- 9 Eylül 2014
- 384
- 305
- Konu Sahibi KarrTanesii
- #2.201
Misafirlere dağıtmak için de bunlardan düşünüyorum :) Fikirlerinizi almak isterim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fotoğrafını gösterirsn bence yaparlarrKızlar bende Allah nasip ederse nişanda bu pastadan yaptırmak istiyorum,acaba yapabilirler mi ki, çok hoşuma gitti. Tabi internetten buldum örnek olarak.Eki Görüntüle 1860222
2 yıl da az bir zaman değil canım, ortam da güzelse alışmak kolay oluyor.
Çok sevindim canım, hadi bakalım hayırlısı inşallah. Haber verirsin durumu
ayy hadi bakalım bizi de haberdar ettt
Kızlar bende Allah nasip ederse nişanda bu pastadan yaptırmak istiyorum,acaba yapabilirler mi ki, çok hoşuma gitti. Tabi internetten buldum örnek olarak.Eki Görüntüle 1860222
Misafirlere dağıtmak için de bunlardan düşünüyorum :) Fikirlerinizi almak isterim :) Eki Görüntüle 1860224
fotoğrafını gösterirsn bence yaparlarr
Evet alıştığım için sahiplenerekte yapıyorum işimi ondan olsa gerek :) Ayyy inşallah çok panikteyim şuan :))
Tamam canım , annemle konuştumda nikah için sorsam mı diye sende ara sor not et istersen bilgimiz olur dedi arıcam şimdiii :)))
Pasta güzel ama kesmesi ve dağıtması zor olur gibime geliyo canım .. Hediyelkler çoook çok hoş daha önce görmemiştim ben şahsen beğendim :) Olabilir :))
Haklı olabilirsin canım kesme ve dağıtma yönünden hiç düşünmedim, pastayı gördüm çok beğendim hiç düşünmedim o yönden :)
Teşekkürler canım, evet benim de çok hoşuma gitti inşallah onlar kesin o zaman :)
Ben hediyelikleri onayladım
Süper :)
Acıktım ben yaa ne yesem şimdi , ayrı bi dert her gün ne yesem diye düşünüyorum bazen hiçbişey yemiyorum
aynen ya sorma, bazen çok acıkıyorum ama yemeğe gelince hiç bişey yiyemiyorum, zaten yemekle pekte aram yok :)
Yemeğiniz dışarıdan mı geliyor,siz istediğinizi alıyomusunuz
Ticket kartlarımız var her ay yemek parası yükleniyo , o şekilde istediğimizi dışardan istediğimiz saatte söylüyoruz . Yani benim için geçerli bu saat dediğim :) sadece ben burda oluyorum personeller genelde işte oluyo. Bir de patron işte :)
En güzeli canın çekeni alabiliyosun, bizim burda aşçımız var ne yaprsa onun yemek zorundayız
ara bakalm tabi yaaa bilgi verirler inşşş...Evet alıştığım için sahiplenerekte yapıyorum işimi ondan olsa gerek :) Ayyy inşallah çok panikteyim şuan :))
Tamam canım , annemle konuştumda nikah için sorsam mı diye sende ara sor not et istersen bilgimiz olur dedi arıcam şimdiii :)))
Pasta güzel ama kesmesi ve dağıtması zor olur gibime geliyo canım .. Hediyelkler çoook çok hoş daha önce görmemiştim ben şahsen beğendim :) Olabilir :))
pasta güzel hediyeliklerde güzel eminönünde var canım bakabilirsiinnnİnşallah canım ya çok beğendim çünkü gerçekten
Acıktım ben yaa ne yesem şimdi , ayrı bi dert her gün ne yesem diye düşünüyorum bazen hiçbişey yemiyorum
:) :) Güzel yapıyosa sıkıntı olmaz herhalde :) ama yemek seçiyosan benim gibi zor :)
ara bakalm tabi yaaa bilgi verirler inşşş...
pasta güzel hediyeliklerde güzel eminönünde var canım bakabilirsiinnn
ay ev arkadaşım yok akşam ne yemek yapsamki
Aslında pek güzel de yaptığı söylenemez, ama buna da şükür ne diyelim onları bulamayanlar da var. Ama bazen gerçekten aç kalkıyorum masadan, yemek seçtiğimden değil de lezzeti yok.
pasta güzel hediyeliklerde güzel eminönünde var canım bakabilirsiinnn
ay ev arkadaşım yok akşam ne yemek yapsamki
Aradım ama net konuşmadılar gelin görüşelim dediler , başka bir yerde erken saatlere var dedi o da bize uymaz Ama bakalım İst burası o olmasa başkası olur zaten ben insanlara yakın olsun mesafe dedim..
Eee e sen Ankara'dan döndün mü neden geldin ki buraya ?
Hayırlısı olur inşallah canım, Allah gönlünüze göre versin inşallah, bulursunuz elbet sıkma canını
İnşallah canım bakalım nişanlımda salon bakıyo onlarda tarih az çok söylerse hareket edicez hepsine göre