler versin bebeğine,size bağışlasın..Riskli dönemi geçtik hiç stres yapma sütun daha hızlı gelir...Bilinen şeyler belki ama incir çok güzel süt yapıyor şimdi tam da incir zamanı, ye ve su iç, Allahin izniyle en kısa zamanda bebeğin kucağına gelecek inşallah...7 eylul saat 11.15 dogum yaptim. 34+5 gunluk 2390gr dogdu o kuvezde ben bugun öğlen taburcu olucam. Dua edin teyzeleri bi an once kavusalim oglumla. Ayrica buraya bakamadigim zaman icerisinde sordugunuz merak ettiğiniz için hepinize tek tek cok tesekkur ederim Allah sizi de sag salim kurtarsın.
Benim 1 aydır el bileğimde be parmaklarımda ağrı var bol bol süt ürünleri tüket. Ben dayanamadım ortopediye randevu aldım.Kızlar el bileği ayak bileğimde bu aralar ağrılar başladı geceleri yatamıyorum bi türlü nefesim daralıovücudum sanki iyice şişiyo Çok rahatsız oluyorum napıcam böyle bılmıorm
İyiler iyiler cok sukur kendine helince yaZar zatenaaa onu duymamıştm iyiler dimi
Gecmis olsun ne oldu da suphelendiKızlar bana dua edin Dr gebelik zehirlenmesinden şüphelendi tahlil verdim inşallah bı sorun cikmaz
3 haftada 3 kilo almışım birde tansiyon 14 e 9 çıktı ondan cnm kilom da fazla vallahi korkmaya başladımGecmis olsun ne oldu da suphelendi
E bende cok fazla kilo aliuorum artik tartilmayi biraktim msela doktorum tartmiyor zaten.... tansiyon konusunda bisi diyemem ama kiloya kalmissa bende kesin gebelik zehirlenmesi olmusumdur:)3 haftada 3 kilo almışım birde tansiyon 14 e 9 çıktı ondan cnm kilom da fazla vallahi korkmaya başladım
Gecmis olsun Canm.tansiyon önemli.tansiyon ödem yaptığı icin kilon fazla çıkmıştır.sıkı takip edilmen gerekiyo3 haftada 3 kilo almışım birde tansiyon 14 e 9 çıktı ondan cnm kilom da fazla vallahi korkmaya başladım
Bilmiyorum cnm bende de ödem var belki de risk almak istemiyordur Dr salı tekrar çağırdı beni idrarda da protein çıkmadı çok şükürE bende cok fazla kilo aliuorum artik tartilmayi biraktim msela doktorum tartmiyor zaten.... tansiyon konusunda bisi diyemem ama kiloya kalmissa bende kesin gebelik zehirlenmesi olmusumdur:)
Arkadassim 1 ayda 12 kilo almisti, dusun, insan 1 ay cikolatayla beslense alamaz o kiloyu demekki aldigi kilo degil odem...
Sabah akşam tansiyon ölç dedi alet de yok mecbur sağlık ocağına giderim artıkGecmis olsun Canm.tansiyon önemli.tansiyon ödem yaptığı icin kilon fazla çıkmıştır.sıkı takip edilmen gerekiyo
Geçmiş olsun canım. İnşaAllah öyle bir şey çıkmaz. Benim de kontrollerden birinde haftalık 1kg almış olarak çıktı. Hatta daha önce idrarda eser miktar da olsa protein çıkmıştı. Başka zaman başka hastanelerde tahlili yeniledim temiz çıktı.Kızlar bana dua edin Dr gebelik zehirlenmesinden şüphelendi tahlil verdim inşallah bı sorun cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?