Ediyor arkadaşım içimdeki biriken jeller bile geliyor inşallah senden güzel haberler alalım inşallahA anneveoglusu kesin devam ediyomu kesilme felan varmi yerlesme kanamasi desek ?
Iyi akşamlar kızlar yeni katılıyorum aranıza bende bu gün aşılama olsun sabah tan beri sırt üstü yatıyorum. Sizler nasıl uyudunuz .allahim kimsenin kucağını bos bırakmasın kizlar
Benim maalesef tutmadı ilk deneme idi Asilamanin 18. Günü adet oldumSizin kacinci gününuz peki
benimde ilk asilamamda ayni sikayetler olmustu spermler kasiklarimda cirit atiyodu kanamam olmustu sizinki gibi rezil bi seydiilk asilamamda spekilum takarken ayri agridi kataterle spermi verirken ayri agridi yarim saat kalkamadim sancidan resmen hissettim sivinin icimde gittigini eve gittim lekelenme oldu 2 3 gun devam etti cok korkmustum ama cok sukur bu asilamamda hicbiri olmadi
cok acik kirmizi kanamam oldu az az o kadar oda spekilumu zorladigi icinmisLekenme sarı renktemi oluyor bende hafif geldi bu günde
ben devlet hastanesinde yapitirdim ozel deki fiyatini bilmiyorum cok korkulacak bisey yok 20 yasindayim ve ben bile yaptirdim korkulacak bisey yokKızlar aşılamadan korkuyorum
Bide fiyatı 1000tl filan tutar mı??
Tamam canım ozaman korkmaya gerek yokben devlet hastanesinde yapitirdim ozel deki fiyatini bilmiyorum cok korkulacak bisey yok 20 yasindayim ve ben bile yaptirdim korkulacak bisey yok
korkacak bir sey yok fiyati yaptirdiginiz yere ve kullanacaginiz ilaclara gore deisirKızlar aşılamadan korkuyorum
uni hastanesinde ilaclarla beraber 2000 i buldu benim kullandigim igne 300 liraydi ve bir igne kullandigin cc ye gore 3 gun falan gidiyorduTamam canım ozaman korkmaya gerek yok
Kızlar aşılamadan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?