- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
- Konu Sahibi dilarazeynel
- #2.021
Yok ya olmas bise:)Allah korusun yaa dikkat et kendine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ya olmas bise:)Allah korusun yaa dikkat et kendine
Canım progesteronu aldıktan sonra çok hareket halinde olma kafanı sağ sol çok yapma mümkünse 1 saat uzan ilaç tan sonra ayrıca günde 1 kullanıyorsan gece yatarken iç daha da iyi olucak reçetesinde de aynı tavsiyeyi veriyorBende hep oluyor ama bir de simdi ilac kullaniyorum progestan o hepten sersem ediyor:)
Benim tansiyon dusuklugum oluyor hep hooooooop diye yigiliveriyorum doktorum cevreni uyar sen bayilirsan hemen ayaklarini diksinler havaya bi de duserken basini ve gobegini carpmamaya dikkat et o kadar korkma dedi:)
Biz dün sorduk ondan önce cinsel perhiz koyduk eşimle ne olur ne olmaz diye , dün işte doktor sıkıntı yok dedi ilişki olabilir dediKızlar gebeliğin başında cinsel ilişki nasıl oluyor doktora soranınız varmı belirli bir aya kadar beklemek gerek mi
Progestani neden kullaniyorsun canim? Doktor ne icin verdi ?Bende hep oluyor ama bir de simdi ilac kullaniyorum progestan o hepten sersem ediyor:)
Benim tansiyon dusuklugum oluyor hep hooooooop diye yigiliveriyorum doktorum cevreni uyar sen bayilirsan hemen ayaklarini diksinler havaya bi de duserken basini ve gobegini carpmamaya dikkat et o kadar korkma dedi:)
Canim benim pembe lekelerim olmustu doktorumu aradim progestan verdi sonra fena bir kanama geldi benden 5 haftalikmi neydim kostur kostur hastaneye kesem kan dolmustu dusuk riski var ama henuz dusuk olmamis dedi doktor 15 gundur raporluyum kalkmadan yatiyorum igneler vs cok sukur bitti risk ama doktorum kullanmaya devam et diyor tekrarlamamasi icin onlem amacli.Progestani neden kullaniyorsun canim? Doktor ne icin verdi ?
Ben henuz keseyi gormeye gitmesim kan testi yaptim tek 3 ay dikkat dedi sadece yerlesmesi oldugu icin oyle keseyi gormeye gittigimde bakalim ne diyecekKızlar gebeliğin başında cinsel ilişki nasıl oluyor doktora soranınız varmı belirli bir aya kadar beklemek gerek mi
Canım doktor bize 3ay yasak dedi. İçerde bir kanamam yoktu lekelenmeler oluyordu arada. Biz de önlem olarak kardeş kardeş yatıyoruz :)Kızlar gebeliğin başında cinsel ilişki nasıl oluyor doktora soranınız varmı belirli bir aya kadar beklemek gerek mi
Bende seninle benzer durumdayımCanim benim pembe lekelerim olmustu doktorumu aradim progestan verdi sonra fena bir kanama geldi benden 5 haftalikmi neydim kostur kostur hastaneye kesem kan dolmustu dusuk riski var ama henuz dusuk olmamis dedi doktor 15 gundur raporluyum kalkmadan yatiyorum igneler vs cok sukur bitti risk ama doktorum kullanmaya devam et diyor tekrarlamamasi icin onlem amacli.
Bana baska bi igne yaptilar proluton mu ne depot igneymis aslinda haftalik yapiliyomus ama kanlanma alani cok diye iki gunde bir yaptilar. Senin hep leke seklinde miydi yoksa kanama da oldumu?Bende seninle benzer durumdayım
Benim kahverengi lekelenmem oldu üç gün önce
Az az iki gün devam etti
Doktor günde iki doz iki gün iğne verdi
Bu ne menem birşey anlamadım bacaklarım felç
Ayrıca günde bir doz hapınıda verdi
Dediğin gibi aşırı sersemlik yapıyor
Yatarken içiyorum bende
Sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallah
Kahvrengi akıntı ilk gün çoktu ikinci üçüncü gün leke şeklindeydi canımBana baska bi igne yaptilar proluton mu ne depot igneymis aslinda haftalik yapiliyomus ama kanlanma alani cok diye iki gunde bir yaptilar. Senin hep leke seklinde miydi yoksa kanama da oldumu?
Agrim sancim var korkuyorum zaten baslarim cinsel hayatina:) yapmis yapacagini hamile birakmis beni daha ne cinselligi:) lohusalik bitene kadar unutsun esim:)Kızlar gebeliğin başında cinsel ilişki nasıl oluyor doktora soranınız varmı belirli bir aya kadar beklemek gerek mi
Evet senin icerde bi kanama alani olmus durmus muhtemelen o gelmis. Bol su ic dedi doktor bana.Kahvrengi akıntı ilk gün çoktu ikinci üçüncü gün leke şeklindeydi canım
Ama kahvrengi akıntıda önceden kanama olduğu anlamına geliyormuş
Çok şükürEvet senin icerde bi kanama alani olmus durmus muhtemelen o gelmis. Bol su ic dedi doktor bana.
Benim cok fena kanamam oldu adet olmus gibi bordo renkli sumuksu bir kan bosaldi elime tam wc deydim kendi doktorumu aradik o gece calismiyormus acilde bi doktora gittik iste 2 gun sonra kendi doktorumda kontrolum vardi doktorum o kadar gergindi ki adamin daha odasina girdik ilk sorusu acildeki doktor keseyi gordumu oldu.o muhtemelen kese dustu nasil soyleyecem diye panik olmustu:) hamdolsun bebisim orda duruyo
Kendi doktorumuz olmasi iyi oluyor guvendigin seni bilen kisi oluyor ben kanama oldugu gun kendi doktoruma gitsem muhtemelen dusuk riski var biraz yat gecer derdi bana ama acildeki doktor bu gebeligin saglikli olacagini dusunmuyorum filan oyle korkuttu ki beni atamadim 10 gun uzerimdenÇok şükür
Bende acile gitmiştim kendi doktorum başka bir şehirde
İçeride kanama yok dedi ama düşük riski var dedi
Kalabalıktı pek birşeyde soramadım
İğne ve ilacı yazdı bu aralar kendini yormamaya dikkat et dedi o kadar
Bu gece yola cıkıcam yarın kendi doktorumda randevum var inşallah iyi şeyler duyarız
Canım bana da verdi. Ama benim anlamadığım şey benim hiç lekelenmem kanamam yok. Ama ultrasonda kese altında az miktarda kan var dedi risk var dedi ve gece yatarken 1 tane progestan icmemi önerdi ben anlamadim nasıl oluyoCanim benim pembe lekelerim olmustu doktorumu aradim progestan verdi sonra fena bir kanama geldi benden 5 haftalikmi neydim kostur kostur hastaneye kesem kan dolmustu dusuk riski var ama henuz dusuk olmamis dedi doktor 15 gundur raporluyum kalkmadan yatiyorum igneler vs cok sukur bitti risk ama doktorum kullanmaya devam et diyor tekrarlamamasi icin onlem amacli.
Acilde ilgilenmiyorlar malesefKendi doktorumuz olmasi iyi oluyor guvendigin seni bilen kisi oluyor ben kanama oldugu gun kendi doktoruma gitsem muhtemelen dusuk riski var biraz yat gecer derdi bana ama acildeki doktor bu gebeligin saglikli olacagini dusunmuyorum filan oyle korkuttu ki beni atamadim 10 gun uzerimden
5 haftalik yoktu bile bana kalp atisini almam lazim su an alamiyorum
Muhtemelen saglikli degil dedi bebek te gorunmuyo zaten dedi meger ikisi de varmis
Kiz doktora gittin haberde etmiyon nasılmış bebis :)Biz dün sorduk ondan önce cinsel perhiz koyduk eşimle ne olur ne olmaz diye , dün işte doktor sıkıntı yok dedi ilişki olabilir dedi