2017 de evlenecek olanlar veya evlenmek isteyenler, buyrun sohbete :)

Misafirlere dağıtmak için de bunlardan düşünüyorum :) Fikirlerinizi almak isterim :)
ayna-sonsuzluk-nikah-aksesuar.jpg

2 yıl da az bir zaman değil canım, ortam da güzelse alışmak kolay oluyor.

Çok sevindim canım, hadi bakalım hayırlısı inşallah. Haber verirsin durumu :KK6:

Evet alıştığım için sahiplenerekte yapıyorum işimi ondan olsa gerek :) Ayyy inşallah çok panikteyim şuan :))

ayy hadi bakalım bizi de haberdar ettt:halay:

Tamam canım , annemle konuştumda nikah için sorsam mı diye sende ara sor not et istersen bilgimiz olur dedi arıcam şimdiii :)))

Kızlar bende Allah nasip ederse nişanda bu pastadan yaptırmak istiyorum,acaba yapabilirler mi ki, çok hoşuma gitti. Tabi internetten buldum örnek olarak.Eki Görüntüle 1860222

Misafirlere dağıtmak için de bunlardan düşünüyorum :) Fikirlerinizi almak isterim :) Eki Görüntüle 1860224

Pasta güzel ama kesmesi ve dağıtması zor olur gibime geliyo canım .. Hediyelkler çoook çok hoş daha önce görmemiştim ben şahsen beğendim :) Olabilir :))

Evet alıştığım için sahiplenerekte yapıyorum işimi ondan olsa gerek :) Ayyy inşallah çok panikteyim şuan :))

Tamam canım , annemle konuştumda nikah için sorsam mı diye sende ara sor not et istersen bilgimiz olur dedi arıcam şimdiii :)))

Pasta güzel ama kesmesi ve dağıtması zor olur gibime geliyo canım .. Hediyelkler çoook çok hoş daha önce görmemiştim ben şahsen beğendim :) Olabilir :))

Haklı olabilirsin canım kesme ve dağıtma yönünden hiç düşünmedim, pastayı gördüm çok beğendim hiç düşünmedim o yönden :)

Teşekkürler canım, evet benim de çok hoşuma gitti inşallah onlar kesin o zaman :)

Haklı olabilirsin canım kesme ve dağıtma yönünden hiç düşünmedim, pastayı gördüm çok beğendim hiç düşünmedim o yönden :)

Teşekkürler canım, evet benim de çok hoşuma gitti inşallah onlar kesin o zaman :)

Ben hediyelikleri onayladım :KK9::KK9:

Acıktım ben yaa ne yesem şimdi , ayrı bi dert her gün ne yesem diye düşünüyorum bazen hiçbişey yemiyorum :KK70: :KK70:

:KK70: aynen ya sorma, bazen çok acıkıyorum ama yemeğe gelince hiç bişey yiyemiyorum, zaten yemekle pekte aram yok :)

Yemeğiniz dışarıdan mı geliyor,siz istediğinizi alıyomusunuz

:KK70: aynen ya sorma, bazen çok acıkıyorum ama yemeğe gelince hiç bişey yiyemiyorum, zaten yemekle pekte aram yok :)

Yemeğiniz dışarıdan mı geliyor,siz istediğinizi alıyomusunuz

Ticket kartlarımız var her ay yemek parası yükleniyo , o şekilde istediğimizi dışardan istediğimiz saatte söylüyoruz . Yani benim için geçerli bu saat dediğim :) sadece ben burda oluyorum personeller genelde işte oluyo. Bir de patron işte :)

Ticket kartlarımız var her ay yemek parası yükleniyo , o şekilde istediğimizi dışardan istediğimiz saatte söylüyoruz . Yani benim için geçerli bu saat dediğim :) sadece ben burda oluyorum personeller genelde işte oluyo. Bir de patron işte :)

En güzeli canın çekeni alabiliyosun, bizim burda aşçımız var ne yaprsa onun yemek zorundayız

ara bakalm tabi yaaa bilgi verirler inşşş...

İnşallah canım ya çok beğendim çünkü gerçekten :KK200:
pasta güzel hediyeliklerde güzel eminönünde var canım bakabilirsiinnn:KK54:

Acıktım ben yaa ne yesem şimdi , ayrı bi dert her gün ne yesem diye düşünüyorum bazen hiçbişey yemiyorum :KK70: :KK70:

ay ev arkadaşım yok akşam ne yemek yapsamki:KK17:

:) :) Güzel yapıyosa sıkıntı olmaz herhalde :) ama yemek seçiyosan benim gibi zor :)

Aslında pek güzel de yaptığı söylenemez, ama buna da şükür ne diyelim onları bulamayanlar da var. Ama bazen gerçekten aç kalkıyorum masadan, yemek seçtiğimden değil de lezzeti yok.

ara bakalm tabi yaaa bilgi verirler inşşş...

Aradım ama net konuşmadılar gelin görüşelim dediler , başka bir yerde erken saatlere var dedi o da bize uymaz :KK43: Ama bakalım İst burası o olmasa başkası olur zaten ben insanlara yakın olsun mesafe dedim..
Eee e sen Ankara'dan döndün mü neden geldin ki buraya ?

Aslında pek güzel de yaptığı söylenemez, ama buna da şükür ne diyelim onları bulamayanlar da var. Ama bazen gerçekten aç kalkıyorum masadan, yemek seçtiğimden değil de lezzeti yok.

Anlıyorum canım dediğin gibi bulamayanlarda var şükür etmek lazım Allah kimseyi aç bırakmasın ..

:) teşekkürler canım oraya gitmek lazım o zaman, çokta kalabalık orası :/

Yemek olarak ne yapabilirsin.... Mesela ne olabilir, kızartma yapabilirsin patates, biber, patlıcan, üzerine de yoğurt ohh mis :) Tabi bu havada da kızartma gider mi o da ayı konu, hava da serin bugün baya esiyor buralarda :)

Aradım ama net konuşmadılar gelin görüşelim dediler , başka bir yerde erken saatlere var dedi o da bize uymaz :KK43: Ama bakalım İst burası o olmasa başkası olur zaten ben insanlara yakın olsun mesafe dedim..
Eee e sen Ankara'dan döndün mü neden geldin ki buraya ?

Hayırlısı olur inşallah canım, Allah gönlünüze göre versin inşallah, bulursunuz elbet sıkma canını

X