2017 de hamilelik isteyenler birlikte bilgi paylasalim yeni yilda bebislerimizi kucagimiza alalimm

Yaaa com uzuldum tekrar xok gecmis olsun ins bir daha yasamassin yasamayiz. Insan buyudukce neler yasiyor basimiza ne gelecek bilmiyoruz. Rabbim hepimize kolayliklar versib

Iyi aksamlar canim evet aldim ama bugun o kadar yorulmustumki demleyip icemedim
Sen nasilsin nasil gidiyor
Bende bugun icmedim annem icme bakalim.belki bisiy vardir felan dedi.sancim.var bel.ve kasıkta cok fena adetten once degil.ama oldugum anda baslardi bunlar bende valla hayirlisi bakalim olmadi yarin bi test yaparim aklimdaki.suphem gider hem yoksada icmeye devam ederim adet sancima bari ii gelsin hayit

Bencede icme cnm test yaptin miij

Valla gittim eczaneye cikmadi canim qma gec yumurtladim sanki adetim gecerse tekrar test yapaeim bi topicten arkadasin adeti 15gun gecince pozitif cikmis dusun yani

Sen ictinmi.canim hayiti alişinca insana kotu gelmiyo.ama tavsiyem sicakken ic.yoksa hic icemezsin

Kizlar merhaba bende bebek istiyorum 3 ay önce bi kaybim oldu simdi tekrar istiyoruz dun korunmasiz iliski oldu bugunde kasiklarim agriyo neden olabilir sizce dun adetimle beraber 11 gündü bir sonraki adetime 20 gun var daha

Gecmiş olsun canim daha ikinci gunden muhtemelen bi belirti olmaz ama soguktan yada kendini üşutmussende olabilir. Ben adetime yakinim iki uc gun once bel.kasik agrisi oldu ama bugunlerde bisiy yok mesela duzensiz adetim bu ay bat ne zaman onuda bilmiyom 9gün icinde dollenme oluyomus sanirim

Bende anlam veremedim bir önceki gebeligimde iliskiden 13 gun sonra tesadufen hastaneye gittik o zaman ogrenmistik ama cok korkuyorum tekrardan aynı seyleri yasamaktan

Pardon yanlis.okumusum.adetimle beraber 11gun demissin kasik agrilarin olabilir suphen varsa tabi.en garanti.sonuc bata yakin tarihte test yapmak beklemek cok gicikta olsa mecburen bekliyoruz

Neden dusuk.oldu peki kimyasalmiydi arastirdilarmi eger korku suphen varsa bu hafta ici bence kan testi.yap.en erken ve garanti test yontemi

Valla gittim eczaneye cikmadi canim qma gec yumurtladim sanki adetim gecerse tekrar test yapaeim bi topicten arkadasin adeti 15gun gecince pozitif cikmis dusun yani
bencede canim en iyisi iyle helebi adeton gecin. Ben gecen ay 1 hafta geciktim adet belirtileri ile hamislik belirtileri cok benziyor bir an olabilirmi diye dusundum tam oluruna biraktim regl oldum dusunme ins hamissindir degilsende gecikmeden regl gelsin ins

Bu ay adet.oliyim yine hayita devam kocayada keciboynuzu pekkmezi

Sen ictinmi.canim hayiti alişinca insana kotu gelmiyo.ama tavsiyem sicakken ic.yoksa hic icemezsin
canim ben dusundum bu ay bir bakalim kendimize olacak mi olmayacak mi eger olmazsa bir sonraki ay baslayayim dedim. Simdi adetim bitti ne olur ne olmaz diye boyle dusundum

Kizlar merhaba bende bebek istiyorum 3 ay önce bi kaybim oldu simdi tekrar istiyoruz dun korunmasiz iliski oldu bugunde kasiklarim agriyo neden olabilir sizce dun adetimle beraber 11 gündü bir sonraki adetime 20 gun var daha
Merhaba canim coooook gecmis
olsunnnnnn

Canim anladigim kadariyla adet bitiminden hemen sonra korunmasiz iliski olmus bundan dolayi agrin olabilir. Adet donemi hassas oluyoruz ve enfeksiyon riski cok oluyor belki oyle birseydir

mrb benim adetime 2 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi adetimden 1 gün önce ilişkiye girmiştim bu ayda sadece 3 kere ilişki oldu ve sadece aşırı şekilde ekşime var hamile olma ihtimalim var mı

Kizlar benimde dun adetim bitti. Artik bu ay duzenli olaraktan bebis calismalarina baslayacagiz dua edin olur mu

Canim adetinden 1 gun once iliski olduysa coook zor hamile olman ama hic adet belirtisi olmamasida ilginc. Adetine kac gun var

Canim adetinden 1 gun once iliski olduysa coook zor hamile olman ama hic adet belirtisi olmamasida ilginc. Adetine kac gun var
2 gün var sadece yogun ekşimem var önceden adetten 1 hafta önce şiddetli ağrılar başlardı ama yok çok az kabızlığım var bide o kadar

2 gün var sadece yogun ekşimem var önceden adetten 1 hafta önce şiddetli ağrılar başlardı ama yok çok az kabızlığım var bide o kadar
Bende merak ettim simdi yarin bir test alip yapsana belkiide hamissindir ya da 2 gun daha bekle gununu gecersen kan tahlili verirsib. Insan kendini pskolojik olarak hemen hamilekige burunduruyor ruhumuzda var bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…