- 6 Haziran 2017
- 152
- 83
- 38
Evet genelde yasiyorum hatta ilk zaman bebegin uzeri islandigi icin anladim:) gogus pedi kullaniyorum ben o yuzdenBir tarafı emzirirken diğer taraftan şıpşıp akıyor sütüm yaa. Sizde de oluyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet genelde yasiyorum hatta ilk zaman bebegin uzeri islandigi icin anladim:) gogus pedi kullaniyorum ben o yuzdenBir tarafı emzirirken diğer taraftan şıpşıp akıyor sütüm yaa. Sizde de oluyor mu?
Kaç kilo doğdunuz
Kaçar kilo aldı canım?
Sen savaşmaya devam et
Uykusunda bile alsa alsın sütünü
Biz 2850doğduk
İlk ay 1150, ikinci ay 800 gram aldık
Bu ay da 800 alsa iyi diyorum
Bana da doktor nasıl emiyorsa öyle emzireceksin demişti
Uyuklatıp emziricem,saç kurutma sağolsun
Tv yi gözüyle yakaladığı an kilitleniyor
İzin versem izleyecek
Ama çok küçül daha canım
Dönencesi bile projeksiyonsuz olsun dedim babasına
Gitmiş projeksiyonlu almış
Çok açtırmıyorum
Daha şimdiden dalmasın o dünyaya
Kavuştun mis kokuluna :)
Oğluşun çok akıllı maşallah
Duruyormuş bak ne güzel
Allah yardım ediyor canım
Bende kullanıyorum ama emzirirken boşa aksın istemiyorum :)Evet genelde yasiyorum hatta ilk zaman bebegin uzeri islandigi icin anladim:) gogus pedi kullaniyorum ben o yuzden
Cnm bizimki de öyle ben arada kaynatıyorum bence emziğin içi kireç tutuyo..atmadım ben kullanıyorum..ALıyım ıkı tane atıyım bnları o zaman
Cnm bizimki de öyle ben arada kaynatıyorum bence emziğin içi kireç tutuyo..atmadım ben kullanıyorum..
Canım geçecek bu günler aynısını ben de ilk bebeğimde yaşadım. Üzülme stres yapma eşini de düşün empati kur. Ayrı olmak soğutuyor insanı ama düzelecek ben de çok ayrı kaldım. Evlat ayrı eş ayrı. Bunu düşün lütfenEşime ortada bir evlilik göremiyorum demistim yazamadım buraya.cok ayrı kaldık eşimle ben nerdeyse 4 aydır memleketimdeyim eşim evde.bir düzenimiz yok.cok soğudum. Sanırım lohusalık depresyonu geçiriyorum.icimde sadece oğlumun aşkı var.esim bugün geliyor beni almaya.alacaj ve evimize gidicez yarın inşallah.bakalim evde nasıl olucaz.dogru düzgün bir evlilik hayatımız yok zaten.birsey paylaşmıyoruz 6 7 aydır. Bilmiyorum artık ne yapicazz.evime gideyim önce.duzene girerse girer.girmezse oturup konuşuruz.
Bende bakmıştım tatlıydıAynen şekerli bişeymiş bu :)
Hiç birşey olmaz. Bana doktor 1. Ay emzik verme seni almaz dedi. 1. Ay bitibce artik emzik ver buna kusmasina da iyi gelir dedi. Onlar cok zeki süt gelmeyecegini biliyor atiyor agzindan bir sire sonraBenimki de emzik versem havada kapacak sanki
Ama hiç emmez diye korkumdan vermiyorum
Bebisim bu cok oyi birsey. Baya motive oluyorsun, annelik içgüdülerin coşuyor. Süt kanatların süt pompalıyor.Bir tarafı emzirirken diğer taraftan şıpşıp akıyor sütüm yaa. Sizde de oluyor mu?
@koala anne kızımın salyaları başladı tükürük yapıp duruyo ağzıyla çok tatlı oluyo ama bunu dün kaynanam gördü bende birkaç gündür böyle dedim bana basında bitmi var dedi çok şaşırdım bu kadr erken başlamaz salya dedi bit oldumu bebekler tükürüp dururmuş . Oğlum kreşe basladi 2 hafta önce dedim acaba ordan mi bulaştı ama baktım ikisindede yok içime kurt düşürdü bebegin kafasını tekrar tekrar kontrol ediyorum yok zaten çok saçlı da değil içinde kaybolsun doğrumu tükürüp durması bitten olabilirmi
Seninkide salya akitiyomu canm bizimki çok salya akitiyo çenesinin altı su gibi iluyoMe alala canm bıZdede oluyo bazen tükmük salya falan bızım cocukta yok baska bızımkıne kımden bulascak pekı
Ilk zaman gogus kalkaninda biriktirip kenara koyuyordm ama emen bebek varken onu kasikla vermek icime sinmeyince bende biriktirmekten vazgectim:) calisan anne degilim o yuzden sut biriktirmedigimden .Bende kullanıyorum ama emzirirken boşa aksın istemiyorum :)
Şuan var ya öyle bir kahkaha attım ki çocuk sıçradı yok kız öyle bişey nerden uydurdu acaba anam bu eskilerde bazı şeyleri uydurmayı çok severler@koala anne kızımın salyaları başladı tükürük yapıp duruyo ağzıyla çok tatlı oluyo ama bunu dün kaynanam gördü bende birkaç gündür böyle dedim bana basında bitmi var dedi çok şaşırdım bu kadr erken başlamaz salya dedi bit oldumu bebekler tükürüp dururmuş . Oğlum kreşe basladi 2 hafta önce dedim acaba ordan mi bulaştı ama baktım ikisindede yok içime kurt düşürdü bebegin kafasını tekrar tekrar kontrol ediyorum yok zaten çok saçlı da değil içinde kaybolsun doğrumu tükürüp durması bitten olabilirmi
Benim hamileligimin ilk zamanları biraz stresliydi. Eşim zevk olsun diye beni sinirlendirip kahkahalarla egleniyordu. Aldım konuştum. Bak dedim ven ne kadar rahat olursam bebek o kadar rahat olur. Sonraki 6-7 ay gayet güzel geçti. Yapı olarak zaten sakin bir insanım. Pek fazla hamilelik halsizliği, bulantı v.s yaşamadım. Hep ayaktaydım, hep hareketiydim, hep çalışıyordum. Evrak işlerimi yaparken hep klasik müzik dinlerdim normalde de dinlerim zaten arada. Kısacası dingin geçti hamilelik.6da kalkıp biraz sağıyorsun
Sonra emzir derken
İşe gidiyorsun direk
Akşam gel, işler güçler, oğluşun
İyi yetişiyorsun
Çok erken başlıyorsun güne
Takdir ettim seni :)
Benim kızın bu huysuzluğuyla gün içinde sağım yapamıyorum ben
Gece uyutamıyorum bile
Rahat bi hamilelik geçirmiş olmalısın
Benim biraz stresliydi
Ondan mı böyle oldu benim kız acaba