Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Slmlar kızlar bugün transferimin 2. Günü 1 tane balst emb konulmuştu sizce evde ne kaçıncı gün test yapsam erken gebelik testi almıştım transferden once ben 7. Gün yapsammo diye düşünüyorum ama sizin tecrübeleriniz ne diyor
Benim 7. Gün idrarda çıkmıştı blast tı benimki deSlmlar kızlar bugün transferimin 2. Günü 1 tane balst emb konulmuştu sizce evde ne kaçıncı gün test yapsam erken gebelik testi almıştım transferden once ben 7. Gün yapsammo diye düşünüyorum ama sizin tecrübeleriniz ne diyor
Kızlar Yarın Muayene günüm Dua edin ponçiğimin kalbini duyayım henüz daha görmedim sadece kesesini görmüştüm Sizce 6+1 de bebeğimi görüp kalbini duyar mıyım ? Aranızda hiç kalbini duymaya giden oldu mu kızlar ?
Kanda baktirmismiydin peki bakirdiysan değerin kaçtı cnmBenim 7. Gün idrarda çıkmıştı blast tı benimki de
Benim 3.gun embriyosuydu 7 gun idrarda erken gebelik testiyle çıkmıştı canımSlmlar kızlar bugün transferimin 2. Günü 1 tane balst emb konulmuştu sizce evde ne kaçıncı gün test yapsam erken gebelik testi almıştım transferden once ben 7. Gün yapsammo diye düşünüyorum ama sizin tecrübeleriniz ne diyor
Kızlar Yarın Muayene günüm Dua edin ponçiğimin kalbini duyayım henüz daha görmedim sadece kesesini görmüştüm Sizce 6+1 de bebeğimi görüp kalbini duyar mıyım ? Aranızda hiç kalbini duymaya giden oldu mu kızlar ?
8. Gün 145Kanda baktirmismiydin peki bakirdiysan değerin kaçtı cnm
Bende var yediden sonra esnemeye başlıyorum.gündüz uykusu nedir bilmeyen ben geçen hafta iki kere gündüz sızıp kalmışımArkadaslar bebek tutunan arkadaslarin kaçında uyku egilimi var. Bende hic yok yaaa keske benimde uykum gelse heeeep
Değerin çok iyiymiş cnm idrar da çıkması çok normalmiş8. Gün 145
Canim neden 4. Gun transfer ediliyo bilgin var miSelam kızlar. Benimde transferimin 3. Günü 4.gün emriyosu transfer edildi banada. Allah inş nasip eder hepimize
Canim gittin mı doktorAKızlar Yarın Muayene günüm Dua edin ponçiğimin kalbini duyayım henüz daha görmedim sadece kesesini görmüştüm Sizce 6+1 de bebeğimi görüp kalbini duyar mıyım ? Aranızda hiç kalbini duymaya giden oldu mu kızlar ?
Beni biliyorsun uyanık olduğum saat sayısı çok azArkadaslar bebek tutunan arkadaslarin kaçında uyku egilimi var. Bende hic yok yaaa keske benimde uykum gelse heeeep
Beni biliyorsun uyanık olduğum saat sayısı çok az
Canım senin son adet tarihin ne zamandı bir de ayin kaçın da transferin olmuştuKızlar Yarın Muayene günüm Dua edin ponçiğimin kalbini duyayım henüz daha görmedim sadece kesesini görmüştüm Sizce 6+1 de bebeğimi görüp kalbini duyar mıyım ? Aranızda hiç kalbini duymaya giden oldu mu kızlar ?
Kizlar 18.gunde minik minik pihtilar crinone jel ile birlikte geri geldi. Benden baska basina gelen var mi?