- Konu Sahibi KarrTanesii
- #3.741
Evlilik için sağlık raporunda gebelik belli olur mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sadece gebelik belli olur mu olmaz mı onu soruyorum benAkciğer röntgen istiyorlar bildiğim kadarıyla o da gebelikte çekilmemesi gerekiyor, böyle bir durumun varsa aile hekimine gizlice söyleyebilirsin o halleder o zaman
Vay be yazmışım da yazmışım:) nerden nereye...Kızlar günaydın... @Orya çok sevindim beğendiğine ben sadelikten yanayım. Hiç abartı bişeyim olmadı. Her zaman dedim ki nişanda çok sadeydim gelinliğimi abartı alcam dedim yine sade olanı beğeniyorum Napim göz yormayan düz şeyler hoşuma gidiyor. Bazen eleştiriyorlar yeni gelinsin biraz gösterişli bişeyler al diyorlar ama benim zevkimde bu. Sizi eleştirenler var mı? Ve siz bu durumda nasıl cevaplar veriyor ve nasıl karşılıyorsunuz. Beni eleştiren çok oluyor da. Öncelikle görümcem beğendiğim hiçbirşey beğenmiyor ve hep bir alternatif sunuyor.
Yani şöyle olcak kuaföre normal bir elbiseyle gideceğim orda hazırlanacağm nişanlımda beni orada ilk kez gelinlik ile görecek. Sonra beni eve bırakacak evde kuşak bağlama vs olacak daha sonra onlarda gelin almaya gelecek..kızlar. evden gelinlikle mi cıktınız ?
nişanlımın beni gelinligimle hazır oldugumda görmesini istiyorum. sanırım bu bir hayal olcak.
nasıl olcak bu iş .
ben pembeyi beğendimkızlar kardeşimin düğününe hani girişte hoşgeldiniz yazar ya. işte onlardan alalım diyoruz. zaman azaldı. bu ikisinden sizce hangisi daha hoş? bütün hediyeleri de ona göre uygun alıcaz.
Eki Görüntüle 2003872 Eki Görüntüle 2003873
az kalmış canım hayırlı olsun şimdidenkızlar çoğunuzun düğün günü gelmiştir düğünler olmuştur :) darısı biz gün sayanlara inşallah :) eylülde Allahın izniyle
teşekkür ederimmminşallah canıım inşallah belli olur aralıkta nişanımız oldu zaman geçmiyor diye diye 6 ayı bitirdim inşallah bu 3 ayda biter hayırlısıyla çabucak :)
kesinlikle öyle tatlım Allah sevdiğimizle mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin, vatana millete hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahevet canım bekliyoruz ama Allah büyüktür yeterki mutlu son olsun o gün gelsin amiin canım inşlallah Rabbim hepimize seviğine kavuşmayı nasip eder