• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2017 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aşılama yaptırdım

• Ankete Katılan
    22
  • This poll will close: .
kimse yok mu ?
2. aşılamada gebelik şansı daha yüksek diye diğer formlarda yazılar okudum acaba bu doğrumu dur?
benimde 2. aşılamam ve üçüncü günümdeyim
ilaç bana sadece duphaston verdiler sabah akşam başka bir şey verilmedi bu ilaçtan başka kullanan var mı ?

kimse yok mu ?
2. aşılamada gebelik şansı daha yüksek diye diğer formlarda yazılar okudum acaba bu doğrumu dur?
benimde 2. aşılamam ve üçüncü günümdeyim
ilaç bana sadece duphaston verdiler sabah akşam başka bir şey verilmedi bu ilaçtan başka kullanan var mı ?
bende kan verdim sonuc bekliyorum 2. asilamam bu kasıklarım agriyo az once acik pembe 1 2 damla kanama oldu pecetede fark ettim insallah tutmustur

Inslhh tutmuştur bebeğiniz siizinledir.allahim.kimsenin kucagini boş bırakmasın benimde asilamada 7 günüm. Sizin kacinci gününuz kan verdiniz

Inslhh tutmuştur bebeğiniz siizinledir.allahim.kimsenin kucagini boş bırakmasın benimde asilamada 7 günüm. Sizin kacinci gününuz kan verdiniz

benim 3. günüm ama 2. aşılama sizin ilkmi ve 7 gündür neler yaşadınız ?
benim ilk aşılamam 10 ay önceydi ve kanamam olmuştu ve çok ağrılarım olmuştu uyutmuyordu bile
ama şimdiki çok ağrısız sızısız
çok soru soruyorum ama birde merak ettiğim ilaç size ne verdiler aşılamadan sonra bana duphaston verdiler
inşallah meleğiniz sizinledir :)

elif1515 kan sonucunu lütfen bizimle paylaşır mısınız ?
ve inşallah tutmuştur benimde 2. aşılamam ve hiç birşey hissetmiyorum vücudumu dinlediğimde bile
ve acaba tutmadımı diye endişelenmekten kendimi alamıyorum :(:silah: ve ne gibi değişiklikler hissettiniz ?

ankette % 45 aşılama yaptırıp sonuç bekliyor ama kimse şuan yazmıyor :olamaz:
kaçıncı günün desiniz neler hissediyorsunuz ?

inan çok üzüldüm ama sakın vazgeçme buda bizim sınavımız zamanı gelince meleğimiz bizimle olacak
ayrıca dr bana 15 gün sonra kanda baktır dedi senin 12 . erken değil mi belki geç döllenmedir olamaz mı yani seni umutlandırıp dahada üzmek istemem ..
2. aşılamadı dimi senin nerede yaptırdın ?

evet 2. asilama universitede yaptrdim
canın kaç yaşındasın ?
ve çok özel olmazsa sorun ne ? 2. aşılama yapıldı
benim hiç gebelik deneyimim yok 33 yaşım 2,5 sendir çocuk istiyoruz ben aslında tüp bebek için dr. gittim 10 ay önce ilk aşılamam yaptırmıştım ve 2. aşılama zaman kaybı diye düşünüyordum ama dr. 2. aşılamayı yapalım dedi buda olmazsa zaten heyet raporu çıkıyor bir sonraki ay tüp bebek

canim oncelikle hayirli olsun asilaman insallah tutar benimde asilamayla oldu 2. asilamada tuttu
belirtilere gelince ilk 5 6 gun hic bir sey hissetmedim hersey normaldi 6.gunun gecesi sag taraftan yumurtlamistim sag kasigimla belimin sag taraginda ritmik bir sekilde muthis bir sizi oldu batma gibi ve 3 4 saat surdu
bir kac gun sonra sanki sag tarafimda bir bosluk varmis gibi yururken orda bir sey sallaniyormus gibi hissettim
14.gune kadar baska bir belirtim olmadi bu gunun aksaminda hafif bir bas donmesi yasadim
15. gunun sabahinda karnimda adet sancisi gibi bir agri oldu o gun kan verdim ve pozitif cikti

çok şükür 2. aşılamada meleğiniz sizinle bende 23 ağustos 2. aşılamam yapıldı üçüncü gündeyim
aşılamadan sonra neler yaşadınız ne gibi şeylere dikkat ettiniz kahve çay sigara alışkanlığınız var mıydı varsada hemen bırakabildiniz mi ? bide çok sor soruyorum ama benimde 2. aşılamam ve hiç bir şey hissetmiyor hatta unutuyorum ağrı sızı hatta aşılama gini bile kanana yada ağrım hiç olmadı ama dr. bana duphaston ilaç verdi siz ne kullandınız ilaç ?

20 yasindayim
pikoluyum ben
yaşın çok genç bir daha dene umutsuzluğa sakın kapılma zamanı gelince meleğin gelecek
ve üzülüp kendi yıpratma 23 yaşından büyük olsaydı heyet raporu çıkardı en azından aşılama ve tüp bebek bir kısmını devlet karşılardı bi kaç ay ara ver vücudun dinlensin belkide kendiliğinden olur inaşallah :dua:

insallah
yaşın çok genç bir daha dene umutsuzluğa sakın kapılma zamanı gelince meleğin gelecek
ve üzülüp kendi yıpratma 23 yaşından büyük olsaydı heyet raporu çıkardı en azından aşılama ve tüp bebek bir kısmını devlet karşılardı bi kaç ay ara ver vücudun dinlensin belkide kendiliğinden olur inaşallah :dua:

BEN TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDE
Merhaba, bende ilk aşılama tedavimi Tekirdağ da Genesis Sağlık Merkezinde oldum. Dün de negatif sonuç aldım. Şimdi 2. aşılama için doktor mu değiştirsem, fakülte nasıl olur diye araştırma yapıyorum. Bu esnada sizin paylaşımınızı gördüm, merak ettiğim birkaç şey var cevaplayabilirseniz sevinirim.
Öncelikle fakültede hangi birimde tedavi oldunuz; Kadın hastalıkları polikliniğinde mi yokya İnfertilite polikliniğinde mi?
Doktorunuz kim di ve menunmusunuz?

Merhaba, bende ilk aşılama tedavimi Tekirdağ da Genesis Sağlık Merkezinde oldum. Dün de negatif sonuç aldım. Şimdi 2. aşılama için doktor mu değiştirsem, fakülte nasıl olur diye araştırma yapıyorum. Bu esnada sizin paylaşımınızı gördüm, merak ettiğim birkaç şey var cevaplayabilirseniz sevinirim.
Öncelikle fakültede hangi birimde tedavi oldunuz; Kadın hastalıkları polikliniğinde mi yokya İnfertilite polikliniğinde mi?
Doktorunuz kim di ve menunmusunuz?
arkadaşım benim drum Nicel Taşdemir ama aşılamada o kadar yoğunduki yumurta takibini başka bir dr aşılamayı başka bir dr yaptı kendisi aynı zamanda tıp fakültesinde dersleri var
bilgisi ve drluğuna diyeceğim yok ama ben bu konulardan memnun değilim
ben artık tüp bebek sürecine girdim istanbulda

arkadaşım benim drum Nicel Taşdemir ama aşılamada o kadar yoğunduki yumurta takibini başka bir dr aşılamayı başka bir dr yaptı kendisi aynı zamanda tıp fakültesinde dersleri var
bilgisi ve drluğuna diyeceğim yok ama ben bu konulardan memnun değilim
ben artık tüp bebek sürecine girdim istanbulda
Çok teşekkür ederim cevaplar için. Benim de üni. hastanesinden çekincem buydu; yoğunluktan doktorun gerekli zamanı ve ilgiyi verememesi.
Hayırlı olsun, bende 2. aşılamada sonuç alamazsam tüpe başlamayı planlıyorum. Bu konunun en iyileri de İstanbul ve Ankarada olduğu için onlardan birini tercih ederim sanırım.

Çok teşekkür ederim cevap GTAlar için. Benim de üni. hastanesinden çekincem buydu; yoğunluktan doktorun gerekli zamanı ve ilgiyi verememesi.
Hayırlı olsun, bende 2. aşılamada sonuç alamazsam tüpe başlamayı planlıyorum. Bu konunun en iyileri de İstanbul ve Ankarada olduğu için onlardan birini tercih ederim sanırım.
Rica ederim arkadaşım
İnşallah güzel sonuçlanir asilaman
İstanbul da bahçeci fulya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum tavsiye ederim

Back