Merabaaaa bende 1yillik.evliyim.hiclorunmadik.ama.olmadi bakalim nasip bu ay hayit tohumu bal corek.otu tarcin yiyorum nasip
Hayit tohumunu iciyorum ama bi bardak suya bi tatli.kasigi.hayit.tohumu.bi arastir sende istersen baya hamile kalan var
Tesekkur ederim cnmEvet aktardan aldim canim 5liralik baya gidiyo mesela
Bi sikinti yok bende nedendir bilmiyom valla bu ay ne olcak bakalim duzenli kullandim ama
Olabilir stressiz gecmiyoki vaktim ananem alzermir annemde kaliyorum indan once is iin cok ugrastik vs vs drrken stressiz degildim
selammm canimmm hoss geldinnn. Cok gecmis olsun. Ins. Erken zamanda bebislerimiz olur bebislerimozin sohbetini yaptigimizida goruruzzSelam kızlar bende varım bende pco var yani lh hormonum yüksek ve yumurtam çatlamıyor 9 şudur korunmuyorum geçen ay bir hamilelik yaşadım ve düşükle sonuçlandı bekliyorum hayırlısı ile bakalım inşallah gelir bebişler
Kullandim ama ben hic o cift cizgiyi koyu olarak gormedimya benim ablam sadece bi gun korunmadik o gece hamile kalmis yani dedim yumurtlama gununemi denk geldi o kadar gunden birisi daha adetim bittigi gun birlikte olduk o geceden hamile kaldim diyo anlamaidm.millet nasil guzel yumurtluyo bi bende yok sanirim
Ben geçen ay hayıt tohumu ve ovulasyon testi ile hamile kaldım bu ay ovulasyon testine devam ediyorum ama hayıt tohumunu bıraktım tekrar başlayacağım bu ay hamile olmazsam önünüz ay soğan kürüne başlayacağım
Benim ablaminda pko vardi sogan suyundan sonra sifa buldu sanirim ama hayit tohumu yada suyuda cok ii geliyo sanirim gecmis olsun bu aradaSelam kızlar bende varım bende pco var yani lh hormonum yüksek ve yumurtam çatlamıyor 9 şudur korunmuyorum geçen ay bir hamilelik yaşadım ve düşükle sonuçlandı bekliyorum hayırlısı ile bakalım inşallah gelir bebişler
aynen valla yorumsuz kaliyorumBende onu dusunuyorum insanlar patir patir doguruyor nasip isi biz elimozden geleni yapalimdahic beklemedigimiz anda olcak ben oyle dusunuyorum
Soğan suyundan sonra ne zaman hamile kaldı. Ben 4 aylık evliyim bebek istiyoruz ama 4 aydır yumurtlama gününde 3 kez dahi yapsak da tutmadı. 3 gündür soğanla kanka oldum. İnşallah diyorum bakalım..Benim ablaminda pko vardi sogan suyundan sonra sifa buldu sanirim ama hayit tohumu yada suyuda cok ii geliyo sanirim gecmis olsun bu arada