2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Ay dört gün mü inanmıyorum sen nasıl heyecanlısındır şimdi :)) Bitti mi peki herşey Peki bir soru daha soracağım sana ekstradan çeyiz sandığı aldın mı . Mesela hani iç çamaşırı terliği falan sanırım onlar sandıkla veriliyor birde ekstradan .Çeyiz çıkarken sandık aldın mı ?
Aldık canım onu da o ikisini birlikte aldık zaten :) şimdi ona da seccadelerimi falab koydum misafir geldiğinde alır ordan veririm dedim :) en büyük sandıklardan değil de orta boy ve küçüklerden aldık

Aldık canım onu da o ikisini birlikte aldık zaten :) şimdi ona da seccadelerimi falab koydum misafir geldiğinde alır ordan veririm dedim :) en büyük sandıklardan değil de orta boy ve küçüklerden aldık
Anladım canım sağolasın yardımcı olduğun için :) Bizimki biraz tam adetlere uygun gitmedi ikimiz yaptığımı için ama bazen adetleri de uygulayalım dedik öyle ara da kaldık biraz yani

napıyosunuzzz sesiniz çıkmıyorr :)

Hazırlıklara devam tabi birde hastalanlamasam çok nazara geliyorum kızlar ne yapmam lazım çıldırıcam bi ortama girdiğimde eğer çok beğendilerse beni tabi bunlar genelde kızlar ve kadınlar oluyor ağızlarından bir maşallah çıkmıyor :KK43: ertesi gün maf oluyorum ne yapıcam bilmiyorum düğün günüde hastalanıcam die korkuyorum :KK43:

Hazırlıklara devam tabi birde hastalanlamasam çok nazara geliyorum kızlar ne yapmam lazım çıldırıcam bi ortama girdiğimde eğer çok beğendilerse beni tabi bunlar genelde kızlar ve kadınlar oluyor ağızlarından bir maşallah çıkmıyor :KK43: ertesi gün maf oluyorum ne yapıcam bilmiyorum düğün günüde hastalanıcam die korkuyorum :KK43:
Yanında nazar boncuğu gezdir çantada falan :) benimde bazen nazardan çok başım agrıyor bende anneme okutuyorum iyi geliyor rahatlatıyor :)

Sana güzel bir şey söylediklerinde içinden maşallah de. Onlar demese bile senin söylemen korur kötü gözden... bir de kendinize ayetel kürsi falan okuyun ve kötü düşünerek çağırmayın bence kötüyü. Hep iyi olacak diye düşünün. Mutluluklaarr...

İyi akşamlar :KK49: Düğüne 80 tam 80 gün kalırken :KK57: Hala ''benim daha hiçbir şeyim yoooookkkkk:mad:'' diyenler burada mı :ıslık:

Sana güzel bir şey söylediklerinde içinden maşallah de. Onlar demese bile senin söylemen korur kötü gözden... bir de kendinize ayetel kürsi falan okuyun ve kötü düşünerek çağırmayın bence kötüyü. Hep iyi olacak diye düşünün. Mutluluklaarr...

Tamam canım çok saol teşekkür ederim sanada mutluluklar

X