- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi dilarazeynel
-
- #24.961
Olmaz hakikaten :)Bebek den dolayıdır az az sık sık ye peynir falan ye en azından meyveyi çok onermiyorlar hamileyken şeker oranı yüksek diye ama bence bu sıcaklarda kavun karpuzsuz olur mu
Benim uyuyamadigim da da ben agri cekerkende uyuyo. Deli oluyorumSenin uykusuz geçen gecende eşin horul horul uyuyor diye sinir hali geliyor mu sana da.
Sonra biz zorlanicaz cnm küçük bebeğe bakmak daha zor bence bende öbür gibi yiyorum günde on öğün yiyorum sanirimOlmaz hakikaten :)
Şekerim normal düzenlide ölçerim evde alet var
Peynir yoğurt biraz zorlayacağım kendimi
Yoksa ufaklık zayıf kalacak :/
Kesinlikle ayni durumdayimSuyu gece tamamlıyorumdur
Ama yemek büyük sıkıntı sadece meyveyi rahat yiyebiliyorum
Oda tek porsiyon anca
Biraz zorlasam miğdem ağrıyor sıkışıyorum nefes alamıyorum sanki
Kesinlikle ayni durumdayim
Bisey yesem hemen siginamiyorum
Hamileleikten once daha cok yiyordum bu kesin
sabah kahvaltisi ve ogleden sonra 3 gibi bi kase yemek arada findik fistik ceviz yada meyve
Decavit osteocar onega3 e guveniyorum artik yapcak bisey yok
Ama yediklerim saglikli seyler kesinlikle hamur abur ubur tatli falan yok
Tirsma cnm birşey olmazKızlar benim şekerim iyi çıktı diye ben kisitlamiyorum kavun karpuz çikolata dondurma canım ne isterse yiyorum. Siz yazınca biraz tirstim şimdi. Sakıncalı mi acaba
Ben decavit aliyorum omegayi da gun asiri falan doktor bisiy demedi.Canım sen Demir ilacı kullanıyor musun. Ben doktordan omega3 istedim. Demir ilacı ve vitamin haplarımı sordu. Gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum. Omega3 kullanacaksan decaviti bırak dedi. Daha almadım omegayı
Sana doktorun mu yazdı
Benim uyuyamadigim da da ben agri cekerkende uyuyo. Deli oluyorum
yok canım ben adalat kullanmıyorum progestan la magnorm kullanıyorum adalat kullanan arkadaşlar vardı amazafrina89 dr bugun kontrolumde adalat verdi seninkide bu mu acaba
bende decavit kullanıyorum solgar omegayıda doktor önerdi ama 2 gğnde 1 iç dedi bide 900 lük değil 750lik olanı al dediCanım sen Demir ilacı kullanıyor musun. Ben doktordan omega3 istedim. Demir ilacı ve vitamin haplarımı sordu. Gyno ferro sanol ve decavit kullanıyorum. Omega3 kullanacaksan decaviti bırak dedi. Daha almadım omegayı
Sana doktorun mu yazdı
Bilmiyorum canim neden boyle oldukAynı durumdayız
Benimde misafirim gelecek
Çeşitli planlar peşindeyim :/
Eşime yemekten sonra çay içmeye dışarı götür falan diyorum
Eşimden bile uzaklaşasım var
Neden böyle olduk ki
Bende dışarı gezmeye gönderdim eşim aldı götürdü sağolsunBilmiyorum canim neden boyle oldukay tutulması mı etkiledi acaba bizi. ben erken kurtuldum gitti misafirlerim şimdi bi dus alıp yaticam. Darısı başına :) hayır milletinde enerjisini cektim. Alışkın degiller bu halime baska bisey var sandılar galiba erkenden kalkip gittiler
Ay yok artik ya. Millere sorcaz kendi canimizin rahatini rahatsizligini. Bazen gercekten nasil bi kafa yasiyolar merak ediyorum. Benimkilerde odasini esyalarini gormeye gelmislerdi arkadaşım bayagi bisey aldi hast çıkışı tarak seti vs. kalkmi bu pamuk degil ama terletir bebegi falan fistan. Bende sizde pamuk olanini alirsiniz o zaman dedim zaten canim burnumda dedigin gibi sacma sapan laflar...Bende dışarı gezmeye gönderdim eşim aldı götürdü sağolsun
Zaten halim yok bide saçma sapan laflar
Karnımı ovalıyorum kv çek elini paşamı rahatsız etme diyo
Üzerine atlayacaktım ki eşim aldı götürdü
Bencede sukretmelisindra gittik dr dedi ufak tefek ev isi bile yapma yat. Eve geldik bizimki uyudu uyandi ne yiycez diyo malesef alistirmisim adamibenimkinin uykusu çok hafif şimdi riskte var die adam nerdeyse her dönmemde gözünü açıp noldu nasılsın dio su getirio fln şükrediyim beyime :)
Yanlis hatirladim sanirimyok canım ben adalat kullanmıyorum progestan la magnorm kullanıyorum adalat kullanan arkadaşlar vardı ama
Ben decavit aliyorum omegayi da gun asiri falan doktor bisiy demedi.
bende decavit kullanıyorum solgar omegayıda doktor önerdi ama 2 gğnde 1 iç dedi bide 900 lük değil 750lik olanı al dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?