2017 EKİM Anne adayları

Maşallah cnm 4 kilo normal doğum yapan var cnm inşallah 4 ü geçmez

Kizlaar merabalar. Bugun bebegim 34+5 ama ulturasonda 3 hafyaya yakim önden gidiyo . Bugün tam 3kg çıktı kilosu. Normal doğum olsun cok istiyom ama doktor 38 gibi dogarda 4 civari olur ama gününü doldurur daha durursa 4bucuk olur belki geçer dedi. Vitamini bi suredir kesmistim zatrn simdi biraz yeme icmeye daha dikkatli olmaya calisicam 38 de gelir inşallah erken gelmesi icin zarar vermeden yapabileceğim bisey varmi acava bol hurma falanda ters tepki yapar mi. Varmi benim gibi olanınız ve ya sunu yapabilirsin dediğiniz bisey arastirayim bii

Maşallah vallahi sağlıklı olsun da cnm olmadı sezeryan olursun

4 e raziyim ben canim ama daha cok gecerse kendime guvenmiyorum 40 haftayi görür doldurursa gecer dedi doktor. Inşallah mecbur kalmam sezeryan icin. Iste diyorum simdi yapabileceğim bisey varsa yapayım Tosun oglum benim yaa
Gecen arkadaşıma 38.haftasnda doktir hurma ye bir haftaya dogum olur demis.yemisti 39 da dogum yaptm dedi.

Ben varım canım 35+0 dayız bugün tam 38+2 çıktı.. kilosu 3.150 gr boyu da 51 cm olmuş maşallah..:) doktorum yapılı bi bebek olacak dedi 40 hafta bitiminde 4 ü geçer kilosu dedi.. anasına çekti benim oğlan da..:))) doktora sordum böyle giderse normal doğum nasıl olur hani zor olur mu dedim.. yapın müsait dedi zorlanacağını düşünmüyorum dedi.. sağlıkla gelirler inşallah canım..

Gecen arkadaşıma 38.haftasnda doktir hurma ye bir haftaya dogum olur demis.yemisti 39 da dogum yaptm dedi.
ayy bunları duyduğuma cok sevindim bende zararsiz ve bi çözüm gibi görüyorum hurmayi ve ekmek falam kepek yiyodum hic yemicem artik zaten masallah saglikli ve gelismis zarari olmaz rahatca gelir dunyaya inşallah. Teşekkür ederim canm bu fikrimi pekistirmene cok sevindim

aminn inşallah canim benim gibi olan bi kuzenime rastalamistim oda dedim demekki dna mizda var seni duymak da cok moral oldu bana:) bende cok sisman deilim ama kemikli yapiliyim boyumda var 172 zaten ben de 4300 dogmusum benim oglanda bana cekti demekki:) diyorum allah verdiyse demekki ben bunu yapabilirim ama doktorum yorum yapmiyo yaparsin yapmazsin diye. Ve korkum artik cok kolay sezeryana yonlendiriyolar. Kendime guveniyomda hastaneye doktorlarq guvenmiyom yoksa annemin en küçük dogumu 4kg ilk bebek ben 4300 normal dikissiz bende yaparim bence. Inşallah saglikla gelirler ve mecbur kalmadan sezeryana almayan doktorlarla karşılaşırız ben doguma memlekete gitmek zorundayim o yüzden nobete kim gelirse o olcak

Kızlar ben yine hastanedeyim. Sevinmistim taburcu oldum diye ama gece bu seferde suyum gelmeye başladı ve yine hastanede yatıyorum kafayi yiycem artık. Maddi manevi bu durum bizi cok sarstı. Tek dilegim sağlıkla bebegime kavuşmak. Bu durumda cok fazla daha yol kat edemiycez her an dogurabilirim

Hay Allah. Hayırlısı ne ise o olsun canim. Dogarsa da cok fazla kuvezde kalacağını sanmiyorum masallah gunun ilerledi 34 u geçtin. Icini ferah tut.

Canım üzülme herşeyde vardır bir hayır. Haftan güzel, Allahın izniyle bir sıkıntı çıkmaz inşAllah. Güzel haberlerini bekliyoruz

Benimki 34+4 gunluk 2300 canım dr mutlaka kuveze girer dedi
Benim muhtemel dogum tarihi 11.10.2017 seninki 10.10.17 cnm benim 35+0gorunuyo seninde 35+1olmasi lazim sanki. Hem ciger gelistirici yapilmisti sanirim kuveze girse bile fazla kalmaz canim.
Allah yardimciniz olsun. Saglikla bebegine kavusursun insallah. Ozellerde hastahanede kalmak cidden maddi kulfet benim hastahanede bigun 400tl. Ama onemli olan sagliginiz. Suyu gelince bi gun fln bekletiyolar sanirim. Iyi beslenmeye calis

Hay Allah. Hayırlısı ne ise o olsun canim. Dogarsa da cok fazla kuvezde kalacağını sanmiyorum masallah gunun ilerledi 34 u geçtin. Icini ferah tut.
Senin kontrolun nasil gecti cnm. Benimde agrilar nedeniyle yarin gitcem normalde 16sinda gel demisti

Kendini üzme canım. Arkadaşım haftalarca suyu az olarak direndi ve doktor 36yı doldurur doldurmaz sezaryenle aldı bebeği. Suyu az olunca kilo da pek alamamış bebeği. 2100gr olarak doğdu ve hiç küveze girmedi anneyle beraber taburcu oldular. Minicikti ama şimdi yaşıtlarıyla aynı. Senin de ciğer geliştiricin yapıldı haftan da iyi. Hayırlısı buymuş sağlıkla gelsin inşaAllah. Dualarımız sizinle. Rabbim sıkıntısız sağlıkla hayırla taburcu etsin her ikinizi de

Benimde 4 hafta neredeyse önde gidiyor benim doktorum da iri bir bebek olur dedi. Normal doğum için ise sorun değil olur ama gidişata bakarız dedi. Sana ölçüm verdimi ? Baş,karın falan?

Ya canım ben zayıf doğmuşum 3.300 ama sonradan şiştim boyumuz aynı ama ben 100 küsürlerdeyim..

Kuzenimin eşi 4 kg ile normal doğum yaptı benden de zayıftı hatta biz de yapılıyız ya yaparız Allahın izniyle inşallah.. benim doktorum çok zora kalmadan sezeryana almıyo sana da öylesi denk gelir umarım.. bebislerimiz sağlıkla gelsinler de gerisi çok önemli değil..

Cok gecmis olsun canim saglikla dogsun insallah haftan erken degil cok faZla paniklememek lazim bence artik

nurblc canım Rabbim senin ve bebeğinle olsun haftan ilerde maşallah, korkma. Bebeğini sağlıkla kucağına alacaksın herşeyi unutacaksın. Dualarımız seninle, üzülme ve stres yapma lütfen...

Canm Allah yardmcn olsun.ins sağlıkla kavusursun bebeğine.bunfan sonra dogsa bile cok fazla kuvezde kalmaz bikac gün kalır bence.35+6 da dogum yapan arkadasmn hic kuveze girmemiş.tam 35.haftasnda yapan da iki üç gün kuvezde kaldı demisti.sen de olumlu düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…