Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama 2017 aşılama yaptıranlar
- Konu Sahibi elif1515
- Başlangıç Tarihi
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ağustos 2017
- 521
- 219
- 18
- 27
- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Ediyor arkadaşım içimdeki biriken jeller bile geliyor inşallah senden güzel haberler alalım inşallahA anneveoglusu kesin devam ediyomu kesilme felan varmi yerlesme kanamasi desek ?
- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Iyi akşamlar kızlar yeni katılıyorum aranıza bende bu gün aşılama olsun sabah tan beri sırt üstü yatıyorum. Sizler nasıl uyudunuz .allahim kimsenin kucağını bos bırakmasın kizlar
Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız
- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Benim maalesef tutmadı ilk deneme idi Asilamanin 18. Günü adet oldumSizin kacinci gününuz peki
- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
benimde ilk asilamamda ayni sikayetler olmustu spermler kasiklarimda cirit atiyodu kanamam olmustu sizinki gibi rezil bi seydiilk asilamamda spekilum takarken ayri agridi kataterle spermi verirken ayri agridi yarim saat kalkamadim sancidan resmen hissettim sivinin icimde gittigini eve gittim lekelenme oldu 2 3 gun devam etti cok korkmustum ama cok sukur bu asilamamda hicbiri olmadi
- 14 Ağustos 2017
- 521
- 219
- 18
- 27
cok acik kirmizi kanamam oldu az az o kadar oda spekilumu zorladigi icinmisLekenme sarı renktemi oluyor bende hafif geldi bu günde
- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
- 14 Ağustos 2017
- 521
- 219
- 18
- 27
ben devlet hastanesinde yapitirdim ozel deki fiyatini bilmiyorum cok korkulacak bisey yok 20 yasindayim ve ben bile yaptirdim korkulacak bisey yokKızlar aşılamadan korkuyorum
Bide fiyatı 1000tl filan tutar mı??
- 19 Eylül 2012
- 3.878
- 1.546
- 133
Tamam canım ozaman korkmaya gerek yokben devlet hastanesinde yapitirdim ozel deki fiyatini bilmiyorum cok korkulacak bisey yok 20 yasindayim ve ben bile yaptirdim korkulacak bisey yok
- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
korkacak bir sey yok fiyati yaptirdiginiz yere ve kullanacaginiz ilaclara gore deisirKızlar aşılamadan korkuyorum
- 17 Aralık 2015
- 26.599
- 48.495
- 598
uni hastanesinde ilaclarla beraber 2000 i buldu benim kullandigim igne 300 liraydi ve bir igne kullandigin cc ye gore 3 gun falan gidiyorduTamam canım ozaman korkmaya gerek yok
- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Kızlar aşılamadan korkuyorum
Korkulacak birşey yok arkadaşım benim tıp fakültesinde yapılmıştı ilaclar 1100 TL tuttu, hayırlı haberlerini alalım inşallah
- 14 Ağustos 2017
- 521
- 219
- 18
- 27
chamallows abla cok akintim var hafif goguslerim aciyo ama idrar testi yaptim negatif 13. gunum bugun
merhaba hanımlar
aylardır okuyorum ilk kez yazıyorum
bende 4,5 yıllık evliyim 3 sendir bebek istiyoruz ama yok olmadı çok hastane dolaştık vs.
klomen ilaç yumurta takibi rahim filmi her şey normal eşiminde normal ilk aşılama mı 2016 ekimde yaptırdım
ama heyecanla beklememin bile keyfini çıkartamadım 10. günde sık sık idrar şikayeti ile gece acile gittim ve dr aşılma yaptırdım gebelik beklentimizi söyledik kan testi yaptı ve malesef enfeksiyon dedi gebelik yok dedi çok ağladım üzüldüm ama aşılama yapıldığı hastaneden zaten memnun değildim çok ilgisizlerdi bana hiç güven vermemişlerdi sonra ara vermeye karar verdim şimdi kendimi hazırladım yeniden başladık bu defa koç üniversite hastanesinde başladık 23,08,2017 2. aşılmam yapıldı hastane ve dr bayıldım çok ilgili güler yüzlü ve güven veriyorlar ilk gün eve gelip dinlendim 2. gün ayaklandım ama ağır iş yapmadım bu günde işe geldim masa başında çalıştığım için geldim
ilk aşılamam da benimde hafif kanamam ve kasık ağrılarım olmuştu ama bu sefer hiç kanama olmadı ağrıda yok
2, günü aşılama yaptığımı bile unutmuştum sadece ğöğüs ucunda hassasiyet ama bu çok erken
benim gibi aşılamadan sonra 3. günü hama hiç ağrısız sısız olana var mı ?
aylardır okuyorum ilk kez yazıyorum
bende 4,5 yıllık evliyim 3 sendir bebek istiyoruz ama yok olmadı çok hastane dolaştık vs.
klomen ilaç yumurta takibi rahim filmi her şey normal eşiminde normal ilk aşılama mı 2016 ekimde yaptırdım
ama heyecanla beklememin bile keyfini çıkartamadım 10. günde sık sık idrar şikayeti ile gece acile gittim ve dr aşılma yaptırdım gebelik beklentimizi söyledik kan testi yaptı ve malesef enfeksiyon dedi gebelik yok dedi çok ağladım üzüldüm ama aşılama yapıldığı hastaneden zaten memnun değildim çok ilgisizlerdi bana hiç güven vermemişlerdi sonra ara vermeye karar verdim şimdi kendimi hazırladım yeniden başladık bu defa koç üniversite hastanesinde başladık 23,08,2017 2. aşılmam yapıldı hastane ve dr bayıldım çok ilgili güler yüzlü ve güven veriyorlar ilk gün eve gelip dinlendim 2. gün ayaklandım ama ağır iş yapmadım bu günde işe geldim masa başında çalıştığım için geldim
ilk aşılamam da benimde hafif kanamam ve kasık ağrılarım olmuştu ama bu sefer hiç kanama olmadı ağrıda yok
2, günü aşılama yaptığımı bile unutmuştum sadece ğöğüs ucunda hassasiyet ama bu çok erken
benim gibi aşılamadan sonra 3. günü hama hiç ağrısız sısız olana var mı ?