2017 EKİM Anne adayları

Ben ne alsam acaba evolvia nasil ki araştırdinmi canım?
Canım yorumlar iyidi, bide kullananlarla konuşunca buna karar verdim. Kızımda aptamil kullanmıştım ama çok gazlı bir bebekti. Birde gdo ve şeker var. Bunda omega varmış. Gluten içermiyor. Aslında biraz da bebeğe bağlı. Aldım ama belki içmeyecekler. Sadece ilk aşamada sırf aç kalıp sarılık olmasınlar diye aldım.

kızlar siz hangi bebek bezinden aldınız. prima Premium care için güzel diyorlar. ama türk malı olduğu için molfix in yenidoğan göbek oyuntulu olanını mı tercih etsem kararsız kaldım.

Bende biraz arastirip alayim bitane
Zaten ilk asamada sutumuzun ne kadar gelip gelmiycegini bilmedigimiz icin bencede almaliyiz. Bende gerekmedikce kullanmaktan yana degilim sadece sarilik olmasini engellemek icin canim.

kızlar siz hangi bebek bezinden aldınız. prima Premium care için güzel diyorlar. ama türk malı olduğu için molfix in yenidoğan göbek oyuntulu olanını mı tercih etsem kararsız kaldım.
Sleepy aldim. Buda turk mali sanirim Biraz arastirdim memnun kalan cok diye. Bununla baslamak istedim zaten bebekden bebege degisiyor.
Pisik vs yaparsa molfix veya primaya gecerim.
Biraz deneme yanilma yontemiyle karar vercez bence

Bende biraz arastirip alayim bitane
Zaten ilk asamada sutumuzun ne kadar gelip gelmiycegini bilmedigimiz icin bencede almaliyiz. Bende gerekmedikce kullanmaktan yana degilim sadece sarilik olmasini engellemek icin canim.
Tamam canım araştır yazarsan benide etiketle hangi mamada karar kıldığını. Ben belki ilerde de devam edebilirim ikizlerin durumuna göre, sütüm yetmezse
Bu arada bezi bende sleepy aldım ondanda memnun olan çok. İlkde asla prima başlamam çünkü sonra değiştirdiğinde pişik oluyor kızımda hiç değiştiremedim bu yüzden. Sleepyninde durumuna göre bakarız artık:) bugün kargosu geldi minnacık çok hoş :))

çok aklın takıldıysa doktoruna ulaş canım bu haftalarda artk bebek hareketleri en önemli belirteç oluyo
Yok cnm normalde de eskisi gibi hissediyorum yeri daraldigindan oynuyor şimdi yüz üstü yada totomun üstüne dusseydim dj durmaz giderdim dizimin üstüne düştüm

Tamam canim bide su etiketleme yapmayi bana ogretin hala cozemedim :))
Benimkide minicik bide yanlisini almisim 1 yerine 0 numara almisim 0-3 kg benimki ilk bi hafta anca kullaniriz sanirim
Olmazsa degistiririz.
Bebelac hakkinda bi fikrin var mi canim

Nasil bi koku oluyo neye benziyo kokusu iste bunu bilemiyorum
Balık gibi kokarmış. Benimde akıntım oluyor sulu süt gibi ama tahliller temiz çıkıyor canım. Dışarda dolaştıysam çok su içemediğimden süt kesiği kalıntılar da oluyor

Cihazlara artık güvenmemeli. Benimki de boyu kısa çıktı bu ölçümde. Gelişimi de hep öndeydi, azalmış çıktı. Eylül annelerinde de benzer şekilde olduğu konuşuldu

Canım şu zamanki düşüncen böyle ama ileride fikrin değişebilir. Dinimiz tehlikeli hastalık olmadıkça uygun görmüyor. Benim eltim de 4çocuk üstüne bağlatmak istedi ama dini yönden vazgeçti. Rabbim bununla imtihan edebilir Allah korusun. Ben ameliyat olduğumda yan yatakta bir kadın yıllar önce bağlatmış tüplerini açtırdı. İki oğlu varmış 17yaşlarında peşpeşe. Bir umut açtırdı ama bir bebek için dr çok küçük bir ihtimal verdi ona. Maddi durumları da yok ama başından ne gibi bişey geçtiyse bu yaşta tüp bebek bile düşünüyordu.

Kontrolden çıktık
48 cm
2630 gr
Bizim paşa biraz ufak olacak sanırım
MaşaAllah canım.
Ultrason bugünde beni hayal kırıklığına uğrattı. 2hafta önce gittiğimde bir önceki kontrole göre haftalık 300gr almış gözüken bebeğim bu kontrolde haftalık 150gr almış olarak çıktı. 3kilo olmuştur diye hayal etmiştim. 2660gr. 47,8mm çıktı.
Gebelik boyunca 9günden ileri çıkıyordu bunda 5gün ileri çıktı sadece.
Herşey yolunda dedi ama Haftaya cuma tekrar gel suyuna yine bakalım dedi. Kontroller artık haftalık

Yenidunya3 canım benim dayımlar ikiz. Biri çok iyi biri ise çok zayıf çelimsiz doğmuş normal doğumla. Herkes demişki uğraşmayın boşyere yaşamaz bu. O derece zayıfmış altta kalmış galiba. Bir de eskiden ne bir ultrason ne de düzgün beslenme diye birşey. Anneannem onlarda bile tarlada çalışmış cahillik de var tabi. 8çocuk üstüne olunca da önemsememiş.
Çocukluğu nasıldı bilmem ama yaşamaz dedikleri o dayım şimdi 185boylarında ve göbekli :) banka müdürü. Kilolu olan dayım haylazmış ders de çalışmazmış, ikiz olduğu için zayıf olan dayım kritik sınavlarda onun yerine girermiş.

Yani demem o ki zayıf doğması ne bedensel ne de zeka yönünden olumsuzluk teşkil ediyor. Tek sıkıntın kıyafetleri doldurmaması olur belki ama bir kaç haftaya toparlar Allah'ın izniyle

Ayy 0 numara varmıymış? Bilseydim ben alırdım sitesinden aldım ama görmedim. Etiketlemede @ işareti ile yapıyorsun. İşareti yapıp nici yazıyorsun. candy4 böyle :)) sen nereden aldın? Hangi marketlerde var? Ben netten aldım. Sleepy sensitive yazıyor. Mor aynımı?

Yenidunya3 saol canım :)) öyle normal bi markette gormusdum almisdim bilindik bi market değildi ama her markette var canım.
Ben yanlışlıkla aldım 2-5 kg arası almam lazımdı. Bu daha ufak tam uyar ilk günlerde herhalde.
Benim aldığımda bu.
Belki prematüre bebekler icindir bu

Eklentiler

• IMG_20170908_075622.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 39
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…