Aşılama 2017 aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

aşılama yaptırdım

• Ankete Katılan
    22
  • This poll will close: .
hayirlisiyla olur insallah olmazsada bozma moralini
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM. ÖYLE ŞÜKÜR EVLADIM VAR
TEK BÜYÜYOR ONA ÜZÜLÜYORUM
SANA BİR ARKADAŞ TAVSİYESİ İKİNCİ İÇİN ARAYI ÇOK AÇMA
BEN HİÇ İKİNCİ DÜŞÜNMEZ İKEN RABBİM ŞUAN NASIL BİR ATEŞ DÜŞÜRDÜ NASIL İSTİYORUM ANLATAMAM HAYIRLISI İLE SAĞLIKLA BANADA BİR MUCİZE GÖNDERİR İNŞALLAH

ben zaten bugun cocuk yapayim desem 2 sene suruyo :) ilk cocuktan 1 sene sonra falan dusunecegim
kardeslik cok guzel duygu evladiminda bir kardesi olsun bu duyguyu tatsin isterim tabiki herseyden cok isterim hemde ama olmazsada napayim kendini kahrermenin hir anlami yok uzulup hasta olup o 1 cocugada yetememek var sonucta

canim esinle mutluysan evliligim oturdu diyosan esimden hic birsey olmasada cok iyi baba olur diyosan hic dusunme yap cocugunu
abla allah razi olsun cok sukur esim cok iyi biri o benden cok istiyo cocuk olmasini :)
ben erken evlendim 3.5 sene oluyo evleneli 2 senedir cocugumuz olmuyo iste

Selam kızlar bende Zeynep kamil hastanesinde tedavi gördüm gonal-f 450 ve ovitrale çatlatma iğnesi kullanıldı tedavide. Çok şükür ikinci aşılamamda tuttu. Adet sancısı gibi sancılarım vardı günüm yaklaştıkça o yüzden test yaptırmamıştım günüm dört gün geçince kan testi yaptım ve bthcg değerim yükselmişti. Darısı tüm isteyenlere inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…