2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Akciğer röntgen istiyorlar bildiğim kadarıyla o da gebelikte çekilmemesi gerekiyor, böyle bir durumun varsa aile hekimine gizlice söyleyebilirsin o halleder o zaman

Kızlar günaydın... @Orya çok sevindim beğendiğine ben sadelikten yanayım. Hiç abartı bişeyim olmadı. Her zaman dedim ki nişanda çok sadeydim gelinliğimi abartı alcam dedim yine sade olanı beğeniyorum :KK48: Napim göz yormayan düz şeyler hoşuma gidiyor. Bazen eleştiriyorlar yeni gelinsin biraz gösterişli bişeyler al diyorlar ama benim zevkimde bu. Sizi eleştirenler var mı? Ve siz bu durumda nasıl cevaplar veriyor ve nasıl karşılıyorsunuz. Beni eleştiren çok oluyor da. Öncelikle görümcem :KK54: beğendiğim hiçbirşey beğenmiyor ve hep bir alternatif sunuyor. :KK51:
Vay be yazmışım da yazmışım:) nerden nereye...

kızlar. evden gelinlikle mi cıktınız ?
nişanlımın beni gelinligimle hazır oldugumda görmesini istiyorum. sanırım bu bir hayal olcak.
nasıl olcak bu iş . :confused:

kızlar. evden gelinlikle mi cıktınız ?
nişanlımın beni gelinligimle hazır oldugumda görmesini istiyorum. sanırım bu bir hayal olcak.
nasıl olcak bu iş . :confused:
Yani şöyle olcak kuaföre normal bir elbiseyle gideceğim orda hazırlanacağm nişanlımda beni orada ilk kez gelinlik ile görecek. Sonra beni eve bırakacak evde kuşak bağlama vs olacak daha sonra onlarda gelin almaya gelecek..

kızlar kardeşimin düğününe hani girişte hoşgeldiniz yazar ya. işte onlardan alalım diyoruz. zaman azaldı. bu ikisinden sizce hangisi daha hoş? bütün hediyeleri de ona göre uygun alıcaz.
afis (2).jpg afis (4).jpg

kızlar çoğunuzun düğün günü gelmiştir düğünler olmuştur :) darısı biz gün sayanlara inşallah :) eylülde Allahın izniyle
az kalmış canım hayırlı olsun şimdiden :21:
benim daha günüm bilene yok ortada :KK53:
inşallah büyükler bayramda konuşurlar da benim de günüm belli olur artık ya belirsizlik zor :KK75:

inşallah canıım inşallah belli olur :KK28: aralıkta nişanımız oldu zaman geçmiyor diye diye 6 ayı bitirdim inşallah bu 3 ayda biter hayırlısıyla çabucak :):KK48::KK48::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
teşekkür ederimmm :KK200:
ay sen bayadır bekliyorsun ama ben nisanda nişanlandım :)
biter tabi canım anlamazsın bile tadını çıkar bu günlerin Allah kavuştursun tüm çiftleri :)
ne demişler sabır acıdır meyvesi tatlıdır :KK50:

evet canım bekliyoruz ama Allah büyüktür yeterki mutlu son olsun o gün gelsin amiin canım inşlallah Rabbim hepimize seviğine kavuşmayı nasip eder :KK28::KK68::KK68::KK68:
kesinlikle öyle tatlım Allah sevdiğimizle mutlu huzurlu yuvalar nasip etsin, vatana millete hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah:KK15::KK68:
bide bir an önce kavuşmayı :cool:

X