- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 34
düşükte olsa bölünme ihtimali var canım belkide olmuştur
benim 2 tane olacaktı transfer günü teke düştü şükür oda bana tutundu inş bırakmaz beni
Insallah canim :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
düşükte olsa bölünme ihtimali var canım belkide olmuştur
benim 2 tane olacaktı transfer günü teke düştü şükür oda bana tutundu inş bırakmaz beni
Ben de cok korkuyorum...Aynen bende hala bir belirti yok, değerim katlanmayacak diye korkmaya başladım. Değer ilkinde yüksek çıkıp sonra katlanmama ihtimali olurmu
İki günde bir ikiye katlanıyor diye biliyorum ben, o hesapla sanırım 200 civarı çıkar yarın en az, hayırlısı olsun canım :)43 çıktı çarşamba günü 13.12.2017
yarın kaç çıkması lazım anlayan var mı
İki günde bir ikiye katlanıyor diye biliyorum ben, o hesapla sanırım 200 civarı çıkar yarın en az, hayırlısı olsun canım :)
Canim senin kacinci gun transferi oldu ne gun transfer oldunBenimde 25 aralık test günüm heyecanla bekliyorum
Kızlar bişey soracagım size hcg sabah mı yapılması lazım ben doktora hiç sormadım da. Yarın tekrar artmış mı (inş artmıştır) diye yaptıracagım ama anca öğlen izninde gidebilecegim, aklıma takıldı sabah mı olacak yoksa 1gibi de yaptırırsam sonuc saglıklı olur mu? Daha once deneyen oldu mu?
Benim test gunumle ayni gun ,bence umudunu kaybetme 1. Denememden bir oglum var ustelik 2. Gun embriyosuydu ama binlerce sukurler olsun tuttu ve oglum simdi bes yanimdaKızlar benim salı günü test ama benim hiç hic umudum yok ve testi dahi yaptırmak istemiyorum....hic ağrım sızım yok
Benim test gunumle ayni gun ,bence umudunu kaybetme 1. Denememden bir oglum var ustelik 2. Gun embriyosuydu ama binlerce sukurler olsun tuttu ve oglum simdi bes yanimda
Merhaba 11 aralıkta. Transferim oldu çift embriyo bugun altıncı günüm bel ağrım be akıntım var bunu yaşayan varmı
Aynen bende hala bir belirti yok, değerim katlanmayacak diye korkmaya başladım. Değer ilkinde yüksek çıkıp sonra katlanmama ihtimali olurmu
Benim salı cnm kan testi günümOyle bir ihtimal var tabi ama hersey guzel olacak insallah. Dengesiz gittigi zaman degerler dis gebelik ya da kimyasal diyolar. Ama oyle durumda da agri sizi kanama gibi seyler gorunuyormus.
O yuzden yarin guzel olacak insallah.
Hayırlısıyla guzel olacak insallahBenim salı cnm kan testi günüm
5.gün embriyosu transfer edildi 12 aralık daCanim senin kacinci gun transferi oldu ne gun transfer oldun
Olmasin canim daha iyi agri sizi olaninmi tutuyor sanki o nerden cikti . Hayirlisiyla pozitif bekliyoruz senden bu kadar karamsar olma bende transfer oldum hic birsey hissetmiyorum kalcam aciyor oda ignelerdenKızlar benim salı günü test ama benim hiç hic umudum yok ve testi dahi yaptırmak istemiyorum....hic ağrım sızım yok
Kizlar transferimin 2.gunu bugun :)) Rabbim herkese hayirli pozitif sonuclar almayi nasip etsinn
Kızlar inşaallah size de bizede nasib olur bu defa. RABBİM yardımcımız olsun..Olmasin canim daha iyi agri sizi olaninmi tutuyor sanki o nerden cikti . Hayirlisiyla pozitif bekliyoruz senden bu kadar karamsar olma bende transfer oldum hic birsey hissetmiyorum kalcam aciyor oda ignelerden