- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #27.161
Canm çok geçmiş olsun bnde snin gbi 2 gundur surekli bi kasılma yaşıyorum çok düzensiz ama sık yani. Dün gece gittim alttan bakıldı açılma yok nst baktı ekranda kağıt yazdrmadan kasılman çok küçük sancılar cikiyo dedi sabah geri gittim sancı çıkmadı nst odasında baktı ve kağıda yazdırdı hc bisi anlamadm suan kasılmam dün akşama Gore az ama bugnde agrim fzla gbi ne yapcami sasirdm :/ bnada usuttun kesin diyolar ..Sağol canim. O doktor kafayi yiyodu zaten beni kanlar içinde gorunce defalarca ozur diledi. Ultrasonda bisey goremeyince alttan bakmadim keske baksaydim ama nstde de sanci cikmayinca hic bakmak istemedim boşuna falan. Nstde ekranda gosteriyomus sanciyi ama kagida dokmuyormus canim. Tabi hemsirelerde direkt kagidi alip doktora goturuyolar o da sonucta sanci gormeyince bana yok usutmussundur yok kas ağrısı olabilir parol icebilrsiniz falan diyip gonderdi iste Allahtan annemin evi hastaneye yakin aracimizda var şansım şu ki eşim hastneden ciktigimizda annemlere gidelim eve gitmeyelim ne olur ne olmaz tekrar hastaneye gitmemiz gerekir erkenden orda oluruz dedi. Sirf bu yuzden 20dk icinde olanlar olduiste yetistim hastaneye vaktinde.yoksa suan belkide dogurmustum en azindan simdi gittigi yere kadar gidicek insallah 2hafta falan dayanir bebegim. Dua ediyorum istecanim