- 8 Ekim 2014
- 4.069
- 2.683
-
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.901
eh canım biraz yoğun
İnşallah canım benim bakalım artıkpaylaşırım sizinle
Biz seninle günde 3 mesajlık anca denk geliyoruz galibaAkşam oldu akşam
İnşallah canım her zaman
Ben ders çalıştığım için çok aktif olamıyorum canım. Ekimden sonra gelirim sık sıkBiz seninle günde 3 mesajlık anca denk geliyoruz galiba
Ben ders çalıştığım için çok aktif olamıyorum canım. Ekimden sonra gelirim sık sık
Kpss ye girecektin dimi tarihleri değişmişBen ders çalıştığım için çok aktif olamıyorum canım. Ekimden sonra gelirim sık sık
Ayyy ben 1 ekimden sonra evli oluıcamm
Günaydın herkesee
Harika bir mevsim de evleniyorsun yaAyyy ben 1 ekimden sonra evli oluıcamm
Günaydın herkesee
Evet ya 16 ekime alınmış bizim sınav. O gün de bizim yıldönümümüz. 4. Seneyi bitiriyoruzKpss ye girecektin dimi tarihleri değişmiş
1 ay kaldı şaka maka
Ben de giricem ama hiiç çalışmadım vallaEvet ya 16 ekime alınmış bizim sınav. O gün de bizim yıldönümümüz. 4. Seneyi bitiriyoruz
1 ay kaldı şaka maka
Harika bir mevsim de evleniyorsun ya
Bende isyiyorum 2017 de evlenmek tabi önce birinin karsima çıkması lazım. İnş. İsteyen herkese hayırlı eşler cukar
Hb Oryacim yaşim baya var malum bekarım çalışıyorum böyle işte.yaşımı yazdim sildim kompleks mi oldu ne bende
Yok cnm ya her serde hayır vardır deyip Allaha bıraktım. SEN de bekarsin sanirimYaşın ne önemi var ki önemli olan hissettiğin yaştırEvlenmek için aday var mı peki
Yok cnm ya her serde hayır vardır deyip Allaha bıraktım. SEN de bekarsin sanirim
Allah çok mutlu etsın hayılıolsun . Çok az kalmıs:)Hayırlısı olsun hakkındaNişanlıyım ben 24 eylülde nikahım 1 ekimde düğünüm var
Allah çok mutlu etsın hayılıolsun . Çok az kalmıs:)
bencede gir ne olur ne olmaz kalsın bir köşedeBen de giricem ama hiiç çalışmadım valladevir belli olmaz puanım dursun diye işte bizimde aralıkta 4 sene olcak
bizim yıl dönümü 16 ekim nişan 9 nisanAyyy deme
Çok teşekkür ederim canım benim her işimiz eylül - ekim ayında oldu ..Sözümüz 25 ekimde oldu (doğum günümde) Nişanımız 6 eylülde .. Şimdi kınamız 23 eylül nikahımız 24 eylülde :) Düğünümüz 1 ekimde