2017 EKİM Anne adayları

Sağol canim. O doktor kafayi yiyodu zaten beni kanlar içinde gorunce defalarca ozur diledi. Ultrasonda bisey goremeyince alttan bakmadim keske baksaydim ama nstde de sanci cikmayinca hic bakmak istemedim boşuna falan. Nstde ekranda gosteriyomus sanciyi ama kagida dokmuyormus canim. Tabi hemsirelerde direkt kagidi alip doktora goturuyolar o da sonucta sanci gormeyince bana yok usutmussundur yok kas ağrısı olabilir parol icebilrsiniz falan diyip gonderdi iste Allahtan annemin evi hastaneye yakin aracimizda var şansım şu ki eşim hastneden ciktigimizda annemlere gidelim eve gitmeyelim ne olur ne olmaz tekrar hastaneye gitmemiz gerekir erkenden orda oluruz dedi. Sirf bu yuzden 20dk icinde olanlar olduiste yetistim hastaneye vaktinde.yoksa suan belkide dogurmustum en azindan simdi gittigi yere kadar gidicek insallah 2hafta falan dayanir bebegim. Dua ediyorum istecanim
Canm çok geçmiş olsun bnde snin gbi 2 gundur surekli bi kasılma yaşıyorum çok düzensiz ama sık yani. Dün gece gittim alttan bakıldı açılma yok nst baktı ekranda kağıt yazdrmadan kasılman çok küçük sancılar cikiyo dedi sabah geri gittim sancı çıkmadı nst odasında baktı ve kağıda yazdırdı hc bisi anlamadm suan kasılmam dün akşama Gore az ama bugnde agrim fzla gbi ne yapcami sasirdm :/ bnada usuttun kesin diyolar ..

• Beğen
Reactions: iiz
2 gündür tuhaf ağrılar hissediyorum kızlar sizde de oluyo mu belimden kalcama vuruyor çok şiddetli. Bayagi Canımın yandığını hissediyorum basınç oluyo sanki

Kizlar Allah hepinizden razı olsun. Kanamayi durdurdular surekli nstye bagliyim bebeğimin kalp atışları iyimis eger düşerse direkt sezeryana alacaklar. Suan kanamam yok ama olanı bana yetti ben bende degilim resmen canimdan can gitti. 2cm açılma varmış gece geldiğimde. Ilk nstye girdigimdeki agridan bahsetmistim size felaket biseydi meger o zaman açılma başlamış ama nstde bana bisey yok diyip gonderdiler size yazarken enteresan bi sekilde karnimdaki ve belimdeki o agri cekildi gitti sevindim rahat uyurum bu gece dr haklıymış demek sancı değilmiş dedim bacaklarımın arasindan akan bisey hissettim korkuyla kalktim eşime ben altima kaciriyorm ya da suyum geliyo dedim esim hemen anneme seslendi meger kan icindeymisim yatakta geceligimde o goruntuyu asla unutmicam düşünün nasil bi kanama. Evden cikip arabaya binene kadar adim attigim heryere damladi nitekim dr bile şok demek nst sancini gormedi dedi alttan muayene edince. Oyle iste gece dedikleri sey sizi birakamayiz kanamaniz dursada burda kalicaksiniz. Kendi doktorum yurtdisindaymisbu sabah gelicek surekli yatiyorum ciger gelistirici serumlar vs hep takip. Tek duam bebegim saglikli olsun ara sira yine kanama tarzi lekeler gelmeye basladi bugun. Bakalim nolucak Allah yardimcimiz olsun ama hepinizde cok sagolun sizi seviyorum.
Allah yardımcın olsun,dualarımdasın
Çok geçmiş olsun...

Sağol canim. O doktor kafayi yiyodu zaten beni kanlar içinde gorunce defalarca ozur diledi. Ultrasonda bisey goremeyince alttan bakmadim keske baksaydim ama nstde de sanci cikmayinca hic bakmak istemedim boşuna falan. Nstde ekranda gosteriyomus sanciyi ama kagida dokmuyormus canim. Tabi hemsirelerde direkt kagidi alip doktora goturuyolar o da sonucta sanci gormeyince bana yok usutmussundur yok kas ağrısı olabilir parol icebilrsiniz falan diyip gonderdi iste Allahtan annemin evi hastaneye yakin aracimizda var şansım şu ki eşim hastneden ciktigimizda annemlere gidelim eve gitmeyelim ne olur ne olmaz tekrar hastaneye gitmemiz gerekir erkenden orda oluruz dedi. Sirf bu yuzden 20dk icinde olanlar olduiste yetistim hastaneye vaktinde.yoksa suan belkide dogurmustum en azindan simdi gittigi yere kadar gidicek insallah 2hafta falan dayanir bebegim. Dua ediyorum istecanim
Kaç kilo bebeğin, 36. Haftada doğması sıkıntı olmaz inşallah canım, benim ki 32 haftalık 2300 dedi doktor bir Hafta kadar erken doğar dedi ama kilosu iyi sıkıntı olmazmış

Ben idrara 1 kere kalkiyorum kizlar bende mi bi anormallik var? :KK43: bu arada su mantar nasil bisey bende de akinti var afedersiniz krem kivaminda bisey ama ben cozemiyorum kokulu diyo nasil bi kokusu olmasi lazim neye benzer bilmiyorum :KK43:( fitil kullandim krem kullandim devam ediyor normal akintiyi mantar mi saniyorum ben yaa:deli:
Kaşıntı yoksa normal akıntıdır o, ben de idrara bir kere anca kalkıyorum. İdrar yolları enfeksiyonu tedavi edilince rahatladım yoksa uyku haramdı

Ben idrara 1 kere kalkiyorum kizlar bende mi bi anormallik var? :KK43: bu arada su mantar nasil bisey bende de akinti var afedersiniz krem kivaminda bisey ama ben cozemiyorum kokulu diyo nasil bi kokusu olmasi lazim neye benzer bilmiyorum :KK43:( fitil kullandim krem kullandim devam ediyor normal akintiyi mantar mi saniyorum ben yaa:deli:
2 gündür takipteydim kendimi, çamaşırım normalden fazla ıslanıyordu, kaşıntım vardı ve bir şeye benzetemeyeceğim kokulu akıntı, birden sıvı geliyor gibiydi bugün acile gittim, idrar tahlili istedi, lökosit almış başını gitmiş:kızgın: bu bahaneyle çatı muayenesi yaptılar, gelen sıvının amniyon olmadığı söylendi, nstye bağladılar sancı çıkmadı, ilaç aldım ben de 1 hafta kullanacağım bakalım

nurblc nurblc sana da geçmiş olsun canım, hayırlısıyla vaktinde gelir inşallah bebişin

Ah şu akıntı. Sürekli dağılmayan peçetelerden koyuyorum yoksa baş edilmiyor. Hormonlardan dolayı bu dönemde artış olurmuş tabi enfeksiyon ve amniyondan ayırt etmek lazım.

Gunaydin herkese. Benimde kasintim yok ama akintim yesile donuk renkte dr mantar demisti 7gun fitil kullandim gecmedi 2 tane daha 3 gunde 1 kullanmam icin verdi. Tam iyi oluyodumki bayrama gidince tekrarladi:KK43: hamileligin son donemlerinde hormonlara bagli inatci olabiliyormus ama doguma kadar gecmezse normal dogum yapmk bebege riskli diye sezeryana alınıyormuş. Insallah gecer yaa. Mantara etkili cozum bilen varsa tavsiyelere açığım

Canim kanama bi anda sancim çoğalıp açılma olduğu için olmuş. Bebegimin kafası bayağı asagidaymis doktorum mumkun degil 37. Göremez kendini hazırla dedi hic kalkmamak şartıyla taburcu etti az once geldim annemlere burda kalicam hem hastaneye yakın hemde yanimda surekli birileri olucak. Psikolojik ve bedenen cok yıprandım artık korkmak istemiyorum bu saatten sonra gelirsede sağlıklı olsun insallah. Ama en azindan 36haftalik olsa keske. Bakalim zaman ne gostericek Allah hepimizin yardimcisi olsun sizde kendinize dikkat edin ben cok dikkat etmedim kendime yol yaptim o bu şu. Cok onemsemedim heepp amaan dedim hersey olacağına varır ama keske pimpirikli davransaydim diyorum şimdi :KK43:
Canım çok çok geçmiş olsun. Üzülme haftan çok erken değil Allahın izniyle dogsa bile sağlık problemi yaşamaz inşallah kendine. Çok dikkat et.

2 gündür tuhaf ağrılar hissediyorum kızlar sizde de oluyo mu belimden kalcama vuruyor çok şiddetli. Bayagi Canımın yandığını hissediyorum basınç oluyo sanki
Bende arada kalcamda oluyor bide tuhaf bi vajinada ağrı hissediyorum kramp gibi sanki tek tük gün içerisinde oluyor bıçak saplanır gibi

anladim kasintiya gore mantar mi degil mi karar veriyoruz tesekkur ederim kizlar
Kaşıntı yoksa normal akıntıdır o, ben de idrara bir kere anca kalkıyorum. İdrar yolları enfeksiyonu tedavi edilince rahatladım yoksa uyku haramdı

2 gündür takipteydim kendimi, çamaşırım normalden fazla ıslanıyordu, kaşıntım vardı ve bir şeye benzetemeyeceğim kokulu akıntı, birden sıvı geliyor gibiydi bugün acile gittim, idrar tahlili istedi, lökosit almış başını gitmiş:kızgın: bu bahaneyle çatı muayenesi yaptılar, gelen sıvının amniyon olmadığı söylendi, nstye bağladılar sancı çıkmadı, ilaç aldım ben de 1 hafta kullanacağım bakalım

nurblc nurblc sana da geçmiş olsun canım, hayırlısıyla vaktinde gelir inşallah bebişin

günaydın kızlar. bugün işe çok zor geldim. yataktan kalktım vajinamda acaip bi baskı vardı kasık ağrısıyla beraber. biraz daha uzandım sancının geçmesini bekledim. daha hiç bişeyim hazır değil çok korktum :(

kızlar birde siz nasıl besleniyorsunuz. bugün eşim bana kızdı hiç ceviz badem fındık fıstık yemiyorsun diye. benim de hiç canım istemiyor. sadece kaşar peyniri, muz, armut, süt ve yumurta yiyorum, tabi birde et var. omegayı da çok oldu bırakalı. sizce hata mı ediyorm.

günaydın kızlar. bugün işe çok zor geldim. yataktan kalktım vajinamda acaip bi baskı vardı kasık ağrısıyla beraber. biraz daha uzandım sancının geçmesini bekledim. daha hiç bişeyim hazır değil çok korktum :KK43:

kızlar birde siz nasıl besleniyorsunuz. bugün eşim bana kızdı hiç ceviz badem fındık fıstık yemiyorsun diye. benim de hiç canım istemiyor. sadece kaşar peyniri, muz, armut, süt ve yumurta yiyorum, tabi birde et var. omegayı da çok oldu bırakalı. sizce hata mı ediyorm.
Bende alarm kurdum :) sırf ceviz yiyeyim diye yoksa bende unutuyorum gün içinde mutlaka süt yoğurt süt iki bardak yoğurt bir kase sebze yumurta yiyorum günde iki tane ama 4 5 gün yersem 2 gün yemiyorum bıktım yumurta yemekden peynir akşamları sebze yemeği pirinç pilavı yemiyorum bulgur yiyorum oda 4 5 kaşık ekmeksiz ama gel gör ki meyveyi çok yiyorum aklına ne gelirse aynı anda hem incir hem şeftali yerim meyveyi çok tüketiyorum

Kızlar gece karnimda çok ağrım oluyor karnim sertleşiyor sanki gaz sancısı mı idrak edemiyorum artık :( durmadan lavobaya gidiyorum sabaha karşı geçiyor çok şükür cuma randevum var birde nst ye girenler sırt üstü mü yatıyorsunuz ben öyle yatınca nefes alamıyorum ilk kez cuma günü gireceğim de

günaydın kızlar. bugün işe çok zor geldim. yataktan kalktım vajinamda acaip bi baskı vardı kasık ağrısıyla beraber. biraz daha uzandım sancının geçmesini bekledim. daha hiç bişeyim hazır değil çok korktum :KK43:

Ben canim ne isterse onu yiyorum valla hic kasmiyorun 1 2 haftadir hic peynir yemiyorum ama gunde yajlasik 1 litre sut 2 3 bardak ayran 1 kase yogurt yiyorum :):) ceviz ve antep fistigi yiyorum canm ceviz istemezse semiz otuyla ve mercimekle eksili bi corba yapip onu yiyorum. Ama kahvaltilarim felan cok duzensiz ekmek almaya üsenirsem hic kahvalti yapmiyorum mesela sadece yogurt yiyorum bikac saat sonra makarna yiyorum. Suan sadece doritos ve icetea ile kahvalti yapiyorum mesela :)))) yumurta felan gitmiyo sicakta hic

Kızlar gece karnimda çok ağrım oluyor karnim sertleşiyor sanki gaz sancısı mı idrak edemiyorum artık :KK43: durmadan lavobaya gidiyorum sabaha karşı geçiyor çok şükür cuma randevum var birde nst ye girenler sırt üstü mü yatıyorsunuz ben öyle yatınca nefes alamıyorum ilk kez cuma günü gireceğim de

Bence gece oluyosa normal biseydir anladikki bu gecelerde bi sorun var. Acaba tüm gün yoruluyosun da o yuzden yattigin zaman oyle mi hissediyosun canim. Ben hic nstye girmedim ama bazi doktorlar girmeden once ozellikle yan yat nstde diyomus sirt ustu yatmak zorunda degilsindir bence

Bence gece oluyosa normal biseydir anladikki bu gecelerde bi sorun var. Acaba tüm gün yoruluyosun da o yuzden yattigin zaman oyle mi hissediyosun canim. Ben hic nstye girmedim ama bazi doktorlar girmeden once ozellikle yan yat nstde diyomus sirt ustu yatmak zorunda degilsindir bence
Yok cnm gündüz hiç iş yapmıyorum desem yeri var çünkü eşim istemiyor bende yormuyorum açıkçası kendimi zaten enerjisi tükenmiş hissediyorum Allah çalışanlara sabır versin ben hamile hamile calisamazdim

Back