- 10 Ekim 2016
- 1.830
- 1.663
- 133
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #27.301
Ayy inşallahhDoğruymuş canm normal doğumdan sonra geçiyormuş ebe demişti bnada bn dedm bu enfeksiyon bi turlu gecmiyo ona bile doğurunca geçer dedi :))
Canım ben aldım koydum mamamı :) evolvia aldım. Dediğin gibi göğüs ucu çıkarmak içinde aparatını aldım oda lansinoh. Ama dediğin gibi enjektörle de olurmuş :)) gögüs kremine de dün başladım sürmeye.Saglik ocagina gittim kizlar ebe bikac sey soyledi sizinlede paylasiyim belki yararli olur.
Kesinlikle hastane cantana mama koy sutun hemen gelmeyebilir veya az gelebilir bebek beslenmezse sarilik olur sutun duzgun gelene kadar extra mama ver ama biberonla degil enjektorle dedi.
Sonra sutun gelince birak hemen mamayi dedi.
Iki hafta onceden gogus ucu kremine basla dedi marka olarak lanolin onerdi.
Gogus ucu icinde olanlara (benimki bazen oyle oluyor) cikarmak icin eczaneden 10luk enjektor alip ucunu kesip onunla cikartabilirsin dedi. Aldim bitane.
Bebegi eve getirince birkac gunlukken sadece bikere yika bidaha gobek bagi dusene kadar yikama sularda o kadar temiiz degil enfeksiyon kapmasin dedi.
Ve gobek bagindan sari veya yesil su gelirse iltihap demektir hemen cocuk doktoruna gotur dedi.
Gunde Bes kere cis bir kerede kaka yapiyorsa sutumuz yetiyor doyuyor demekmis.
Bebek yagi yerine zeytinyagi islak mendil yerine pamuk falan.
Tabi bu pamuk isi zor anca evde pamukla temizleyebiliriz islak mendil sart.
Bide bunlar disinda dogru emzirme falan bunlari biliyorduruz zaten cogumuz
ben 20 li haftalarda 2 kere baya sert şekilde düşmüştüm doktor amniyon sıvısının bebeği koruma görevi de olduğunu bişey olmayacağını söylemişti hareketlerini takip et madem karnını fln çarpmadnKızlar biraz önce dizlerinin üstüne düştüm kapıda engel varmış farketmedi ödüm koptu resmen birşey olmamıştır demi sert düşmedim ama yine de huzursuz oldum
bana da erken doğum deriklerinden beri sürüyorum nerdeyse bir ay olcak inşallah işe yarar :) fazla oynaşmadan uyarmadsn sürmek lszmCanım ben aldım koydum mamamı :) evolvia aldım. Dediğin gibi göğüs ucu çıkarmak içinde aparatını aldım oda lansinoh. Ama dediğin gibi enjektörle de olurmuş :)) gögüs kremine de dün başladım sürmeye.
Inc allah inşallah, amiiıiiiinInsallah geldikleri gbi gider kilolar:)
Devlete gittim kız şimdi çıktım 2 tane antibiyotik birden verdi . Sancı da çıktı azcik 40larda ama düzensiz yani doğum sancısı değil ..
Evet dün manyak gibi şu aparatı deneyim dedim:) göğsümden 2 damla süt çıktı. Ama işe yarıyo gibi. Birde arkadaşların dediği soğanı deneyeceğim. Çünkü gerçekten baya yara oluyor. Ben ağlayarak emziriyordum.bana da erken doğum deriklerinden beri sürüyorum nerdeyse bir ay olcak inşallah işe yarar :) fazla oynaşmadan uyarmadsn sürmek lszm
Hayırlısı canım arkadaşım 36 haftada doğum yaptı 2800 küveze girmedi inşallah sənin bebiş de tamamlar gelişiminiBenimki 34+4 gunluk 2300 canım dr mutlaka kuveze girer dedi
Hayırlısı canım arkadaşım 36 haftada doğum yaptı 2800 küveze girmedi inşallah sənin bebiş de tamamlar gelişiminiBenimki 34+4 gunluk 2300 canım dr mutlaka kuveze girer dedi
Vala bilmiyorum bnada biraz çok geldi ama demk ki enfeksiyon çok . Az kullanım bari 5 gün yeter bence biri hele günde 3 kere piyeloseptly olan .Ay iki tane de cok olmasin
Sağlıkla bebeğine kavuşursun inşallah canımKızlar ben yine hastanedeyim. Sevinmistim taburcu oldum diye ama gece bu seferde suyum gelmeye başladı ve yine hastanede yatıyorum kafayi yiycem artık. Maddi manevi bu durum bizi cok sarstı. Tek dilegim sağlıkla bebegime kavuşmak. Bu durumda cok fazla daha yol kat edemiycez her an dogurabilirim
Sut kesigi gibi degil afedersin krem gibi bazen kasinti var gibi hissediyorum tam cozemedim enfeksiyonum var onu bir turlu halledemiyorum ne zaman gitsem cikiyo idrardaAkıntı daha çok beyaz sut kesiği gibi oluyor canım. Kaşıntı sızlama bazen idrar yaparken yanma.
Yıllarca mantardan çektim
Fitil verdi gecen ay Dr tek seferlik kullandım.
İnşallah mantar değil basit bi akıntı falandir çünkü mantar gercekden çok zorr
Vala bilmiyorum bnada biraz çok geldi ama demk ki enfeksiyon çok . Az kullanım bari 5 gün yeter bence biri hele günde 3 kere piyeloseptly olan .
Kizlar bir sey soracagim bu ara yurudukce belimde çıt çıt ses geliyo her adimimda sizdede oluyor mu?
İnşallah olmaz hareket ediyor ama artık çok hafif hareketleriben 20 li haftalarda 2 kere baya sert şekilde düşmüştüm doktor amniyon sıvısının bebeği koruma görevi de olduğunu bişey olmayacağını söylemişti hareketlerini takip et madem karnını fln çarpmadn
çok aklın takıldıysa doktoruna ulaş canım bu haftalarda artk bebek hareketleri en önemli belirteç oluyoİnşallah olmaz hareket ediyor ama artık çok hafif hareketleri
İnslh canm biri antibiyotik değilmiş :) bunlar bitince zaten dogururum bnKullan bakalim belki bu sefer kurtulursun:)
Ben ne alsam acaba evolvia nasil ki araştırdinmi canım?Canım ben aldım koydum mamamı :) evolvia aldım. Dediğin gibi göğüs ucu çıkarmak içinde aparatını aldım oda lansinoh. Ama dediğin gibi enjektörle de olurmuş :)) gögüs kremine de dün başladım sürmeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?