Insallah canim inşaallah...daha öncekiler 5.gune gitmemislermiydi b2nim ilki 3.gun idi diğerleri 5.gun ve dondrulmustu.. .bide ben bu transferinden On ce ekim ayında histereskopi oldum...hakkimizda hayırlısı test günün ne zaman benim salı günü ama ona bile gidesim yok
senin tekmi 2 tanemi peki 5. Günden sonuç almışsınAynen . ben baya test yaptim
5. Gun 10 cikti
8. Gun 80 :)
Sen
senin tekmi 2 tanemi peki 5. Günden sonuç almışsın
Insallah canim inşaallah...daha öncekiler 5.gune gitmemislermiydi b2nim ilki 3.gun idi diğerleri 5.gun ve dondrulmustu.. .bide ben bu transferinden On ce ekim ayında histereskopi oldum...hakkimizda hayırlısı test günün ne zaman benim salı günü ama ona bile gidesim yok
Ahaha senin ki son nokta olmus cilginlar gibi testKızlar internetten 10 tane gebelik testi sipariş verdim. Sabah akşam test yaparım artık :)) Çok sabırsızım napim
Ben asıl test yapmazsam strese gireceğim sanırım. Onun için aldım. Sizin de gözünüz aydın. Hayırlı olsun. Darısı bize olur inşallah. Bana da 1 tane 5. gün embriyosu transfer edildi.Ahaha senin ki son nokta olmus cilginlar gibi test
Col tesekkur ederim canim. Insallah sende guzel haberler verirsin bizlere.Ben asıl test yapmazsam strese gireceğim sanırım. Onun için aldım. Sizin de gözünüz aydın. Hayırlı olsun. Darısı bize olur inşallah. Bana da 1 tane 5. gün embriyosu transfer edildi.
Hafif silik sekilde cikabilir diye düşünüyorum tatlim. Ama sonuca gore kendini stresse sokmaman laizm herkesin hormonu ayni oranda yükselmiyor sonucta.Kızlar benim 6.gun embriyosu bugün 6.gunum yarın 7.gunde idrarda cikarmi ..3 embriyo transferim olmustu
İnşallah cnm ya yarın bakalım beni neler bekliyor umarim güzel bir sonuç aKiiizzzz korkma bu topic uğurlu gelecek inşallah hepimize ben bile umut yeserttiysem içimde herkesin olumlu olacaktır eminim hadi bakalim güzel haberi yarın sendende bekliyoruz canim
Benim beş gün var adeteGünaydın canim senin test ne zaman
Ne güzel yaaa benim daha beş gün var inş hayırlısıyla hamile kalırsınYeni arkadaşlar gelmiş topigimize hoşgeldiniz kızlar
İnşallah arkadaşımızın dediği gibi olur ve bu topik hepimize uğurlu gelir ve heoimizde güzel sonuçlar alırız
Eee benim yarın 12. Günüm ve hiç test yapmadim
Benimle yarın test yapacak kimse varmi
Maşallah cnm senin adına çok sevindim benimde transfeim2 tane oldu bakalım tuttumuCnm normalde test günüm pazardı , ama kapalı olduğu İçin hastaneler cumartesi yapacaktık. Eşim bugün verelim dedi iyiki vermişim. Korkma cnm , belirti YÖK diyede korkma
Ah cnm günler zor geçiyor ama sabredin dua etmekten başka birşey yapamıyoruz inş hepimizin de emeklerine değer ve saglikli bebislerimizi aliriz kucagimzaNe güzel yaaa benim daha beş gün var inş hayırlısıyla hamile kalırsın
Yeni arkadaşlar gelmiş topigimize hoşgeldiniz kızlar
İnşallah arkadaşımızın dediği gibi olur ve bu topik hepimize uğurlu gelir ve heoimizde güzel sonuçlar alırız
Eee benim yarın 12. Günüm ve hiç test yapmadim
Benimle yarın test yapacak kimse varmi
Tutmuştur tutmuşturMaşallah cnm senin adına çok sevindim benimde transfeim2 tane oldu bakalım tuttumu
Evet yapmıştın cnm sen mujjii var onun olumsuz gibiydi oda olumlu olur inşallah umarım hepimiz güzel sonuçlar alirizCanim onceki safyalarda liste yapmistim 6 7 kisi vardik cumartesi test yapacak.