2017 de hamilelik isteyenler birlikte bilgi paylasalim yeni yilda bebislerimizi kucagimiza alalimm

Ablam 2sene istedi olmadi sogan suyundan hemen sonra kaldi.sanirim incir felan de tuketti sanirim ben sogan suyunu icemedim icin hayit kullaniyorum aci gibi ama alistim ayrica folbiolda kukkaniyorum takviye edici onlarda cok etkiliyomus gebe kalmayi

Hayitta ise yaramazsa inofolik var onunla gebw kalanda çok valla ben kac gundur bu sitede acayip seyler ogrendim

Folbiol kullanıyorum ama 2 aydır bi halta yaradığı yok :):) soğandan çok umutluyum tadını da garipsemedim bi tek içtikten sonra midem bulanıyor o da iki üç dakika sürüyor.

Kac yillik evlisin cnm bir de ne zamandir bebek istiyorsunuz bende alacagim hayit tohumu test falan hele bi bakim olmazsa
25 yaşındayım canım 10 aylık evliyim 9 aydır bebek istiyoruz ama olmadı doktorlar 1 sene dolmadan tedavi etmiyorlar açıkçası bende ilaç için hemen acele etmek istemiyorum geçen ay hamile kaldığımı öğrendim 1 hafta sonra düşük oldu kimyasalmış şimdi ne zaman adet olacağımı da bilmiyorum malum çatlatma sorunlarım var ama yine de ovu testi kullanıyorum belki bir Ümit birde hayıt tohumunu 10 gün kullandım normalde 2 ay kullanılması gerekiyormuş sabah akşam demledim aç karnına içtim belki oda etkili olmuştur

Benim ablaminda pko vardi sogan suyundan sonra sifa buldu sanirim ama hayit tohumu yada suyuda cok ii geliyo sanirim gecmis olsun bu arada
Geçen ay kullandIm gerçekten işe yarıyor Çünkü benim lh 16 san 8 e düşmüştü 10 gün kullanımda tekrar başlayacağım nasipse

Soğan suyundan sonra ne zaman hamile kaldı. Ben 4 aylık evliyim bebek istiyoruz ama 4 aydır yumurtlama gününde 3 kez dahi yapsak da tutmadı. 3 gündür soğanla kanka oldum. İnşallah diyorum bakalım..
Canım yumurtlama gününden 3 gün önce ilişkiye başla ve günde 3 kere yerine 1 kere dene ve belinin altına yastık koyarak 2 saat yat kalkma Allah'ın izni ile hamiş kalırsın

Geçen ay kullandIm gerçekten işe yarıyor Çünkü benim lh 16 san 8 e düşmüştü 10 gün kullanımda tekrar başlayacağım nasipse
Bende pko felan yok hormonlar yerinde cikti bi d vitanini eksikti o da gebeligi önlüyomus.onu aldim dun hergun iki kere hayit kullaniyorum bakalim insallah sonuc guzel olur.bat su tarih diyemiyorum bende o gicik gecen ay 10 gunluk bi gecikme yasadim hava degisimi oldu muhtemelen bitlise gitmistim...ve besin zehirmelnmesi suphesiyle hast. Gittim serumlar felan yedim ondandir die tahmin ediyorum bakalim 26sina bi geleyim test yapicam bende regl olmazsam tabi:halay:

Bal corek otu tarcin kullandim bide.faydasi.olacakmis gibi geliyo ama dune kadar aşırı islak akıntim vardi ama bugunlerde yok sadece meme ucu hassasiyeti var aciyo dokundukca.adetim asiri sancili.gecer benim.insallah onada sifa olur hayit

25 yaşındayım canım 10 aylık evliyim 9 aydır bebek istiyoruz ama olmadı doktorlar 1 sene dolmadan tedavi etmiyorlar açıkçası bende ilaç için hemen acele etmek istemiyorum geçen ay hamile kaldığımı öğrendim 1 hafta sonra düşük oldu kimyasalmış şimdi ne zaman adet olacağımı da bilmiyorum malum çatlatma sorunlarım var ama yine de ovu testi kullanıyorum belki bir Ümit birde hayıt tohumunu 10 gün kullandım normalde 2 ay kullanılması gerekiyormuş sabah akşam demledim aç karnına içtim belki oda etkili olmuştur
Daha yeniymissiniz olur Allah in izniyle hic merak etme hele dusukten sonra kesin olur. Stres yapma yeterki. Canim canini skimayacaksa kimyasal nasil oluyor bilgi verebbilir misin canin skilirsa verme canim netten bakarim :oops:

Bal corek otu tarcin kullandim bide.faydasi.olacakmis gibi geliyo ama dune kadar aşırı islak akıntim vardi ama bugunlerde yok sadece meme ucu hassasiyeti var aciyo dokundukca.adetim asiri sancili.gecer benim.insallah onada sifa olur hayit

Ins. Ins. Benimde regl cok agrili oluyor. Evlendikten sonra asiri agrili hemde. Bende ilk firsatta alayim. Cok meraklandim kizlar:oops:

Al al insallaj faydali olur bi üc ay kullanilmali diyo tabi devamlilik.onemli.bu tur seylerde ben ilk defa bu denli devamli kullandim.bisiyi:21::uykucu::KK16:

Dr. Ömer Coşkun hamile kalmak isteyen bayanlar için hayıt suyu sabah öğlen akşam içilmesi faydalı olur diyor.

Kizlar sizlerde bu sekildemi kullaniyorsunuz

Gunaydin kizlarrrr :KK36:

Kizlar adete cok faydasi varmis agri sanci kesiyormus ben neden daha once nunu bilmiyordum canim cikiyor ilk 2 gun:KK42:

Gunaydin kizlarrrr :KK36:

Kizlar adete cok faydasi varmis agri sanci kesiyormus ben neden daha once nunu bilmiyordum canim cikiyor ilk 2 gun:KK42:[/QUOTE
Canım kimyasal gebelik şöyle oluyor yumurta ile sperm birleşiyor dölleniyorlar oluşan bebek Rahime geldiği esnada yerleşemiyor ve kanama başlıyor ama bu sırada ben adetime 2 gün kaşa idrarda pozitif çizgiyi görmüştüm fakat 1 hafta sonra düşük oldu

X