- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.261
İnşallah öyle olucak galiba :) Ekim kasım gibi diyoruz ama bakalım herşey tarihlere bağlı.. Tabii illa çıkıcak evlendikten sonrada eksik bişeyler..Ben elektrkli aletler olarak ütü,süpürge ,saç kurutma mak. kaldı. Mutfak için olanları aldım. Diğer kalan beyaz eşyalar ve mutfaktaki ocak fırın vs. işte ..Aynen ev bulmak zormuş biraz öyle demişti nişanlım düğün salonu netleşince direk ev aramaya başlıcak inşallah..
senin benden daha çok şeyin hazırmış
nişanlım buzdolabıyla çamaşır makinesini aldı bizim, benim de mutfakla ilgili küçük ev aletlerim hazır. bulaşık makinesi, ütü, süpürge onları son ay alacağız. ev tekstili de hazır da mutfaktan eksiklerim var işte, tamamlıyoruz yavaş yavaş
bizim de ev tadilatı olacak işte kiracının çıkmasını bekliyoruz. kurban bayramından sonra düğüne kadar bayağı bi sıkışacağız yani
düğün salonu biran önce netleşir de inşallah, tarihi bildikten sonra gerisi daha kolay hallolur inşallah
Kuzummmm Belli olmuş nikah tarihiniz hayırlı olsun Allah utandırmasın inşallah:)
canıımmmmm düğün salonunu ve nikah tarihini hallettik kuzu şükür. ikisi de aynı gün olacak zaten, 5 kasım keşke gelebilsen düğüne ne de güzel olur