İnşaallah öyle olurBiz de bekliyoruz.. Belirsizlik çok kötü oluyorHakkımızda hayırlısı olsunHaftaya cuma aciklanacak diye duydum bizde istedik tayin ins aciklasin. Bu beliriszlik bitsin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah öyle olurBiz de bekliyoruz.. Belirsizlik çok kötü oluyorHakkımızda hayırlısı olsunHaftaya cuma aciklanacak diye duydum bizde istedik tayin ins aciklasin. Bu beliriszlik bitsin..
bu kesin bilgi mi bende 3/2 si bitince istenebiliyor diye biliyorum..Geçmiş yıllarda görev süresinin 3/1 ini yaptığımızda tayin isteyebiliyordukAma geçen yıl değişti..Bulunduğunuz yerde süreyi tamamlamadan isteyemiyoruz
Bizde antalya istedik ama ben çok umutlu değilim.. hayırlısıyla olur inşallah.Gurbet ne yazıkki çok zormuş biz de bursadan Antalya yı istiyoruz ..aminn cümlemizin inşallah
Bu yönetmelik geçen yıl değiştiTamamını yapmadığımız sürece tayin çıkmıyorbu kesin bilgi mi bende 3/2 si bitince istenebiliyor diye biliyorum..
Yönetmeliik linkini atabilir misin cnmBu yönetmelik geçen yıl değiştiTamamını yapmadığımız sürece tayin çıkmıyor
Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama Ve Yer Değiştirme Yönetmeliği yazarsanız Google'de çıkıyorYönetmeliik linkini atabilir misin cnm
Keşke bu maddeyi dikkate almasalar bu sene de herkesin gönlündeki yer olsaMADDE 28- Aynı hizmet bölgesi veya il içinde yapılan yer değiştirmeler nedeniyle hizmet süreleri değişik yerlerde geçen personelin hizmet süresi hesaplanmasında; fiili olarak çalışılan yerlerde geçen süreler, o yer için belirlenen zorunlu hizmet süresine yüzdelik olarak oranlanır. Bu oranların toplamı %100'e ulaştığında personel hizmet süresini bitirmiş sayılır.
Bu hesaplamada personelin eski görev yerinden ilişik kesme tarihi esas alınır ve mehil müddeti yeni atanılan yerin hizmet süresine dahil edilir."
Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama Ve Yer Değiştirme Yönetmeliği yazarsanız Google'de çıkıyor
Bu madde zaten yeni eklendiKeşke bu maddeyi dikkate almasalar bu sene de herkesin gönlündeki yer olsa