9.5 haftalikken kalbi durdu canım simdi 3 aylik korunma suresi doldu artik korunmuyoruzNeden dusuk.oldu peki kimyasalmiydi arastirdilarmi eger korku suphen varsa bu hafta ici bence kan testi.yap.en erken ve garanti test yontemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
9.5 haftalikken kalbi durdu canım simdi 3 aylik korunma suresi doldu artik korunmuyoruzNeden dusuk.oldu peki kimyasalmiydi arastirdilarmi eger korku suphen varsa bu hafta ici bence kan testi.yap.en erken ve garanti test yontemi
Kac yillik evlisin cnm ne zamandir bebek istiyorsunuz9.5 haftalikken kalbi durdu canım simdi 3 aylik korunma suresi doldu artik korunmuyoruz
Mayisda 2 sene olcak bebek istedigimiz ilk ay hamile kaldim kalbi durdu 9.5 haftalikken kurtajla alindi simdi iste 3 aylik korunma suresi doldu ayin 15 inde adet oldum bitti dün ilk defa korunmasiz iliski oldu hayirlisi artik ama bugün cok kasiklarim agriyo niye boyle oldu bilmiyorumKac yillik evlisin cnm ne zamandir bebek istiyorsunuz
Mayisda 2 sene olcak bebek istedigimiz ilk ay hamile kaldim kalbi durdu 9.5 haftalikken kurtajla alindi simdi iste 3 aylik korunma suresi doldu ayin 15 inde adet oldum bitti dün ilk defa korunmasiz iliski oldu hayirlisi artik ama bugün cok kasiklarim agriyo niye boyle oldu bilmiyorum
Merhaba cnm hosgeldin. Ben de 4 yillik evliyim yeni basladik bakalim sonumuz nasil olacak. Ins biran once bebislerimize kavusuruz. Bende tum.muayenelerimi olmustum tahlillerimde de problem yok cok sukurBiz de istiyoruz tam bir yıldır korunmuyoruz 3 yıldır evliyiz bu ay da olmadı kısmet bakalım doktora gittim b sorun yok dedi ama hormon testi yapmadı sadece muayene etti
aminnn ins. Stres cok etkiliyor bende gecen ay 1 hafta gecikmeli oldum is cok yogundu stresliydi cok fenaydim. Birde adet olamamnin stresi vardi malum siskinlik agri kafada acaba hamilelik olabilirmi dusunceleri falan kadin olmak zor yaaNe güzel maşallah bende de iki aydır adet düzensizliği oluyor normalde düzenlidir hep iki gün geri atar, erken oluyorum tekrar bi doktora görünmek istiyorum bu sefer hormon testi de isticem bakalım hayırlısı regl bi bitsin de inşallah kısa süre içinde Rabbim yüzümuzu güldürsün
aminn hadi ins. Hosgeldin bu aradaMerhaba kıslar
Bende yaklaşık 12 13 aydır hamile kalmak için uğraşıyorum
Hormonlarim normal hsg çekildim tuplerim açık eşimin sperm sayisi güzel amma ve lakin bebis yok ortalıkta
Bu ay 2. Kez klomen kullanıyorum cumartesi günü ignemi oldum bekliyorum
Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın tez zamanda kavuşalım bebeklerimize insallah
Bu ayi atlatayim bende alacagim insMerhaba inşallah bakalım biz de tedaviye başlarız sanırım ovulasyon testi almayı düşünüyorum bakalım
Bana hormon testi yapti bisiy yok dedi.folikasit baslatti bende istiyorum ama bakalim daha adet olmadim ama.testte negatifi gordum meelesef ama bakalim adrtim ne zaman olucak tekrar bi gidicrm doktora inofolic de baslicam bu ayBiz de istiyoruz tam bir yıldır korunmuyoruz 3 yıldır evliyiz bu ay da olmadı kısmet bakalım doktora gittim b sorun yok dedi ama hormon testi yapmadı sadece muayene etti
Vallaa ben hic o yogun cift cizgiyi.gormedim ne hikmetseMerhaba inşallah bakalım biz de tedaviye başlarız sanırım ovulasyon testi almayı düşünüyorum bakalım
Hoşgeldinizzzzz cok gecmis olsun insallah hemen ogrenip tedavi uygulamadilarmi.anlikmi.dusme.oldu.yoksaMerhabalar kızlar bende şuraya ilişeyim Oğluşa bi kardeş olsun dedik 4 yaşında ona evlendiğimi. 2. ayı korunurken hamile kalmıştım ya hiç uğraşma nedir bilmeden sandım ki 2. de şıp diye olacak maalesef yolumuza 2 düşükle devam ediyoruz 1 ay kadar sonra testler yaptırcaz sebebi henüz belli değil vardır elbet bir Zaman'ı diyor ve 2017 de sağ salim bebişimi kucağıma almayı hayırlısıyla bende çok istiyorummm
Hoşgeldinizzzzz cok gecmis olsun insallah hemen ogrenip tedavi uygulamadilarmi.anlikmi.dusme.oldu.yoksa
Bende folik kullaniyorummm inofolic daha mi vitaminliBana hormon testi yapti bisiy yok dedi.folikasit baslatti bende istiyorum ama bakalim daha adet olmadim ama.testte negatifi gordum meelesef ama bakalim adrtim ne zaman olucak tekrar bi gidicrm doktora inofolic de baslicam bu ay
Merjaba canimmm aramiza hosgeldinnnnnncok gecmis olsun . Bende 4 yillik evliyim nedense istesigimde olacakmis gibi hissederdim hep bakalim nasil olacak hayirlisiyla aliriz ins bebisleri kucaklarimiza senin yine 1 tane var iyisinnnMerhabalar kızlar bende şuraya ilişeyim Oğluşa bi kardeş olsun dedik 4 yaşında ona evlendiğimi. 2. ayı korunurken hamile kalmıştım ya hiç uğraşma nedir bilmeden sandım ki 2. de şıp diye olacak maalesef yolumuza 2 düşükle devam ediyoruz 1 ay kadar sonra testler yaptırcaz sebebi henüz belli değil vardır elbet bir Zaman'ı diyor ve 2017 de sağ salim bebişimi kucağıma almayı hayırlısıyla bende çok istiyorummm
Hoşbuldum Canımm maalesef ikisinde de ani oldu 1 gün içinde lekelenme kanama ve düşük ilki daha zor ve sancılıydı haftası daha büyüktü çünkü. 1 adet geçsin öyle testleri yaptır dedi herkes dr a kalsa 3 ay korun öyle yaptır diyor ama sonuçlarda geç çıkıyormuş okadar beklemek istemedim ya nasip bakalım bu yolda bizi neler bekliyor
Bende folik kullaniyorummm inofolic daha mi vitaminli
Merjaba canimmm aramiza hosgeldinnnnnncok gecmis olsun . Bende 4 yillik evliyim nedense istesigimde olacakmis gibi hissederdim hep bakalim nasil olacak hayirlisiyla aliriz ins bebisleri kucaklarimiza senin yine 1 tane var iyisinnn
Aynen bakakim zaman bize neler gosterecekk
aminnn ins. Stres cok etkiliyor bende gecen ay 1 hafta gecikmeli oldum is cok yogundu stresliydi cok fenaydim. Birde adet olamamnin stresi vardi malum siskinlik agri kafada acaba hamilelik olabilirmi dusunceleri falan kadin olmak zor yaa
aminn hadi ins. Hosgeldin bu arada
hsg ne rahim filmi falan mi ?
Bu ayi atlatayim bende alacagim ins
amim cmm . Hayat iste bir yerden siniyacak.Tşk ederim hoşbuldummm Çok şükür Canım ya 5 yıllık evliyim bende ama yaş 28 oldu ondan acele ettim 2. ye sorun bence çok istemekte istemeyince hemen hamile kalmıştım şimdi bir engel bir mani . Hayırlı Zaman'da hayırlı evlatlar nasip etsin Rabbiimmmm cümlemize
Yaa o filmi nasil cekiyorlar beji doktor muayene etti orda bakmis olabilirmiHoş buldum canım
Evet rahim filmi tüplerin açık olup olmadığına bakılıyor
Eğer olmazsa yaza kadar tüp bebek istiyorum çok bunaldım valla
Merhaba hosgeldin. Bende yeni denemeye basluyorum hayirlisi ins bakalim haber once kimd3n gelecek :)Bende varım bat 12 ocak ilk deneme bakalım neler olacak