- 2 Kasım 2016
- 778
- 729
- 103
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #27.201
amin canım inşallah. tek dileğimiz o. :)Sanirim oyle:) bana cekti cocugum babaya cekse daha kilolu olurdu ama olsun artik yeterki saglikli olsunlar :)
İnslh canm. Ana kaslı baba kaslı :) çocuk olmasa eksik kalır zati :)Yogurtta yiyom kiz haftanin uc gunu sadece et diger gunlerde sebzeli et yemegi yiyorum cocuk kas olarak dogcak
Vay be prenses odasi bide :) sen yine ayarladin ozel oda olsun o bile iyi esinde yaninda olur hic degilse rahat gecirirsin dogumu:)Wynonna bu arada yeni duyumlar aldım etlik Zübeyde hanımla ilgili. başhekim prenses odası diye bi oda yaptırmış. siyasi tanıdıkları içinmiş sanırım. özel hastanelerdeki odalara bin basarmış. süslemeleri falan kendileri yapıyormuş. ama tabi bize vermezler o odayı :)
Eheh:) ucgen vucut olcak o zaten dogustan ince bellim:))İnslh canm. Ana kaslı baba kaslı :) çocuk olmasa eksik kalır zati :)
Canım ben önce takıyordum kilolarını ama artık sorun etmiyorum. Zaten son düzlüğe girdim. Tekler büyük ihtimal 3 ve üstü doğuyor, sıkıntı olacağını sanmam. Kızım 3800 doğmuştu :))Vallahi ben normalde iki öğün yerim sırf düşük kilolu doğmasını diye 3 öğün yiyorum napıyim vallahi yapacak birşey yok en az 3 kilo doğsun cabasindayim :) inşallah yediklerim yariyodur
Benim doktor odemini cikarip hesapliyorum diyordu en son 1700 cikti 31.haftada ama benim bebisin karin cevresi geride onunda etkisi var haftasinda cikiyor yinedeBen cipse devam edim o zaman :) kac kilo bebek
Benim doktor odemini cikarip hesapliyorum diyordu en son 1700 cikti 31.haftada ama benim bebisin karin cevresi geride onunda etkisi var haftasinda cikiyor yinede
Benimki ortalama iste ama.boyu uzun gidiyo sopa gibi olcak:)Bence de iyi benimki 31+3 de 1780 cikti doktorum biraz kilolu sanki dedi :)
Benimki ortalama iste ama.boyu uzun gidiyo sopa gibi olcak:)
maşallah canım boyu kaç çıkıyorBenimki ortalama iste ama.boyu uzun gidiyo sopa gibi olcak:)
Bu virusu bastirmak icin dikkat etmem gereken seyler nedir diye sorabilirsin bana doktor bagisiklik sistemini guclu tutmak icin oneriler vermisti cunku ne kdr baskilarsan o kdr iyi bir daha olusmaz..hamilelik oldugundan dolayi ekstra vitamin kullanmak gerekirmi hani direnci saglayacak birseyler bide sirke olayini sor:) sirkeyle yikamak olusumu engelliyormuymus ben bunu sormamistim:)Bugun kriyoya gitcem dermatolojide yaptiriyorum sence doktora ozellikle sormam gereken bisey var mi.Wynonna
32. Haftasinda 46.15 cikmistimaşallah canım boyu kaç çıkıyor
Hiç sanmamInsallah geldikleri gbi gider kilolar:)
Ohh maşallah normal doğum mu oldu darısı bnm kızıma azıcık ele avuca gelsin :)Canım ben önce takıyordum kilolarını ama artık sorun etmiyorum. Zaten son düzlüğe girdim. Tekler büyük ihtimal 3 ve üstü doğuyor, sıkıntı olacağını sanmam. Kızım 3800 doğmuştu :))
beni de yan yatırıyolar sırt üstü yatınca ztn dolaşım tam sağlanamıo bence yan yatılmalı sırt üstü insanın beli de kopuoBence gece oluyosa normal biseydir anladikki bu gecelerde bi sorun var. Acaba tüm gün yoruluyosun da o yuzden yattigin zaman oyle mi hissediyosun canim. Ben hic nstye girmedim ama bazi doktorlar girmeden once ozellikle yan yat nstde diyomus sirt ustu yatmak zorunda degilsindir bence
Bu virusu bastirmak icin dikkat etmem gereken seyler nedir diye sorabilirsin bana doktor bagisiklik sistemini guclu tutmak icin oneriler vermisti cunku ne kdr baskilarsan o kdr iyi bir daha olusmaz..hamilelik oldugundan dolayi ekstra vitamin kullanmak gerekirmi hani direnci saglayacak birseyler bide sirke olayini sor:) sirkeyle yikamak olusumu engelliyormuymus ben bunu sormamistim:)
Yok canım sezeryan oldum. Merak etme olur annesiOhh maşallah normal doğum mu oldu darısı bnm kızıma azıcık ele avuca gelsin :)
İnşallah cnmYok canım sezeryan oldum. Merak etme olur annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?