• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2017 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aşılama yaptırdım

• Ankete Katılan
    22
  • This poll will close: .
anladım ilk asilamamda benim cok agrim olmustu 2.de bisey hissetmedim

ilk asilamamda spekilum takarken ayri agridi kataterle spermi verirken ayri agridi yarim saat kalkamadim sancidan resmen hissettim sivinin icimde gittigini eve gittim lekelenme oldu 2 3 gun devam etti cok korkmustum ama cok sukur bu asilamamda hicbiri olmadi

Iyi akşamlar kızlar yeni katılıyorum aranıza bende bu gün aşılama olsun sabah tan beri sırt üstü yatıyorum. Sizler nasıl uyudunuz .allahim kimsenin kucağını bos bırakmasın kizlar

Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız

Hadi ya hayırlısı allahım inslh tez zamanda gönlünüze göre verir ınslhh. Allahim kimsenin kucağını biz bırakmasın.

ilk asilamamda spekilum takarken ayri agridi kataterle spermi verirken ayri agridi yarim saat kalkamadim sancidan resmen hissettim sivinin icimde gittigini eve gittim lekelenme oldu 2 3 gun devam etti cok korkmustum ama cok sukur bu asilamamda hicbiri olmadi
benimde ilk asilamamda ayni sikayetler olmustu spermler kasiklarimda cirit atiyodu kanamam olmustu sizinki gibi rezil bi seydi

merhaba hanımlar
aylardır okuyorum ilk kez yazıyorum
bende 4,5 yıllık evliyim 3 sendir bebek istiyoruz ama yok olmadı çok hastane dolaştık vs.
klomen ilaç yumurta takibi rahim filmi her şey normal eşiminde normal ilk aşılama mı 2016 ekimde yaptırdım
ama heyecanla beklememin bile keyfini çıkartamadım 10. günde sık sık idrar şikayeti ile gece acile gittim ve dr aşılma yaptırdım gebelik beklentimizi söyledik kan testi yaptı ve malesef enfeksiyon dedi gebelik yok dedi çok ağladım üzüldüm ama aşılama yapıldığı hastaneden zaten memnun değildim çok ilgisizlerdi bana hiç güven vermemişlerdi sonra ara vermeye karar verdim şimdi kendimi hazırladım yeniden başladık bu defa koç üniversite hastanesinde başladık 23,08,2017 2. aşılmam yapıldı hastane ve dr bayıldım çok ilgili güler yüzlü ve güven veriyorlar ilk gün eve gelip dinlendim 2. gün ayaklandım ama ağır iş yapmadım bu günde işe geldim masa başında çalıştığım için geldim
ilk aşılamam da benimde hafif kanamam ve kasık ağrılarım olmuştu ama bu sefer hiç kanama olmadı ağrıda yok
2, günü aşılama yaptığımı bile unutmuştum sadece ğöğüs ucunda hassasiyet ama bu çok erken
benim gibi aşılamadan sonra 3. günü hama hiç ağrısız sısız olana var mı ?

Back