2017 Aralık Anneleri

Kırk basması diye bişey duydunuz mu oglum daha 3 buçuk aylik birisi kucagina aldı ayaklarının ustune bastırmaya çalıştı basmadı bu bebek basılmış dedi.keyfi isteyince gayet basıyo kucagimda tasirkende sinirlenince basıp yukarı atıyo kendini.sizce boyle bişey var mı gercekten

Bir süre sonra alisiyorsun canım uykusuzluga ben bir bucak aydır gece 2 saate 1 kalkiyorum bazen.hiç uyumuyorum uyanamam diye

Kafam cok agrıyo cnm kulaklarmda agrıyo gunduz ıdare edılıyoda uykusuzluk bkıyosun gece zor bıde hastalık falan olma ınsalalh bunye dnlenemeynce

Canim benimde bir ay emmedi uc aylik olduk kesildi gunduz emmeleri surekli uykuya dalarken uykudan uyanirken emzirdim e tabi kilo almadi oyle geceleri kendi istiyordu iyi emiyodu ama bir haftaya yakindir cok cok cok sukur gecti kendisi emmek ıstiyo oyle alismisjmko meme almiycak diye bazen agladiginda aklima geliyo meme diye hemen daliyo rabbime şükürler olsun ama bu seferde mastit yakaladi yine sut oyle azki açlıktan agliyo sagdiklarimida icmiyo biberon almiyo :KK43: isimiz bir dogru duzgun gitmiyo aksilik ama şükür diyelim daha beteri olmasin ne diyeyim insallah seninde gecici olur sabret sen ver iki dk cekse uyarmasina yardimci oluyo yoksa bu emmemeye sut kalmaz kizim tam cekiyodu sut geldiginde birakiyodu ama uyarilmis oluyordu

Almaz dıye vermemezlk etmıyor. Cnm dedgn gbı ıkı dkda olsa oyle byle verıyorm ıkı saatte bıde ılsa emıyo yanı buna sukr gecer ınsallah bı haftadr falan byle

BEn de onu düşündüm de tesettürlüyüm. Tuhaf kaçmaz Mı? Çevremde tesettürlü olup da emziren hiç görmediğimden soruyorum canım. Yanlış anlaşılmasın.
Tesettürlü olmaktan önce sen bi annesin canım etrafın ne düşüneceğini boşver sen bebişini ve kendini düşün. Artı ben şal örterek emziriyodum bir akrabamız umreye bebeği ile gitti kanguruya koydum üstünede emzirme önlüğünü taktım habire emzirdim çok rahat diye anlatmıştı

Kırk basması diye bişey duydunuz mu oglum daha 3 buçuk aylik birisi kucagina aldı ayaklarının ustune bastırmaya çalıştı basmadı bu bebek basılmış dedi.keyfi isteyince gayet basıyo kucagimda tasirkende sinirlenince basıp yukarı atıyo kendini.sizce boyle bişey var mı gercekten
40lar o söyleyeni bassın inşallah yok cnm inanma hiç bişeycik olmaz Allahın izniyle 3 aylık çocuğu bastırmaya calışan cahilin sözüne itimat etme

O kadar küçük bebek ayaklarının üstüne bastirilmaz bi dahakine mudehale edin.

bu tarz insanlarla bir an önce görüşmeyi kesin. Öyle bir seyin olması söz konusu değildir, merak etmeyin.

Ben zorlada olsa uyutp yırmı dk yarm saat snra ıyanmadan alp emzırıyorum öyle ıdare edıhorz bıkac gundur ınsalah yetıyodr bu seklde. Gece emıyo yırmı dk yarım saat kadr ıkımkere falan

Bizde öle Canm uykuya tam dalmadan emzirmeyi deniyrz şidmllh öle belki de dönemliktr umarım doyuyrlardr ..

Kafam cok agrıyo cnm kulaklarmda agrıyo gunduz ıdare edılıyoda uykusuzluk bkıyosun gece zor bıde hastalık falan olma ınsalalh bunye dnlenemeynce
Canım benim gucum kalmadı artık zaten agzimin içinde yaralar çıktı yorgunluk.uykusuzluktan ama ışte bebekler içini.degiyor onlar iyi olsun da biz hasta olalim

Çok şükür canım gaita tahlili temiz çıkmıştı zaten. Bugünkü doktor da eğer huzursuzluk ateş yoksa hiç kan almayalım dedi. Dönemsel bi durum gibi görünüyor dedi. Beklicem bakalım.
Oğlumla da henüz yolculuk yapmadık. Sadece şehir içinde gezdik. Uçağa binmeden önce emziririm de benimkinin sağı solu belli olmuyor. Uçakta uyumazsa büyük ihtimal emmek isteyecek. Nasıl emziricem. İnşallah yanıma bayan oturur. Emzik de tutmuyorsa midesini bulandırıyor. Bakalım ilk kez tecrübe edicez bebekli yolculuğu :)

Çok şükür,, ay iyi demiş doktr takip edersin Canm.. şimdiden hayrlı yolculuktan Canm inşşh çok rahat geçer..

Kızlar bebek hemşiresinin yazısıdır

Eklentiler

• Screenshot_2018-04-03-13-08-16.png
    Screenshot_2018-04-03-13-08-16.png
    238,6 KB · Görüntüleme: 99
Belkş de ilerleyen aylarda uyku düzen i otrrr yani öle Ümit ediyrm :)
Anneme gidyrdum sabah erkenden tek basima bakamiyrm,sallamadan uyumuyr diye.Baktim olmicak.Bugun evdeyim.Supurge sesiyle uyutabildim besikte sallayarak.Carsafta sallamayi unutturmam lazim.Arabada bile uykuya dalamiyr.Ins.duzelirler canim

X