2017 Aralık Anneleri

Yok olmaz canım halen ayağımda benim kız.... Sadece bebeği direk yastıkla dizlerinin üstüne yatırma canım benim gibi bişey ser... Bayılacağım birazdan :KK43:
Canım sen tecrubelisin ne zman oturuyo bu uyku düzenleri gaz sancıları ne zaman bitiyor sanki gün hevtikçe daha cok şiddetleniyo bugun hep kucağımda uyudu ama yakında işe başlıcam nasıl olur bilmiyorum :KK43:

Vermediğim şeyi bırakamam zaten deseydin :)) yaa kuzum başka bi dr git bence senin için rahat değil.... 2 ay 6 günlüğüz 8 gün önce 5.500 gr dı, ama senin bebeiş 2.700 doğdu dr aynı olunca unutmadım:) gayet iyi yani kilosu kuzum
Ay iyi yaa. Kilosu iyi olsun da. Doyuyor demek kuzum. .
Bu spiral için de kontrolé gitmedim. Umarım tutmuStr. .o_O.o hastane ye gitmsken oglusmu da gostereyim. :KK17: dediğin gibi içim rahat etmrdi.ve ben az önce damlattim 3 damla:rapci:

Ne sen sooor nede ben anlatayım doğumu:)) ilk kızımda çok zorlu geçti ikinci anlamadık bile pat pat çıkardı üçüncü de zorladı buda zorlayacak gibi... Yanına gidip ne olmuş benim prensesime diyorum anam dudağını büzüp içli içli bir ağlıyor sessizce duran çocuk anlaşılan buda pek nazlı senin dediğin gibi :))
Hayırlı evlat olsunlarda nazlari cekilir:)

Olabilir canım
Bizde geceler zorlu
Gündüz en azından saç kurutmada çok huysuzlanmıyor
Gece misafirliğe gitmeye korkuyorum
Full mesai yapıyoruz
Başkasınım evinde nasıl durur
Denemek lazım mı
O kadar korkuyorum ki
Gidesim var bi yerlere de kızıma güvenemiyorum
Gececek canm gececek bu gunlerin tadini cikar ozleniyo cunku . Bizim ki de gunduz uyanik gece uykulari var Valla denedim dışarda kuzu gibi evde uyanık olduğu saatlerde misafirlikte uykudaydı .

Çok çaresiz hissediyorum artık
Gün geçmiyor ki düzelecek derken daha zor oluyor herşey
Gündüz ilk uyandığı zamanlar biraz iyi
Sonrasında ne zaman uykusu gelse ağlamalar
Yatırınca uyanmalar
Ve geceye doğru artık bu bir krize dönüşüyor
1-2-3saat değil tüm gün
Ağlamaktan kusar mı ya yavru
Niye mutlu edemiyorum ben yavrumu :KK43:
Çok kötüyüm
Yarının nasıl geçeceğini bildiğim için bu karamsarlık
Ne kadar benziyor sizinle yasadaiklarimiz. Hangi gün dogmustu canim

Yok olmaz canım halen ayağımda benim kız.... Sadece bebeği direk yastıkla dizlerinin üstüne yatırma canım benim gibi bişey ser... Bayılacağım birazdan :KK43:
Canim ayrı penye battaniye seriyprum kendisi kundakta oluyor yeterli mi sence hayırdır kuzum senin neyin var çok fazla takip edemiyorum yazilanalri

Aklıma geliyrsun inan Nilgün tek basina nasıl bakiyor ki acaba diyorum.2.sınıf canım..O yavrumu cok ihmal ediyorum.Babasi ilgileniyr onunla.Hatta bazen minik uyumadiginda esim de bana yardim ediyor,iyice yalnız kalıyr.
Benim kizimda 1.sinifta bende de hep ihmal ediyorum hissi zor zamanlar ama geçecek hepsi

Kaçıncı aydan sonra normale döneriz ki
3ü bekliyordum ben
6 ay çok uzun
Umarım o kadar sürmez
Büyük kızın da küçükmüş daha :)
Tek bebişle idare edemiyorum sen nasıl yalnız yapacaksın ki
İyi ki annenlerle aynı yerde oturuyorsun
Ben annemi çağırıyorum da işlerini halledip gelemiyor bir türlü
Kayınvalidem de çalışıyor
Akşam eşim gelse de beni dinlendirse diye bakıyorum
Yorgun gelmesine rağmen yardım edebildiği kadar ediyor sağolsun
Uyuyabilseler sorun çözülecek uykuya dalamıyorlar
Artık gazdan mı neydense
Çiş azaldı demişsin çok ememiyor mu canım
Ben uykukuyken vermeye çalışıyorum yoksa aç kalacak
Genellikle 3 3.5 aya rahatliyorlar. Kızım cok fenaydı hic durmadan sürekli bagiridi 3.5 aydan sonra duzeldi Sabır az kaldı 1 aya rahatliycaz insallah düzenlerini kuracaklar havalarda ısınır öğlenleri çıkartıp gezdiririz hem onlara hem bize iyi gelir. Dört gözle nisanı bekliyorum.

Diğerlerinde biz zorla verince boğazına kaçırdığı için kusmuştu canım
Bunda dün ağlamaktan artık ne olduysa kendini paraladı
Ben de sussun diye salladıysam belki ondan mı
Doktora sorayım gidince
Sen yine de sor canim.zaten zorla e mziriyorsun emdigini de kusup ac kalmasın yavrucak

Son düzenleme:
Canim masallah yavruna.bizde gecen asimizi olduk bitaneyi.ikisini ise haftaya cagirdi hemsire.bizde 2950 dogmustuk.simdi 58 gunluguz.5 kilo 56 cm.ince yastik kullaniyoz bizde.saglikli buyusunler insallah yavrularimiz. memleketime selam olsun nasil ozledim.:KK43: kismetse mart ortasinda gelecem.
Maşallah canım. Senin bebiş de toparlanmış. Rabbim Salih evlat etsin. Merkeze geleceksen görüşmek isterim:)

X