• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2017 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aşılama yaptırdım

• Ankete Katılan
    22
  • This poll will close: .
amin tesekkur ederim allah size ve isteyen herkese bir an once nasip etsin evlat sahibi olmayi emeklerinizi bosa cikarmasin insallah
GÜZEL DUAN VE DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
BENİM BİR OĞLUM VAR ARKADAŞIM İKİNCİ EVLADIMI İSTİYORUM 5 YILDIR BU SÜREÇTE İKİ MİYON AMELİYATI BİR DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM

anneveoglusu yap artik yaa valla ben catlicam meraktan burda belirtin varmi peki bende tık yok bugun 1 hafta oluyo
CANIM İLK BİR HAFTA İLAÇLARIN ETKİSİ İLE AĞRIM VE HASSASİYETİM VARDI GÜNLER GEÇTİKTE AZALDI ŞUAN OLUMLU OLUMSUZ BİR BELİRTİM YOK BU ARADA GEÇEN HAFTA KLİMA ÇARPTI BENİ HAPŞURUK HALSİZLİK VARDI ŞİMDİLERDE DE ÖKSÜRÜK ANLAYACAĞIN O HAPŞURUK VE ÖKSÜRMEYE TUTUNMA ZOR OLUR DİYORUM

CANIM HERKESİNKİ OLUMSUZ BENİMKİNİN TUTACAĞINI SANMIYORUM AŞILAMA ÖNCESİ MİYONUN TEKRARLIDIĞINI ÖĞRENDİM 2 AMELİYATIM BOŞUNA GİTTİ :KK43:(
Allah yeterki ol desin senin hic cocugun olmaz dedikleri insanlarin evlat sahibi olduklarina sahit oldum ben skma canini en azindan bir evladin var tesellin var
2.cocugununda zamani vardir belki

Allah yeterki ol desin senin hic cocugun olmaz dedikleri insanlarin evlat sahibi olduklarina sahit oldum ben skma canini en azindan bir evladin var tesellin var
2.cocugununda zamani vardir belki
ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜR BİR EVLADIM VAR HAKLISIN
YAŞ BENİM SIKINTIM CANIM 35 YAŞINDAN BERİ UĞRAŞIYORUM
40 YAŞ ARTIK CANIM BİLEMİYORUM

Back