- 6 Ocak 2018
- 21
- 15
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini veya bebeklerini. Hasretin biter. :)Kızlar bende 26.Aralıkta transfer (Blasto) oldum .08.Ocakta kan testine gidecektim ama bundan 3 gün önce evde test yaptım positif cıkınca hemen hastaneyede gittim ve yine positif hcg 240 geldi...mutluluktan bütün gün ağladım 2 gün sonra tekrar gideceğim teste inşAllah
Merhaba benim 5+5 te kanamam oldu okuldaydım sınıfta zil çaldı çıkacakken bacaklarımdan aşağı inen bir sıcaklık hissettim hemen lavaboya koştum kanamam vardı ve çok fazla batmıştım hemen hastaneye gittik keseler duruyor dedi doktor iğne yapıldı eve geldim gece boyunca yoğun kanama ve parçalar düştü dün tekrar gittim ben düştü diye düşündüm çok şükür iki kese de aynı yerde duruyor dedi doktorun dua edin. Kanamam azaldı çok şükür inşallah allahım hayırlı ve sağlıklı kılıp bize nasip eder bebeklerimizi.Rabbime şükürler olsun sesini duyamadık ama şuan kese ve embriyom var, kalp atımıda yeni başlayacakmış bu kanama nereden geldi ki , üzüldüm heyecanlandım ama bekliyorum olcaksa oluyor diyorum ama takip dr. Kesinlikle kımıldama dedi 3 gün sadece wc için kalkacaksın. Kalkmak yok fakat kanamam devam ediyor, kahverengi kanamam var, kızlar allah hepimize kuvvet versin
Aynen benimde 5+5 gibi oldu beklemek ve sabretmekten başka çare yok, inşallah sıkı tutunur sağlıkla gelirler bebeklerimiz allah nasip eder, nedenini söylediler mi yarında oğlumun sınavı var 3 saatlik bir mesafede araçla yatarak gitsem nasıl olur çok kararsız kaldım,Merhaba benim 5+5 te kanamam oldu okuldaydım sınıfta zil çaldı çıkacakken bacaklarımdan aşağı inen bir sıcaklık hissettim hemen lavaboya koştum kanamam vardı ve çok fazla batmıştım hemen hastaneye gittik keseler duruyor dedi doktor iğne yapıldı eve geldim gece boyunca yoğun kanama ve parçalar düştü dün tekrar gittim ben düştü diye düşündüm çok şükür iki kese de aynı yerde duruyor dedi doktorun dua edin. Kanamam azaldı çok şükür inşallah allahım hayırlı ve sağlıklı kılıp bize nasip eder bebeklerimizi.
Nedenini söylemediler iki gün üst üste gittim çok şükür büyümüşler o çok iyi dedi doktorum bence gitmeyin etkiliyorAynen benimde 5+5 gibi oldu beklemek ve sabretmekten başka çare yok, inşallah sıkı tutunur sağlıkla gelirler bebeklerimiz allah nasip eder, nedenini söylediler mi yarında oğlumun sınavı var 3 saatlik bir mesafede araçla yatarak gitsem nasıl olur çok kararsız kaldım,
Merhaba hayırlı olaçsun bebişlerin Rabbim sağlıkla kucağında göstersin. Bende Antalya memorialda tedavi gördüm. Bugun 5+4 olduk dün keselerimizi gördük cok şükür doktor ikiz dedi. Rabbim sağlıkla kucağımıza aldırsınAntalya tüp bebek Merkezi
Gayet güzel artmış kaç embriyoyduKızlar 12.gun degerım 73.10 14.gun degerım 201.87 ve 17 gun degerım 944.57 ıyımı doktor bana ıkınvıden sora gerek tok dedı ama ıvım rahat edmedı bende tekrar yaptım
Ikiz gibi gözüküyor değerlerinKızlar 12.gun degerım 73.10 14.gun degerım 201.87 ve 17 gun degerım 944.57 ıyımı doktor bana ıkınvıden sora gerek tok dedı ama ıvım rahat edmedı bende tekrar yaptım
Işını fetahIkı embrıyo konuldu benım suan degerden anlasılmıo ama 5 haftadayım 1 hafta sonra ulturosana gıdıcem ınsallah bı aksılık olmazsa
Iki kattan fazla artmış ikizlerde öyle olur içini rahat tut hiç bir sorun çıkmaz allah kucağına almayı da nasip etsin insallahBende tedırgın oluodum azmı artmıs dıe ıcımı rahatlattın
Rabim isteyen herkese yaşatsın bunu transfer tarihin ne zaman senin bende 5+6 şimdi yakınız birbirimizeInsallah canım ıAllah ısteyen herkese nasıp etsın annelık gercekten farklıymıs en basından baslıo korkular..
Benım 21 aralık canım tam 5. Hafta bugunRabim isteyen herkese yaşatsın bunu transfer tarihin ne zaman senin bende 5+6 şimdi yakınız birbirimize
Bende 11 aralık ben transferden öncesini iki hafta hesaplıyorum transferden sonrasınıda bugüne kadar olanı ekleyince 5+6 oluyorum yanlismi hesaplıyorum acabaBenım 21 aralık canım tam 5. Hafta bugun