- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Arkadaşlar merhaba. Forma yeni üye oldum ve ilk defa yazıyorum. 3 senelik evliyim ve 2 senedir çocuk istiyorduk. Doktora gözüktüm rahim filmim çekildi tüpler açıktı fakat yinede olmadı. 2 ay klomen ve ovitrelle kullandım yine olmadı. Bende pko vardı ama gittiğim doktorlar buna tam pko diyemeyiz minkistik over dediler iki taneside pko değilsin dedi. Herneyse eşimde baktırdı ondada bi sıkıntı çıkmadı sadece çok az hız düşüklüğü varmış oda hamileliğe engel değil dediler. Sonra aşılamaya karar verdik ben klomen ve ovitrelle kullandım eşim omepa q10 kullandı 1 ay. 16 haziranda ilk aşılamamı ankarada Şükran Çakmak yaptı.bu formları okuyup umutsuzluğa kapıldım hep genelde tutmamıştı ilkinde çoğunun. 30 haziranda kan testine çağırdı doktor. İlk defa evde test yapmadım. Öyle bir adet sancım olduki kan testinden eve dönerken arabada ağladım yine olmadı diye hatta bi akıntı geldi regl olduğuma emindim. Fakat saat 16 da hemşire aradı gebesiniz diye. 2 yılın acısıyla baya bi ağladım inanamadım. Ben sizden biriyim sizin gibi uğraştım eğer hamile olursam buraya üye olup umut vermeye ant içtim. Allaha çok şükür nasip oldu. Şuan 11 haftalık. Bana ne sormak isterseniz cevaplarım arkadaşlar. Burdaki herkesin iyi haberlerini bekliyorum
tebrik ederim arkadaşım sağlıkla kucağınıza alın evladınızı inşallah
ben aşılamanın 17. günümdeyim evde idrar testi yaptım 15. gün nefatifti
halen adet olmadım senin gibi korkumdan ne yeniden idrar testi nede kan testi yaptıramıyorum kuzu kuzu bekliyorum kırmızıları