YÜCE RABBİM HAYIRLISIYLA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLLLLLLAAAHHHH :*RABBİM OL DESİN OLUR KESİN AMA BENDE YAŞ FAKTÖRÜ MİYON HEPSİ VAR
İNŞALLAH
TÜM YÜREĞİMLE DİYORUM SENİNDE MUCİZEN SENİNLE OLUN POZİTİF GÖRESİN İNŞALLAHHHYÜCE RABBİM HAYIRLISIYLA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLLLLLLAAAHHHH :-*
KAÇ YAŞINDASIN CANIM. OLACAK ALLAHIN İZNİYLE AMA ZAMANINI BOŞA HARCAMA OLDUMU YILLAR ÇABUK GEÇİYOR
kiz senin olur ama pkodan dolayi biraz zorlaniyoruz biz sen merak etme kac yasindasin sen
KAÇ YAŞINDASIN CANIM. OLACAK ALLAHIN İZNİYLE AMA ZAMANINI BOŞA HARCAMA OLDUMU YILLAR ÇABUK GEÇİYOR
hayirlisiyla olur insallah olmazsada bozma moraliniALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜR BİR EVLADIM VAR HAKLISIN
YAŞ BENİM SIKINTIM CANIM 35 YAŞINDAN BERİ UĞRAŞIYORUM
40 YAŞ ARTIK CANIM BİLEMİYORUM
SEN YAŞ KONUSUNDA EN VERİMLİ ZAMANINDASIN MERAK ETME RABBİM SANA EN KISA ZAMANDA NASİP EDER CANIM İNŞALLAHchamallows 20 yaşındayım abla herkes cocuk icin erken diyo bence degil ya ilerde daha kotu sorunlar cikarsa orayi hic dusunen yok
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM. ÖYLE ŞÜKÜR EVLADIM VARhayirlisiyla olur insallah olmazsada bozma moralini
ben zaten bugun cocuk yapayim desem 2 sene suruyo :) ilk cocuktan 1 sene sonra falan dusunecegimALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIM. ÖYLE ŞÜKÜR EVLADIM VAR
TEK BÜYÜYOR ONA ÜZÜLÜYORUM
SANA BİR ARKADAŞ TAVSİYESİ İKİNCİ İÇİN ARAYI ÇOK AÇMA
BEN HİÇ İKİNCİ DÜŞÜNMEZ İKEN RABBİM ŞUAN NASIL BİR ATEŞ DÜŞÜRDÜ NASIL İSTİYORUM ANLATAMAM HAYIRLISI İLE SAĞLIKLA BANADA BİR MUCİZE GÖNDERİR İNŞALLAH
insallah ablam ikimiz icinde dua ediyorum ben bol bolSEN YAŞ KONUSUNDA EN VERİMLİ ZAMANINDASIN MERAK ETME RABBİM SANA EN KISA ZAMANDA NASİP EDER CANIM İNŞALLAH
canim esinle mutluysan evliligim oturdu diyosan esimden hic birsey olmasada cok iyi baba olur diyosan hic dusunme yap cocugunuchamallows 20 yaşındayım abla herkes cocuk icin erken diyo bence degil ya ilerde daha kotu sorunlar cikarsa orayi hic dusunen yok
abla allah razi olsun cok sukur esim cok iyi biri o benden cok istiyo cocuk olmasini :)canim esinle mutluysan evliligim oturdu diyosan esimden hic birsey olmasada cok iyi baba olur diyosan hic dusunme yap cocugunu
canım dün eşimin ısrarı ile idrar ile test yaptım nefatif malesef usul usul kırmızıların gelmesini bekliyorum canımkızlar başka yokmu aşılaması tutan A anneveoglusu ile bana umut olun hadi :)
canım dün eşimin ısrarı ile idrar ile test yaptım nefatif malesef usul usul kırmızıların gelmesini bekliyorum canım
inşallah senden güzel haber alırız arkadaşım
insallah hayirlisiyla hamis kalirsin sende canimBen temmuz ayında ilk aşilamamı oldum ama tutmadi bu ay ikinciyi deneyeceğiz hayırlısıyla inşaallah
Canım bugün 16. Gün Dr verdiği vajinal jeli bıraktım Dr 14 gün. Kullan demişti. Adet olmadım. Kasık ağrısı var az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?