2017 Aralık Anneleri

60 kg ıle hamıle kaldıgımı sanıyorum suanda 62 kıloyum kızlar normalde hıc 60 gormemıstım kendımı epey bır saldıgım bır donemde geldı bebek ama napalım.

Milletin 5 aya kadar gobegı cıkmıyor benım ıc karnım cok dar ımıs yapıyla alakalı , ama son zamanlara dogru ıkız gobegı kadar buyuyor ve zorlasıyor . Buarada normalde boyle bellı edecek seyelr gıymıyorum zaten normaldede altım darsa ustum bol gıyerdım o yuzden bır sure daha caktırmam belkı

buarada tulumlu oldugum yer ısyerınde benım sureklı yatıp dınlendıgım yer , o tahta masanın uzerıne ortu koyup yemek molamı ve cay molalarımı orada ayaklarımı duvara dıkerek gecırıyorum .

İlk gebeliğim nasıl bi şey hiç bilmiyorum bazende kalp atması gibi şeyler oluyo karnımda
Açıkcası bana hıssedıyorsun gıbı geldı zayıfmısın normalde ? zayıflar cok cabuk hısseder dıyorlar karnında tıtremeyle hıssetmıstm bende daha sonra bır yana toplanma sısme hıssı tekme fılan cok hıssetmedım acıkcası ben garıp deprem gıbı bısey ıdı ılerleyen haftalarda

Kiloluyum zayıf olmakta hayalim bazen benimde sol tarafımda bi şeyler toplanıyor hissediyor muyum ben Allah kim tutar beni

Ben aşırı acıkıyorum sürekli uyumak istiyorum kızlar. Bugün midem iyi o yüzden sürekli bişeyler yiyesim var ama nöbetçiyim o yüzden de yemek yemeğe vaktim yok bu seferde. Benim de bel ve kasık sancılarım baya azaldı ve seyrek leşi ama ara ara çok hafif oluyor yine.

Teşekkürler kızlar sılıyorum sımdık resımlerı

Bende öyleyim doktora giderim 11 de olan randövüme 1 de girerim benden öncekiler girer çıkmaz ben ise iki dakikada çıkarım hemen.sinirlenirim neden sıra gelmedi diye sıra gelincede korku girer bana iyimi şey diyecek kötümü diyecek diye .

Ayy çok şükür içimi rahatlattınız..benim de aynı sorun oldu kırmızıya dönmedi çok şükür Pazartesi'den beri giderek açılıyor rengi..doktor dinlen gelmene gerek yok dedi ama yine de içim rahat etmedi..10 gün sonra olan randevumu yarına aldım.. ve benimki de ilişki sonrasıydı.. eşim hala kendini suçluyor Ama sonuçta doktor bir sorun yoksa ilişki olabilir demişti ben de inşallah yarın bebişimi iyi görüp bir oh çekerim...Allah evlatlarımızı korusun.. onları bize bizi onlara bağışlasın hayırlısıyla..

Günaydın kızlar kontrolü olan varmı bugün :)

Bennnnn 10+2 olmuşuz ben 9+3bekliyordum. Allaha şükür herşey yolunda görünüyor. Kasik ve bel ağrısı olunca lekelenme olduğunu söyledim ,yatmami ve bol su icmem gerektiğini söyledi. 2 hafta sonra gel dedi:) bebek 29.1mm olmuş sizinkiler kaç kızlar

Aynen valla canım biz girdik mi 3 4 dakikada çıkıyoruz millet 10 dk 15 dk duruyor içerde ama.kararliyim bugün bende uzun kalcam birsuru soru sorcam

Canım haklısın da 2 çocuk çalıişan anne, arabamızda var çok şükür eşim öğretiyor, gerçi araya ramazan girecek ve kalacak ama dün heyecandan kasıklarıma ağrı girdi
Karışmak gibi olmasın ama bence de sonraya bırakın öğrenme işini.. çünkü ilk zamanlar hep stresli kullanırsınız hatta arabayı sırtınızda taşıyor gibi olur kasılır kalırsınız.. Allah korusun

Kahverengiyse sorun yok ama dikkat et derim dinlen bol bol .git yinedede nolur nolmaz belki ilaç verir.iyi haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…