anneveoglusu yap artik yaa valla ben catlicam meraktan burda belirtin varmi peki bende tık yok bugun 1 hafta oluyoBenim ilk aşılamam bu gün test günüm ama test yapma cesaretim yok bekliyorum kuzu kuzu kırmızılarıngelmesini
kan vermediniz mi daha bu ne sabir :)))Benim ilk aşılamam bu gün test günüm ama test yapma cesaretim yok bekliyorum kuzu kuzu kırmızıların gelmesini
bolu universite hastanesi canimhangi sehirde hangi hastanelerde tedavi goruyorsunuz kizlar ?
bende 15 gun gecene kadar canim cikiyodutaş olsam catlarim vallaha maaşallah A anneveoglusu :)
GÜZEL DUAN VE DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIMamin tesekkur ederim allah size ve isteyen herkese bir an once nasip etsin evlat sahibi olmayi emeklerinizi bosa cikarmasin insallah
safak sayiyoruz resmen beklememe degse baribende 15 gun gecene kadar canim cikiyodu
allah size bagislasin oglusunuzu insallah 2.cocugunuzada kavusursunuzGÜZEL DUAN VE DİLEKLERİN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM CANIM
BENİM BİR OĞLUM VAR ARKADAŞIM İKİNCİ EVLADIMI İSTİYORUM 5 YILDIR BU SÜREÇTE İKİ MİYON AMELİYATI BİR DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM
CANIM HERKESİNKİ OLUMSUZ BENİMKİNİN TUTACAĞINI SANMIYORUM AŞILAMA ÖNCESİ MİYONUN TEKRARLIDIĞINI ÖĞRENDİM 2 AMELİYATIM BOŞUNA GİTTİkan vermediniz mi daha bu ne sabir :)))
BEN TEKİRDAĞ NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİNDEhangi sehirde hangi hastanelerde tedavi goruyorsunuz kizlar ?
CANIM İLK BİR HAFTA İLAÇLARIN ETKİSİ İLE AĞRIM VE HASSASİYETİM VARDI GÜNLER GEÇTİKTE AZALDI ŞUAN OLUMLU OLUMSUZ BİR BELİRTİM YOK BU ARADA GEÇEN HAFTA KLİMA ÇARPTI BENİ HAPŞURUK HALSİZLİK VARDI ŞİMDİLERDE DE ÖKSÜRÜK ANLAYACAĞIN O HAPŞURUK VE ÖKSÜRMEYE TUTUNMA ZOR OLUR DİYORUManneveoglusu yap artik yaa valla ben catlicam meraktan burda belirtin varmi peki bende tık yok bugun 1 hafta oluyo
HAKLISIN MERAK ETMİYOR DEĞİLİM AMA KORKUYORUM NEFATİFTEN O YÜZDEN MOLPED ALDIM BEKLİYORUM KIRMIZILARItaş olsam catlarim vallaha maaşallah A anneveoglusu :)
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞIMallah size bagislasin oglusunuzu insallah 2.cocugunuzada kavusursunuz
oyle deme canim beterin beteri var ben nelerini okudum asilamasi tutmus. allahdan umit kesilmez insallah tutmusturCANIM HERKESİNKİ OLUMSUZ BENİMKİNİN TUTACAĞINI SANMIYORUM AŞILAMA ÖNCESİ MİYONUN TEKRARLIDIĞINIÖĞRENDİM 2 AMELİYATIM BOŞUNA GİTTİ(
İNŞALLAH GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ ARKADAŞIM SENİNsafak sayiyoruz resmen beklememe degse bari
Allah yeterki ol desin senin hic cocugun olmaz dedikleri insanlarin evlat sahibi olduklarina sahit oldum ben skma canini en azindan bir evladin var tesellin varCANIM HERKESİNKİ OLUMSUZ BENİMKİNİN TUTACAĞINI SANMIYORUM AŞILAMA ÖNCESİ MİYONUN TEKRARLIDIĞINI ÖĞRENDİM 2 AMELİYATIM BOŞUNA GİTTİ(
RABBİM OL DESİN OLUR KESİN AMA BENDE YAŞ FAKTÖRÜ MİYON HEPSİ VARoyle deme canim beterin beteri var ben nelerini okudum asilamasi tutmus. allahdan umit kesilmez insallah tutmustur
ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜR BİR EVLADIM VAR HAKLISINAllah yeterki ol desin senin hic cocugun olmaz dedikleri insanlarin evlat sahibi olduklarina sahit oldum ben skma canini en azindan bir evladin var tesellin var
2.cocugununda zamani vardir belki
evet bak benim hic yok A anneveoglusuAllah yeterki ol desin senin hic cocugun olmaz dedikleri insanlarin evlat sahibi olduklarina sahit oldum ben skma canini en azindan bir evladin var tesellin var
2.cocugununda zamani vardir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?